Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Too Faced Better Than Sex Mascara Review, EOTD - MOTE 2023
Too Faced Better Than Sex Mascara Review, EOTD - MOTE 2023
Anonim

Too Faced Better Than Sex Mascara

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg (les raving) om en svært populær mascara i skjønnhetsverdenen med et svært tvilsomt navn. Det er også bedre enn sexmascara.

Image
Image

Om produktet:

En intenst svart, volumiserende mascara med en timeglassformet børste som skiller seg, strøk og krøller hver lash til voluptuøs perfeksjon.

Inspirert av kurvene til en kvinnes kropp, ble den timeglassformede børsten designet med ekstra stive børster for å maksimere ytelsen til denne karbon-svarte, kollagenformede formelen. Én kappe og pisker er fulle og definerte. To strøk og pisker er enda mer saftig, krøllet og dramatisk. Tre strøk hjelper deg med å oppnå de mest intense, svarte, flerdimensjonale vippene som er mulige. Pris: $ 23 for .27 oz

Min erfaring med å stå overfor bedre enn sex Mascara:

Jeg hadde hørt mye om Too Faced Better than Sex mascara som noen andre skjønnhets elsker, og da jeg endelig fikk hendene mine på det, hadde jeg høye forventninger. Fra første gang har denne mascara blåst meg bort med sin ytelse. Jeg kan ærlig si at denne mascara har gjort hva ingen andre mascara har gjort for øynene mine ved å ta det til et helt nytt nivå. Dette har blitt min mest favoritt mascara ut av alle mascaraer som jeg har prøvd til dato.

Image
Image

emballasje:

Leveres i en veldig enkel, men pen røremballasje av lys rosa farge.

Wand:

Staven er veldig full med børster som pokker fra hver retning. Det er en timeglassformet stav. Staven er litt tykk så nybegynnere, og folk med små dype sett kan få produktet overalt hvis de ikke er forsiktige. Med den tykke enden blir det vanskelig å ta det til øynene på innsiden og å bruke dette på bunnvingene, men jeg vil ikke si at det er umulig. Det tar bare litt øvelse for å få det gjort riktig måte.

Formel:

Denne mascara-formelen er litt tørr. Den Maraca strøk hver og en av mine vipper fra rot til spiss lett. Det gir viskene mine lengde, volum, separasjon og en hel del vavavoom. Den har tonehøy svart formel som gjør at øyene mine skiller seg ut med sin dype, mørke fargetone.

Denne mascaraen smusser ikke eller flager på meg. Jeg bruker alltid dette etter krølling på øyenvippene, og det synes å holde krøllen veldig bra. Det gir ikke min klumpete eller spidery pisker. Det er veldig lett å bygge opp mellom lag med strøk på visker.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Mine pisker ser fantastisk ut hele dagen uten å knuse. Jeg kan si at det er vanntett i noen grad, da det ikke kommer helt av med bare ansiktsrenser og vann. Men ved å bruke kokosnøttolje eller en hvilken som helst oljebasert øyemake-fjerner, tar den av som en bris.

Alt i alt. Super duper imponert og jeg vil anbefale denne mascaraen til de som ennå ikke har opplevd "hallelujah"Øyeblikk med deres nåværende mascara.

Image
Image

Fordeler med å stå overfor bedre enn sex Mascara:

• Gir visker lengde, volum og separasjon. • Gjør ikke lashes klumpete. • Ikke flak eller flekker. • Vanntett, du trenger en oljebasert fjerner for å gå helt av. • Rik dyp svart nyanse.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med å stå overfor bedre enn sex Mascara:

• Wand er litt tykk å jobbe med og trenger litt vant til.

IMBB Rating: 4.8/5

Også møtt bedre enn falske bindestreker Mascara Review Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection Too Faced Endless Summer 16 Hour Long Wear Bronzer Victoria's Secret Beauty Rush Epic Lash Mascara Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black Essens Maksimum Definisjonsvolum Mascara Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara

Populært emne