Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer Review - VEKTTAP 2023
Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer Review - VEKTTAP 2023
Anonim

To-Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer

Hei alle sammen,

2 omtaler på en dag, Neha ?? Ja det må være overraskende for dere som ser hvordan jeg fortsetter å forsvinne fra IMBB mye i det siste. Men som jeg lovet at jeg har gode anmeldelser kommer opp og jeg vil levere. Anywho kommer tilbake til anmeldelsen. Jeg vil gjennomgå for deg - Too Faced Shadow Insurance Primer.

Produktinfo:

Dette er din fullstendige forsikringspolicy mot alle fading, krølling, smelting, uskarphet, oljelast, og vanskelig å blande øyenskyggeulykker. Vår silikonbaserte øyenskyggeprimer forvandler enhver øyeskygge til en perfekt blendbar, fargebestandig, intensivert versjon av seg selv, og låser den helt perfekt til du tar den av. Denne beroligende formelen gir ut skinnet på lokkene dine og glatter linjer samtidig som du sikrer en barriere mellom hudens oljer og sminke, slik at det ikke skjer noen skyggekatastrofer igjen.

Image
Image

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Syntetiske dufter - Syntetiske fargestoffer - Petrokjemikalier - Ftalater

Hva annet trenger du å vite: Virkelig allsidig, Shadow Insurance kan brukes med pulver eller krem øyeskygge produkter, og det er konsentrert: størrelsen på et regnfall dekker hele lokket.

Pris:

$20

ingredienser:

natodekan, talkum, cyklopentasiloksan, disteardimoniumhectoritt, trimetylsiloksysilikat, glyceryltrietylheksanoat, polyetylen, trihydroksystearin, sorbitansesquioleat, isopropylalanolat, VP / eikosen-kopolymer, propylenkarbonat, dimetikon, PEG-40-stearat, fenoksyetanol, tokoferol. Kan inneholde (+/-): Glimmer, vismutoksyklorid (CI 77163), Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Image
Image

Min erfaring med forvendt skyggeforsikring Øyenskygge Primer:

En øyeskygge-primer er en må-ha i veldig sminke samling. Det hjelper bare øynene dine, se den ekstra milen hver gang.

emballasje:

Ganske enkelt presserørsemballasje med en dyseendring. Jeg finner at du trenger å knytte røret først før du åpner hetten for å få produktet til å blande det ellers har produktet en tendens til å skille.

Texture / Konsistens:

Denne primeren har en ganske tynn konsistens. Det hjelper det med å spre seg veldig lett, og det er nødvendig med en dråpestørrelse for å dekke hele lokket. Det har en krem til pulver som ferdig og ved påføring føles det ikke så klebrig som de fleste av mine andre primere gjør. Denne primeren, selv om den har en kremlignende farge, forsvinner den på øyelokket, så hvis du har pigmenterte lokk eller har vener som vises der, er dette ikke en fin fargekorrigering, skjult primer.

Image
Image

Opptreden:

Som du kan se i det følgende bildet, har det veldig gode priming evner. Selv om det ikke føles for klebrig, noe som kan være en god ting for de med oljede lokk, har den evnen til å få øyefarger satt over det, å feste og vise seg sant til farge. Mine skygger ser ikke ut til å kreke, og de varer sist hele dagen.

Men å ha sagt at jeg finner prisen for dette produktet å være på den høyere siden. Jeg føler at det er veldig sammenlignbart med apoteket alternativer og utfører tilsvarende. Så jeg synes det er vanskelig å rettferdiggjøre å bruke penger på dette.

Image
Image
Image
Image

Fordeler for å stå overfor skyggeforsikring Øyenskygge Primer:

• Tynn konsistens, sprer seg lett. • Det er lite behov for øye per øye. • Krem til pulverlakk. • Hjelper øyenskygger dukker opp med farge. • Ikke flekker eller flekker. • Hjelper med å forbedre opplevelsen av øyenskygger.

Cons of To Faced Shadow Forsikring Eyeshadow Primer:

• Dyrt!

Endelig tanke på å stå overfor skyggeforsikring Eyeshadow Primer:

Hvis du er en makeup jente som elsker å gjøre fancy øyet ser ut og trenger å investere i en god primer, vil jeg si gå for det. Men hvis du er noen som gjør enkle utseende og bare trenger en god dag til dagsprimer for å gi øye skygger det ekstra, kan du gå til apotek alternativet, og du vil ikke gå glipp av et "må ha" produkt.

IMBB-vurdering:

4/5

Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation Review Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder Too Faced Chocolate Soleil Bronzer 10 beste øyenskygge primere Må ha øyenskygge Primer: Spør IMBB ELF Mineral Eye Shadow Primer gjennomgang Deborah Milano 24 ORE Perfekt øyenskygge Primer Review

Populært emne