Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Aveda Chakra 4 Balancing Mist Review - MOTE 2023
Aveda Chakra 4 Balancing Mist Review - MOTE 2023
Anonim

Aveda Chakra 4 Balancing Mist Review

Hei alle sammen,

Jeg vurderer Aveda Chakra 4 Balancing Mist i dag. Jeg har brukt et par produkter fra Aveda så langt og føler at produktene deres er ganske kostbare. Imidlertid liker jeg den bortskjemte følelsen dette produktet gir, kan være fordi mange spas og frisørsalonger bruker Aveda. Jeg har brukt en sjampo og turmalin ansiktsmaske fra dette merket, og jeg er fornøyd med begge. Jeg føler også at dette merket er ganske sjenerøst med prøver som alltid er en god ting.

Image
Image

Om Aveda Chakra Range:

På Aveda tegner vi på Ayurveda, en 5000-årig healing tradisjon fra India, som hjelper oss å balansere våre chakraer-7 spinning hjul av energi som påvirker vår helse, velvære og skjønnhet. Chakra 4 er sentrum for sympati, empati og kjærlighet. Når hjertechakraen er balansert, føles det kjærlighet og tilknytning til selv og andre. En autentisk blanding av rene essensielle oljer blandes for å balansere hjertechakraen ifølge Ayurveda, den gamle helbredende kunst i India. Essenser av sandeltre, organisk mandarin og palmarosa lar en følelse være godt balansert.

CHAKRA 4: Anahata

Hva er det? Senteret av sympati, empati og kjærlighet. Når hjertechakraen er balansert, føler man kjærlighet og tilknytning til seg selv og andre. Når hjertechakraet er ubalansert, føles det depresjon, tap av tilkobling og mangel på omsorg.

Produktkrav:

Aveda Chakra Balancing Mist Anahata er en forfriskende aromatisk kroppssprøyte som inneholder sertifisert organisk mandarin, sandeltre og sertifisert økologisk palmarosa for å balansere hjertechakraen og fremme en følelse av kjærlighet og tilkobling. Spray over hele kroppen før yoga eller meditasjon. Ikke bruk på ansiktet.

Pris:

AUD 50

Key Aroma Ingredients:

Sertifisert organisk mandarin, sertifisert økologisk palmarosa og sandeltre.

Image
Image

Min erfaring med Aveda Chakra 4 Balancing Mist:

Dette produktet kommer i en ugjennomsiktig sprayflaske med en fast dyse. Glassflasken er ganske solid og tung. Dette produktet er ikke parfyme, men et funksjonelt produkt. Jeg har slitt for å sovne i det siste og ønsket også å slappe av og roe meg som jeg følte at jeg ble irritert lett fordi jeg har vært ganske ulykkelig på jobben i det siste. Det jeg lette etter er ro.

På begynnelsen føles dette produktet litt alkoholist, men det sliter seg raskt. Det lukter hovedsakelig av geranium og oransje, selv om geranium ikke er inkludert i listen. Jeg bruker dette hovedsakelig før jeg går i seng eller før jeg går til templet. Jeg bruker dette før du går til min prenatal yoga klasser, så vel som dette hjelper meg med å komme inn i stemningen til yoga og meditasjon.

Det ligner på Aveda-produktene som brukes på Aveda-salongen, denne tåken føles luksuriøs, men også veldig jordaktig samtidig. På slutten av dagen, med all slitasje, kan du føle seg utmattet og full av følelser, og dette produktet vil definitivt roe deg, redusere fiendtlighetene og hjelpe deg med å sove bedre.
Det ligner på Aveda-produktene som brukes på Aveda-salongen, denne tåken føles luksuriøs, men også veldig jordaktig samtidig. På slutten av dagen, med all slitasje, kan du føle seg utmattet og full av følelser, og dette produktet vil definitivt roe deg, redusere fiendtlighetene og hjelpe deg med å sove bedre.
Image
Image

Pros av Aveda Chakra 4 Balancing Mist:

  • Leveres i en solid glassflaske - den ugjennomsiktig farge bevarer duften.
  • Inneholder naturlige ingredienser som organisk mandarin, palmarosa og sandeltre.
  • Denne duften bidrar til å føle empati og sammenheng med andre, også slapper av og beroliger sinnet.
  • Veldig naturlig duft som passer for sommeren.
  • Duften varer i ganske mange timer på huden.

Cons av Aveda Chakra 4 Balancing Mist:

  • Dette produktet er kostbart for en ganske enkel blanding av organiske aroma ingredienser.
  • På grunn av fargen på flasken, vet du ikke hvor mye som er igjen i flasken.

IMBB Rating:

4.75/5

Dette produktet vil vare meg lenge, selv med vanlig bruk. Jeg kommer definitivt til å kjøpe dette senere.

Aveda Phomollient Styling Foam Aveda Light Elements Smoothing Fluid Aveda Tourmaline Charged Exfoliating Cleanser Aveda Glatt Infusion Glossing Straightener Aveda Outer Peace Blemish Spot Relief Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser Enkle Oljebalanserende Rengjøringsservietter Shiseido White Lucent Brightening Balancing Softener Ren og klar hudbalanserende fuktighetskrem Himalaya Oil Balancing Face Wash Gel

Populært emne