Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sephora 12hr Slitasje Vanntett Contour Surfer Babe Eye Pencil - Pretty Peacock Blue For Your Eyes - MOTE 2023
Sephora 12hr Slitasje Vanntett Contour Surfer Babe Eye Pencil - Pretty Peacock Blue For Your Eyes - MOTE 2023
Anonim

Sephora 12hr Slitasje Vanntett Contour Surfer Babe Eye Pencil - Pretty Peacock Blue For Your Eyes

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg en vakker fargebleant som jeg kjøpte fra Sephora. Da jeg dro til Sephora, hadde jeg planlagt å få en Urban Decay 24/7-øye blyant i dypblå eller marinblått, men desverre var fargen jeg ønsket ikke tilgjengelig på lageret. Damen viste meg en rekke forskjellige blues fra andre merker, men jeg fant ikke det jeg lette etter. Til slutt viste hun meg denne spesielle fargen, kalt "Surfer Babe", som var en Sephora-merkeblokkblyant. Selv om dette ikke var den faktiske fargen jeg lette etter, men på en eller annen måte likte jeg fargen så mye og kjøpte det.

Image
Image

Pris:

AED 49 som ligger rundt INR 850. Jeg tror at det er litt billigere i India.

emballasje:

Emballasjen til denne blyanten er som de fleste andre øyepennene. Det er en svart svart blyant med et svart farget lokk. Blyantens base er farget som representerer den faktiske fargen på blyanten. Låsen av blyanten er solid og er trygg å reise med.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Forbedre og opplev øynene med den dristige, slitesterke fargen på disse øyepennene. Den silkeformede formelen er motstandsdyktig overfor vann, varme og fuktighet, og sikrer opptil 12 timers smussfri slitasje.

Jeg tar på Sephora 12-timers slitasje Vanntett Contour Surfer Babe Eye Pencil:

Farge: Surfer Babse er en skygge av mørk blå som er nesten som påfuglblå. Som nevnt på blyanten er denne fargen en skinnende farge, men ærlig talt er det ikke så mange glimmerpartikler i dette, noe som egentlig er et pluss punkt for meg. Fargen har en slags pearly glans til den som gjør den perfekt, ikke bare for fester, men også for å få øynene til å skape, selv med minimal mengde sminke.

pigmentering: Pigmenteringen av fargen er bare fantastisk. Et lett håndstilt slag er tilstrekkelig til å få den nøyaktige fargen som sett i blyanten.

Image
Image

Tekstur: Tekstur er et annet pluss punkt i denne blyanten. Pennen er så myk å bruke, at det ikke tar noen anstrengelse å rette øynene perfekt. Det føles veldig kremaktig når det påføres og er veldig lett.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Selskapet hevder at fargen er vanntett og kan holde opp til 12 timer, noe som nesten er sant. Jeg har slitt fargen i nesten 10 timer og fargen forblir nøyaktig den samme måten i disse 10 timene. Fargen er ikke helt vanntett, men kan lett stå litt vann. For å teste produktet, prøvde jeg å gni av med vann og etter 10 minutter kom flertallet av fargen ut.

Samlet sett kan dette produktet være litt dyrt, men kvaliteten er verdt pengene. Det er definitivt en blyant blyant i en strålende påfuglblå farge.
Samlet sett kan dette produktet være litt dyrt, men kvaliteten er verdt pengene. Det er definitivt en blyant blyant i en strålende påfuglblå farge.

Pros av Sephora 12hr Bruk Waterproof Contour Surfer Babe Eye Pencil:

  • Vakker farge.
  • Veldig jevn og lett å bruke.
  • Shimmer er ikke veldig klumpete, gir en pearly skinne til fargen.
  • Langt opphold.
  • Kan overleve svette og oljede lokk.
  • Reise vennlig.
  • Produktet inneholder ikke parabener, sulfater eller ftalater.

Cons of Sephora 12hr Wear Waterproof Kontur Surfer Babe Eye Pencil:

  • Kostbar.
  • Ikke-uttrekkbar (sliping kan føre til spild).

Ville jeg tilbakekjøp Sephora 12hr Wear Waterproof Contour Surfer Babe Eye Pencil?

Ja! selv om det er litt dyrt, det er et fantastisk produkt, og jeg vil gjerne kjøpe flere farger.

Vil jeg anbefale Sephora 12hr Wear Waterproof Contour Surfer Babe Eye Pencil?

Ja! Hvis du er ute etter en påfuglblå liner i en formulering som passer uanstrengt, så er dette den for deg.

IMBB Rating:

4.5/5

Sephora Vanntett Eye Makeup Remover Sephora Roll On Under Eye Gel Sephora Retractable Waterproof Eyeliner - Matte Deep Plum Sephora langvarig Khol blyant i mystisk blå Sephora langvarig Khol blyant i plomme shimmer Sephora Flashy Liner Vanntett i Deep Black Milani Shadow Eyes Pencil 12-talls blyant - 05 akvatisk stil Sephora Jumbo Liner 12 Hr Wear #Purple Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner - Crazy About Brown Bourjois Paris Vanntett Contour Clubbing Eyeliner - Lilla Natt Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil Colorbar jeg glir øye blyant No7 Hold perfekte metalliske øye blyanter NYX Jumbo Eye Pencil Yoghurt NYX Jumbo Eye Pencil Milk

Populært emne