Har Boots Essentials Firming Shower Cream La huden din være myk og fast?

Hei alle,

Håper alt er bra. Jeg nyter mine ferier ved å skrive vurderinger for IMBB, handle, se på YouTube, lese romaner og lazing ut. Jeg håper at mine ferier aldri slutter, hehe. I dag er det en kroppsvask fra Støvler igjen: p Det er den siste som er igjen for å se gjennom, så la oss begynne!

Pris:

210 INR, varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Boots Essentials Firming Shower Cream:

Jeg fikk denne dusjkremet bare fordi huden min har blitt tørr om vinteren, så jeg trodde at en dusjkrem ville være mer fuktighetsgivende enn en dusjgel. Denne kommer i en havgrønn flaska laget av tykk plast. Flasken er solid. Den har en gjennomsiktig flip cap som er svært vanskelig å åpne og lukke.

Dusjkremet ser ut som gel. Den har et snev av sjøgrønn nyanse til den. Konsistensen er rennende, typisk Boots konsistens. Det lukter godt og duften kjører rundt, men bare i nøyaktig fem minutter! Dusjkremet skummer veldig bra. Den er veldig myk og mild på huden. Det gjør huden myk. Huden føles litt fast etter bruk, men det er ikke merkbar skjønt.

Du føler deg ren og frisk etter bruk av denne dusjkremet. Det tørket ikke ut huden min, faktisk fukte huden min litt, men jeg brukte også min lotion etter badekar, det er min vane å gjøre det. Denne dusjen kremen føler seg ikke såpete i det hele tatt etter vask i motsetning til mine tidligere støvler dusjgeler, noe som er et pluss.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Boots Essentials Firming Shower Cream:

  • Rimelig.
  • Fin duft.
  • God kvantitet.
  • Føler seg ikke såpete etter vasking.
  • Tørker ikke ut huden.
  • Fuktighet og gjør huden myk.
  • Hud føles litt fast.

Cons av Boots Essentials Firming Shower Cream:

  • Flip-hetten er vanskelig å åpne.
  • Veldig lett duft.

IMBB Rating:

4.7/5

Endelig dom:

Det er verdt et forsøk på 210 INR. Det føles ikke kløende eller såp eller tørr etter bruk, bra for vintre.

Støvler Apple Shower Gel - Hit eller Miss? Støvler Lemon Shower Gel Støvler Strawberry Shower Gel Støvler Satsuma Shower Gel Støvler Nourish Shower Gel Botanics Energizing Shower Gel Støvler Caribbean Cocktail Red Soda Splash Shower Gel Enliven Raspberry og Red Apple Shower Gel Palmolive Ayurituel Joyous Dusj Gel Cinthol's Germ Protection Intense Shower Gel Palmolive Thermal Spa Firming Dusj Gel VLCC Shape Up Body Firming Shower Gel Olay 2 i 1 Advanced Ribbons Firming Butter Body Wash VLCC Shape Up Chin og Neck Firming Cream Aroma Magic Firming Gel Body Toner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019