Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Veldig Svart (300) Gir deg Sweepy Long Lashes! - HUDPLEIE 2023
CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Veldig Svart (300) Gir deg Sweepy Long Lashes! - HUDPLEIE 2023
Anonim

CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Veldig Svart (300)

Hei kjære damer,

I dag deler jeg med deg all min erfaring med 'CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Very Black (300)'.

Produktbeskrivelse: Få vakre, tykke, kraftige visker med Covergirl Professional, super tykk lash mascara. Dens Lash Builder børste skiller, definerer og når for de små vippene, slik at du får tykke, fulle øyne - så lett, så vakkert!

  • Varer hele dagen
  • Hypoallergisk og Oftalmologisk testet.
  • Passer til følsomme øyne og kontaktlinser.
  • Fjernes lett med såpe og vann.
Image
Image

Pris: USD 22,99.

emballasje: Den kommer i et høyt rektangel rosa rør med sølv som ser smart og attraktivt ut.

Mengde:.3 fl oz / 9 ml.

ingredienser: Vann, Glycerylstearat, Ammoniumakrylater Kopolymer, Disteardimonium Hectoritt, Propylenglykol, Stearinsyre, Copernicia Cerifera (Carnauba) Voks, Trietanolamin, Akrylater Kopolymer, Syntetisk Voks, Polyvinylalkohol, Lecitin, Propylenkarbonat, Oljesyre, Alkoholbetegnelse., Xantangummi, Benzylalkohol, Fenoksyetanol, Trisodium Edta, Metylparaben, Glyserin, Panthenol, Etylparaben, Natrium Lauret Sulfat, Simetikon, Propylparaben, Jernoksyder. Kan inneholde: Ultramariner, Titandioxid.

Veibeskrivelse: Sveip mascara fra rot til spiss for å dekke hele øyet.

Image
Image

Min erfaring med CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Very Black (300):

Jeg er en person som vanligvis gjør et poeng å sette på kajal og øyenliner når jeg går ut. Nå har jeg en ting å legge til for å få øynene mine til å virke enda bedre. Det er denne super tykke lashmascaraen fra Covergirl. Jeg liker virkelig denne mascaraen. Det vil vare lenge uten å flakse og komme i øynene som jeg hater. De gjør også mine vipper ser veldig lange og fulle ut. Jeg mottok denne fantastiske gaven fra min fetter. Av sent blir jeg heldig å motta gaver fra folk.

Som navnet antyder "super tykt lash veldig svart", er det fullt ut rettferdiggjort. Denne mascaraen er intens svart og jeg tror svart skygge gjør øynene dine ser veldig oppsiktsvekkende ut. Også svart er en av mine favorittfarger, og jeg foretrekker denne nyansen, enten det er kajal eller eyeliner.

Den beste delen av denne mascaraen er at den er smudgeproof og legger til volum spesielt for øyenvippene mine, da de ikke er veldig tykke. Jeg har ikke hatt problemer med å irritere øynene mine eller smøre over hele ansiktet mitt.
Den beste delen av denne mascaraen er at den er smudgeproof og legger til volum spesielt for øyenvippene mine, da de ikke er veldig tykke. Jeg har ikke hatt problemer med å irritere øynene mine eller smøre over hele ansiktet mitt.

Flott Mascara !! Denne mascara fungerer for alle slags vipper. Og det er trygt for folk som har kontakt. Så fine jenter der bare gå for det og avsløre øynene dine.

Image
Image

Fordeler med CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Very Black (300):

  • Smitte bevis
  • Egnet for følsomme øyne
  • Passer til kontaktlinser
  • Oftalmologisk testet

Ulemper med CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Very Black (300):

  • Pris
  • Ikke helt vanntett.

Ville jeg tilbakekople CoverGirl Professional Super Thick Lash Mascara i Very Black (300)?

Ja, definitivt.

IMBB Rating: 4.5 / 5.

Image
Image
Image
Image

Covergirl Bombshell Volume av LashBlast Mascara i Very Black 800 CoverGirl LashBlast Fusion Mascara - Veldig Svart L'Oreal Volume Million Lashes Mascara MAC Studio Fix Lash Mascara i "Black Fix" Maybelline Great Lash Big Washable Mascara - Blackest Black Rimmel Ekstra Super Lash Vanntett Mascara Lakme Lash Artist Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black Beste vanntette mascaraer tilgjengelig i India Hvordan vokse lange øyenvipper med Castor Oil: DIY

Populært emne