Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

LipIce Classy Orange Lip Crayon - Det er nytt! - KROPP 2023
LipIce Classy Orange Lip Crayon - Det er nytt! - KROPP 2023
Anonim

LipIce Classy Orange Lip Crayon

Hei herlige damer!

Min kjærlighet til oransje leppestifter har blitt min identitet nå. I dag har jeg butikken folk ringe meg og informere meg om deres nylig lanserte leppeprodukter i butikken. Et slikt produkt var dette Lipice-krystallet. På et tidspunkt da alle merkene kommer opp som knabber form av leppestifter, ville dette merket sannsynligvis ikke bli etterlatt, og de kommer opp med nye leppefargestifter. De har bare 3 nyanser tilgjengelig - Rose rosa, Pure rosa og Classy oransje. Jeg vil gjennomgå skyggen Classy Orange fra dette området.

Image
Image

Pris: Rs.675 for 3g

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med LipIce Classy Orange Lip Crayon:

Begynn med emballasjen av dette fargebåndet, det ligner veldig på Revlon Just Kissable Balm stain. Den kommer i en klumpete, fargekodede emballasje. Den fargede plastemballasjen gjør det enkelt å finne i sminkepakken din. Men det blir veldig forvirrende å finne skyggen fordi alle de andre klumpete pinnene jeg eier, har samme emballasje og tilhører samme fargefamilie som gjør det vanskelig for meg å plukke opp skyggen jeg vil ha. Selv om emballasjen er fin, fant jeg ikke det tiltalende fordi jeg har sett så mange leppefargestifter fra så mange merker med samme emballasje. Skyggenavnet og nummeret er angitt på leppestiftets nederste klistremerke. Ingrediensene og alle andre detaljer knyttet til leppeproduktet skrives ut på selve røret.

Image
Image

Flott oransje er en nydelig oransje leppefarge med gylden mikroskinn. Shimmers er ikke åpenbare. De gir en fin, glansig glans til leppene. Jeg var litt skeptisk til shimmeren etter at jeg sakklet den i butikken, men når jeg prøvde på leppene mine, var det en øyeblikkelig kjærlighet! Under rørlyset ser fargene ut som om det har en tinge av gul som løper gjennom den. Teksten til dette lipcrayon er jevn og balmy, den glir lett på leppene. Den har en mentol effekt i det akkurat som Revlon Just Kissable Balm flekker som føles veldig hyggelig og forfriskende på leppene. På den første swipe, føles farge og tekstur virkelig ren fordi du nesten ikke kan se hvilken som helst farge den andre du bruker den på, men etter 5 minutter er den faktiske fullverdige fargen sett sammen med et høyt fuktig, plumpt utseende til leppene. Så du bør bare ha litt tålmodighet for å la leppefargen slå seg ned! Pigmenteringen av leppekritikken er ren, men kan bygges opp for å få en mer intens farge. Som fargen er byggbar, kan du sette et tynt lag på leppene dine for å få et naturlig utseende, eller du kan legge til ekstra lag for en sterkere farge. Den beste delen av produktet er at den er helt overføringsikker. Når du lar det slå seg ned i 5 minutter, blir det bare ikke bløder eller bløder.

Image
Image

På den første applikasjonen har dette produktet litt glans (personlig, jeg går for matte enn glatt / blankt utseende), men senere vil glansen også falme, men det vil etterlate en nydelig flekk på leppene dine. Glansen slites av innen to timer eller så, men fargen forblir intakt for en god 6-7 timer, slik at du får en nydelig flekk på leppene dine. Dette produktet har meget god flekkbestandig formel. Flekken ser ekstremt naturlig ut og leppene mine ser friske og plumped ut. Flekken vil forbli på leppene dine hele dagen uten å tørke ut leppene dine. Formelen holder leppene fuktig hele dagen. Dette produktet har yummy peppermynte-duft duft, som gjør at jeg vil slikke det noen ganger. Men hvis du ikke liker peppermynte lukt ikke trenger å bekymre deg fordi lukten gradvis fades bort på kort tid.

Image
Image
Image
Image

Pros av LipIce Classy Orange Lip Crayon:

-Rimelig. -Kolorkodd emballasje gjør det enkelt å lokalisere skyggen. -Alle detaljer trykt på selve røret. -Fantastisk oransje skygge. -Smøtt, myk tekstur. -Has menthol kjøleeffekt på leppene. -Kan bli slitt ren eller fullverdig ved legging opp. - Fullstendig trasfer-bevis. -Peppermint lukt. -Last lenge. -Tørk ikke ut leppene. -Extremt nydelig flekk hvis det er igjen som varer hele dagen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ulemper med LipIce Classy Orange Lip Crayon:

-Hennes gyldne mcro-glimmer. -Har å fjerne flekker ved hjelp av sminkefjerner.

IMBB Rating:

4.8/5

Samlet sett er Lipice-fargestiften i klassisk oransje en nydelig oransje myk leppefarge med gyllene mikroskumpartikler som etterlater en nydelig flekk bak det som varer evig og tørker ikke ut leppene. Hvis du elsker leppeplekker, bør du prøve lipicefargestifter for den nydelige flekken den etterlater. Jeg er sikker på at du vil elske det!

Lipice Color Lip Balm i Sweet Rose Lipice Color - Pouty Pink Lipice Lip Balm Blueberry Review Lipice Sheer Color Lame Sparkle Pink Review, Swatch, FOTD LipIce Sheer Farge Strawberry Lip Balm Clinique Chubby Stick Intense Grandest Drue Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Two Ton Tomat Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm Clinique Chubby Stick 06 Woppin 'Vannmelon Clinique Chubby Stick # 03 Fuller Fig Lakme Absolute Drama Stylist Eyeshadow Crayon - Olive

Populært emne