Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Jovees fotkrem og skrubbe gjør føttene smilende med mykhet! - UTSEENDE 2023
Jovees fotkrem og skrubbe gjør føttene smilende med mykhet! - UTSEENDE 2023
Anonim

Jovees Foot Cream and Scrub

Hei IMBB,

I dag vurderer jeg Jovees Foot Cream og Scrub. La oss få rett inn for å se gjennom.

Produkt detaljer: En kremskumskrubbformulering som enkelt absorberes i huden, hjelper i helbredelsesproblemer med selv de tørreste og groveste føttene. Dette unike produktet forynger og revitaliserer skadet hud for å gi føttene et jevnere, sunnere og mer strålende utseende. Et daglig bruksprodukt for vakre føtter. Kan brukes til eksfoliering, mykning og glatting, stråling og glød.

Image
Image

ingredienser: Jojoba frø nøtter, sesam, Kokum smør, Geranium olje, Sitron gress olje, Rosemary ekstrakt.

Pris: Rs.85 for 60 g.

Image
Image

My Take On Jovees Foot Cream And Scrub:

Jeg var i butikken og ba dem om å vise meg noen fotkremer som ville fungere for mine hæler også. Så de viste meg dette, og damen sa at det er godt å exfoliere og gjøre føttene mykere. Så jeg gikk videre og kjøpte dette. Og er jeg glad!

Dette kommer i et hvitt ugjennomsiktig rør med lokkethette for å dispensere produktet.

Image
Image

Når du tar krem i hånden, kan du se små rosa krystaller inni den. Jeg kommer vanligvis hjem og vasker føttene mine (og klapp tørr), og deretter gjelder dette før du går i seng. Ved å bruke den gir jeg føttene en fin massasje, og de små rosa partiklene forbedrer massen massivt. Det tar bort alt stresset (og vekten) mine føtter har gått gjennom hele dagen. Og dette er best fordi noen ganger når jeg har på seg hæler, er det riktig for meg. Skrubbeperlene kan lett støves av når all fuktighet i lotionen er fuktet av føttene. Så det fukter ikke bare føttene mine, men reparerer det også for neste dag.

Image
Image

Pros av Jovees Foot Cream and Scrub:

  • Virkelig fuktighetsgivende
  • Elske skrubbeperlene
  • rimelig
  • Mild lukt

Ulemper med Jovees Foot Cream and Scrub:

Jeg beklager at jeg ikke finner noen!

Ville jeg tilbakekjøp Jovees fotkrem og skrubbe?

Vel ja. Jeg er allerede på mitt andre rør. 🙂

Se deg i mitt neste innlegg. 🙂

Image
Image

Jovees Foot Care 2 i 1 Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Jovees Abrikos og Almond Facial Scrub Jergens fotkrem Palms kakao smørformel fotmagi Everyuth Naturals Foot Scrub Scholl Rough Skin Remover Oriflame Eucalyptus Exfoliating Foot Scrub 6 tips for å kvitte seg med harde vekter på hælene Beste fotkrem tilgjengelig i India

Populært emne