Din One-Stop-butikk å se fantastisk ut - Den største skjønnhetssalg er her!

Googles store online shoppingfestival 2014 - 100+ merker - opptil 30% avslag - nye lanseringer og eksklusive tilbud

Mumbai - 10. desember 2014: Gjør deg klar til å shoppe til du slipper da Nykaa.com deltar i Googles store nettbutikkfestival (GOSF) - en tre dagers online-ekstravaganse hvor du får laveste pris på sminke, hudpleie, hårpleie, personlig pleie , urte- og pleieprodukter fra topp merkene som L'Oreal, Maybelline, Lakme, Neutrogena, Olay, Braun, Phillips og Gillette.

Få opptil 30% rabatt over 100 + anerkjente merkevarer og 10.000 + produkter, eksklusive nye lanseringer, spesialtilbud og tilbud fra 10. desember til 12. desember.

I tillegg til de fantastiske tilbudene og rabattene i år, har Nykaa i GOSFs to nye eiendommer; Rs. 299 hjørne og Exclusive India Launch. For hjørnet Rs.299 vil Nykaa.com tilby produkter som er verdt mellom Rs.600-1500 til en nedsatt pris på kun Rs.299! For "Exclusive Launch", en ny leppestift fra det største sminkemerket, vil L'Oreal Paris bli lansert eksklusivt på Nykaa.com den 10. desember og vil ikke være tilgjengelig noe annet sted i India til februar 2015.

Med mer enn 300 merker og over 20.000 produkter, er Nykaa.com det perfekte nettbaserte reisemålet for deg å slappe av og slappe av og handle for din bekvemmelighet for noen av de beste sminke, hudpleie, hårpleie, pleie og dufter. Vær trygg på at alle produktene er 100% ekte, friske og hentet direkte fra merkevarene og autoriserte distributører. Nyt andre fordeler som Cash on Delivery og gratis frakt.

Handle GOSF avtaler på: http://www.nykaa.com/google-great-online-shopping-festival

nettside: www.nykaa.com | Facebook: www.facebook.com/MyNykaa | Twitter og Instagram: @MyNykaa

Hashtag sammen med oss, bli med i samtalen og delta i våre spennende konkurranser for å vinne spennende premier! #NykaaGOSF

—–

Om Nykaa.com:

Nykaa.com er en fremste online skjønnhet og velvære reisemål. Nykaa.com tilbyr et omfattende utvalg av sminke, hudpleie, hårpleie, dufter, bad og kropp og luksusprodukter til kvinner og menn til de beste prisene. Alle produktene er 100% autentiske, hentes direkte fra merkevarene eller autoriserte distributører. Besøk Nykaa for en problemfri shoppingopplevelse, det virtuelle sminkeverktøyet, skjønnhetsråd og hjelp på telefonen, gratis ekspertråd og artikler om skjønnhetstrender og opplæringsprogrammer og kjendisutseende.

DETTE ER EN SPONSORERT POST

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: