Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment Hårmaske er en rask løsning for skadet hår - SMINKE 2023
Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment Hårmaske er en rask løsning for skadet hår - SMINKE 2023
Anonim

Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment Hair Mask

Hei skjønnhet,

Vinteren har satt seg inn i sin herlighet og det er en chill i luften. Midt i alle festligheter denne sesongen krever også en rekke hårproblemer. For å håndtere dem har jeg allerede begynt å slå opp for å bekjempe splittene, tørke kløende skalp og listen fortsetter. Et av mine mest pålitelige personell i hårpleiehæren min, er Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment Hair Mask.

Image
Image

Produktkrav: Organix Marokkansk Argan Oil Renewing Treatment gjenoppretter øyeblikkelig glans og mykhet mens du styrker håret. Avledet fra sørvest-regionen i Marokko, beskytter arganoljen mot varmestyling og UV-skade. Organisk marokkansk arganolje, 8 oz, i denne rike, tykke formelen blir dypt inn i håret, og etterlater håret mykere, silkier og mer ledelse. For å bruke, bare jobbe inn i hår i 3-5 minutter og skyll ut; produktytelsen forbedres ved å plassere en dusjhett over håret og innpakningshetten med et varmt, vått håndkle.

Organix Marokkansk Argan Olje Renere Behandling:

  • Organisk marokkansk argan olje
  • Organix behandling er ikke testet på dyr
  • Tykk hårmask
  • For best resultat, bruk med andre Organix marokkanske arganoljefornyelsesprodukter
Image
Image

Pris: $ 7 for 235 ml.

emballasje: Produktet kommer i en veldig lys blå beholder, med en gylden cap. Detaljer om produktet og merkenavnet er skrevet på den blå kroppen med svarte bokstaver, og de bruker en veldig vakker skrifttype for å skrive det. Beholderen er ekstremt solid, men det gjør det også stort.

Image
Image

Min erfaring med Organix Marokkansk Argan Olje Renere Behandling Hårmask:

Produktet er ganske tungt, hvit krem med en jevn tekstur, det lukter vakkert. Jeg er et lat hode når det gjelder å gjøre kompliserte skjønnhetsregimer, og jeg elsker denne. Poenget er at dette produktet er svært enkelt å håndtere. Bare sjampo håret ditt og akkurat som du bruker vanlig balsam, hopp over det og bruk dette produktet, la det vare i ca 15 minutter, og vask det så godt av. Det er så enkelt som det kan få, men viser fantastiske resultater.

Det føles ikke veldig glatt når du vasker det av, og du kan føle at det våte håret ditt føles grovt, vent til det er tørt. Det er ekstremt gunstig å gjenopprette fuktighet og glans til livløst hår. Det gir sprett til å halte håret totalt Jeg elsker produktet. Men den tunge kremete tekstur av denne masken fører ofte til at produktet bygger seg opp i hodebunnen, og derfor må du bruke en klargjørende sjampo en gang i uken. Resultatene av produktet varierer imidlertid fra person til person, selv om det passer meg fint, min søster synes ikke å få noen resultater fra det.

Jeg føler meg personlig, og det foreslås også på produktsiden, at den gir best resultat når det brukes sammen med sjampoen av samme utvalg.

Image
Image

Fordeler med marokkansk Argan Olje Renere Behandling Hårmask:

  • Rimelig
  • Gjenoppretter hårskade i stor lengde

Ulemper med marokkanske Argan Olje Rename Treatment Hår Maske:

  • Resultatene varierer
  • Årsaker Produktoppbygging
Image
Image

Vil jeg anbefale marokkanske Argan Oil Rename Treatment Hair Mask?

Ja, det hjelper med å gjenopprette fuktighet i håret og er en rask behandling med gode resultater.

IMBB Rating 4/5.

Organix Renovering av Argan Olje av Marokko - Penetreringsolje for alle hårtyper Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Organix Marokkansk Argan Olje Organix Hydrating Maroccan Argan Oil Body Wash Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo Organix Brazilian Keratin Therapy Hydrating Hair Masque FX marokkansk fuktmirakel Argan olje Marokkansk Olje Restaurerende Hår Mask Josie Maran Argan Oil Hair Serum Hask Argan Oil Intense Deep Conditioning Hair Treatment

Populært emne