Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

YSL Rouge Expressioniste neglelakk nr. 32 er en perfekt brude rød neglelakk - VEKTTAP 2023
YSL Rouge Expressioniste neglelakk nr. 32 er en perfekt brude rød neglelakk - VEKTTAP 2023
Anonim

YSL Rouge Expressioniste Nail Paint nr. 32

Hei alle sammen,

Håper dere alle nyter vintrene. Jeg er stor fan av neglelakk. Jeg har en samling av edru nyanser til funky farger. Jeg har bare ikke noe imot å kjøpe det. Nylig er jeg forelsket i min nye luksus fra YSL. Jeg kunne ikke tro da jeg hadde hendene mine. Uten mer spenning, la meg begynne med min erfaring med YSL Rouge Expressioniste Nail Paint nr. 32.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Spikermalen kommer i vakker glassflaske med en gylden hette. Ingenting annet enn YSL-logoen gjør neglelakkflasken til å se ekstremt vakker og elegant ut. Skrevet på flasken er skyggenavnet og nummeret.

Produktkrav: Lang slitasjeformel med Chil roseolje styrker, fuktighet og beskyttelse av negler fra chipping og cracking. Tørker raskt og gjelder jevnt uten strikking. La Laque Couture er utstyrt med en ny skreddersydd børste som gir en enkel og rask applikasjon. Neglelaket holder seg perfekt til børsten som trekker fallet i stedet for å skyve det for et feilfritt og intens resultat.

Pris: $ 25.

Mengde: 10 ml.

Image
Image

Min erfaring med YSL Rouge Expressioniste neglelakk nr. 32:

La meg først beskrive fargen. Denne skyggen er perfekt perfekt for en indisk brud som vil ha henne vakre lehenga med en rød til maroon undertone. Det er en dyp rød nyanse med fargetone brun. Du kan beskrive den som en moden rød nyanse, men likevel veldig elegant. I den første kappen minner den meg om blodpuljen som jeg spiller med under ekstraksjon av tenner:-P. Så du kan også kalle det en blodig rød nyanse. Som de som Stephan og Elena drikker mens de er i overgangsfasen fra menneske til vampyrer.

Tekstur av neglelakken: Spikeren maling er tykk eller jeg vil si viskøs i forhold til de andre spikermalene som er tilgjengelige i markedet. Dette gjør det aller første laget veldig ugjennomsiktig og likevel glatt med formelen av neglelakken.

Applicator børste: Penselen er bred og lang. Det vifter ut veldig enkelt og lengden bidrar til å dekke hele neglen i bare en sveipe. Igjen takk til den fantastiske neglelakk tekstur som hjelper penselen til å gjøre jobben sin på en så fantastisk måte. Spiken kan påføres strimmelfri i bare enkelt og veldig sveipe.

Image
Image

Tørker opp: Neglelaket tok minst 15 minutter å tørke ut helt på neglene mine. Jeg vet ikke om det var problemet i neglene mine eller luftfuktigheten, men ærligvis var jeg veldig irritert ved slutten av 15 minutter. Gud, hvem har tid til å vente. Men kravet om rask tørking er virkelig ikke akseptabelt her.

Oppholdsstyrke: Dette er enda en tankegang i neglelakken. Kan det være ditt enkle kappe eller dobbel kappe, neglelakken vil ikke la deg ned. Det vil ikke spenne fra noe hjørne av neglen din. Det vil fungere veldig effektivt i god 7-8 dager, til du kjeder deg og fjerner den på egen hånd. Det eneste du vil merke er at fargen begynner å bli kjedelig etter en stund. Men ingen chipping eller cracking. Hva mer vil du ha?

Oppsummering, YSL expressionist rouge neglelakk er bare en av de beste tingene du kan eie. Jeg er forelsket i neglelakk fordi hvis det er kvalitet og slank, stilig emballasje.

Image
Image

Pros av YSL Rouge Expressioniste Nail Paint nr. 32:

  • Denne røde nyansen er et must for hver skjønnhetsmisbruker jente.
  • Applikasjonsbørsten er vakkert designet.
  • Spikerlaken er nesten en coater fordi du får den ugjennomsiktige nyansen i bare ett frakk som du ikke føler behov for å påføre et andre lag.
  • Oppholdsstyrken er best så langt i forhold til nagelmalingene jeg brukte i mitt liv.
  • Emballasjen er flott.

Ulemper med YSL Rouge Expressioniste Nail Paint nr. 32:

Ingenting bortsett fra at jeg tar tid å tørke opp etter søknaden.

IMBB Rating: 4.5 / 5 (Som det er kostbart og tar tid å tørke opp)

Dette er en rød nyanse som ville få deg til å se ut som en rik, stilig jente, spesielt hvis du bestemmer deg for å matche den med den lille svarte kjole og dyprød leppefarge. Så gaver hvis noen gang har gitt en sjanse til å kjøpe denne nyansen, ikke nøl med, bare ta den.

Image
Image

YSL La Laque Rose Renessanse Couture Nail Lacquer er et must-buy Lakme Nine To Five Long Wear Nail Color - Red Queen Essie Head Mistress Nail Polish Kina Glaze Nail Polish i Adventure Red-y Maybelline Coloroma neglelakk - Rubi O.P.I. Stor Apple Red Nail Lacquer for Ultimate Red Nails Alle Chanel neglelakk, bilder, fargeprøver Hva sier neglelakkens farger om deg: Nails Fun Beste røde nagellakker å velge mellom Brudepike Paint Forslag: Spør IMBB

Populært emne