Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv Coloressence Water Proof Eye Liner blyant i Påfuglblå For En Stolt Påfugl Look! - SMINKE 2023
Prøv Coloressence Water Proof Eye Liner blyant i Påfuglblå For En Stolt Påfugl Look! - SMINKE 2023
Anonim

Coloressence Water Proof Eye Liner blyant i påfuglblå

Hei alle,

Håper dere alle nyter vintrene. Det føles som vinter her i Mumbai bare om natten eller tidlig om morgenen. Andre klokt, det føles som sommer om dagen. Jeg håper klimaet endres i løpet av dagen! Uansett, jeg vurderer en Peacock Blue-skygge i dag fra Coloressence. Lar komme til anmeldelsen!

Image
Image

Pris: 225 INR.

Produktbeskrivelse og ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Coloressence Eye Pencil In Peacock Blue:

emballasje: Klassisk emballasje av papp og plast. Blyanten er laget av tre. Det ser ut til at det er den uttrekkbare. Men det er det ikke. Det må skarpgjøres. Kroppen har samme farge som produktet. Det er påfuglblå i farge med detaljer i sølv. Det er lett å finne i stash. Pennen er dekket med veldig tett plast innpakket rundt den og det er vanskelig å fjerne. Det er så stramt at det bøyde plasthetten. Alt i alt er det slank og reisevennlig.

Image
Image

Farge og pigmentering: Igjen, en nydelig grønnblå farge med metallisk finish. Elsker farge så mye! På bildene ser det ut til en metallisk blå farge, men det er akkurat påfuglblått i virkeligheten. Jeg elsker pigmenteringen. Det er den mest pigmenterte blant de tre øyepennene. Den legger 95% farge i den første swipe. På bildet svømte jeg det veldig forsiktig. Men med litt press får du virkelig god pigmentering.

Image
Image

Tekstur: Dette er litt mer kremaktig enn de andre. Det glir på som en drøm uten å slepe og trekke. Tipset er fint og sterkt. Det smelter ikke mens applikasjonen som Essence eye liner blyanter. Den glir veldig jevnt.

Forbli kraft: Det må ca. 30 sekunder å sette etter at det er smussfast og vanntett. Det varer lenge i 5+ timer. Det er veldig stædig, spretter ikke uansett hvor hardt du smusser. Absolutt elsker det.

Image
Image

Pros av Coloressence Eye Pencil In Peacock Blue:

  • Den vakre fargen!
  • Emballasjen
  • Lett på lommen!
  • Lett tilgjengelig
  • Veldig bra Pigmentering
  • Flammesikker
  • Vanntett
  • Langvarig
  • Glatt tekstur
  • Gratis sharpner

Cons av Coloressence Eye Pencil In Peacock Blue:

Ingen ulemper her!

IMBB Rating: 10/5!

Endelig dom: Helt forelsket i det. Det er bare perfekt! Det er ingenting å mislike om dette produktet! Det er slitt med nesten alle typer klær, det være seg festeklær, høyskolebære eller tradisjonell slitasje. Definitivt et must i hver jentes sminke samling!

Image
Image

Coloressence Pearl Eyeliner i Royal Blue Coloressence Supreme Eyeliner Coloressence Premium Shades Eye Pencil - Mørkegrønn Coloressence Langsiktig Gel Eyeliner - Svart Colorbar I-Glide Eye Pencil i Peacock Throne Maybelline Eyestudio Levende og Glatt Eyeliner: Påfuglgrønn Lakme Glide On Eye Color - Påfuglgrønn ELF Vanntett Eyeliner Penn i Hunter Green Chambor Kohl Eye Contour Pencil - Peacock 06 Påfuglfarger Eye Makeup-Tutorial

Populært emne