Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Vil Kroppsbutikken Dragefrukt Lip Butter Hold leppene myke og glatte i vinter? - SKJøNNHET 2023
Vil Kroppsbutikken Dragefrukt Lip Butter Hold leppene myke og glatte i vinter? - SKJøNNHET 2023
Anonim

Kroppshandelen Dragon Fruit Lip Butter

Hei alle sammen,

I dag er jeg tilbake med et annet produkt fra The Body Shop. Med vintersesongen er et vanlig problem tørre lepper. Etter at kroppen smelter, har TBS gitt oss en ny leppesmør for superbløte lepper denne vinteren. Den har blitt kalt The Body Shop Foundation, Dragon Fruit Lip Butter.

Image
Image

Produktbeskrivelse:Denne super-fuktighetsgivende balsam gjør at leppene føles mykere og glattere

 • Øyeblikkelig hydrering
 • Buttery tekstur
 • For mykere, glattere lepper

Veibeskrivelse: Glatt på leppene hele dagen.

Pris: 350 INR.

Mengde: 10 ml.

Produktbeskrivelse: Leppemørket kommer i en søt rosa og grønn pottpakning. Skrevet på det er merkenavnet og produktnavnet med en rosa base. Emballasjen er veldig søt og slags kiddish. Det minner deg om de gode gamle dager da du var i 4. eller 5. klasse og bruker til å ha slike søte og fargerike produkter. Etter at du har skrudd på hetten, kan du lett snuse duften av leppensmør som er søt som forventet fra TBS-produkter. Jeg vil forholde det til duften av bobeltummi vi bruker til å spise en gang 😛 og jeg er veldig seriøs på dette, du kan snuse det selv og bestemme deg.

Image
Image

Min erfaring med kroppshandelen Dragon Fruit Lip Butter:

Lipsmørken i pottemballasje er hvit i fargen. Det er ekstremt deilig i smak og lukt. Som jeg tidligere beskrev, ville duften påminn deg om boblegummene vi bruker for å spise. Flytter frem med tekstur av leppens smør. Lipsmørten er veldig myk og glatt, noe som gjør det enkelt å påføre på leppene. Enkelt sveipe av fingeren er kanskje ikke nok for leppene, så du må dyppe i fingeren igjen for fullstendig dekning av leppene med smøret.

På applikasjon av leppesmør kan du ende opp med et snev av hvitaktig støp på leppene som fades bort i løpet av et sekund, og etterlater skinnende nakenlepper. Leppen gjør leppene glatte og myke, men resultatet blir ikke lenge. Selv om leppene ville være glatte, men du vil fortsatt ønske å bruke smøret på nytt, fordi du får en elastisk følelse etter en stund. Så jeg slutter nesten opp igjen leppens smør hvert 45 minutt. Du kan føle deg litt tørr etter en stund. Det er ikke som noen andre vanlige vaselinbaserte leppebalmer som holder leppene hydrert i veldig lang tid, og du kan bruke andre glatte leppefarger på.

Jeg hadde høye forventninger fra leppe smør, men jeg er ikke fornøyd med det samme. For vintre, dette smør alene kan ikke redde leppene dine fra den harde tørrluften. Du må sikkert se på for andre leppebalsam sammen med denne.

Image
Image

Pros av kroppshandelen Dragefrukt Lip smør:

 • Tekstur smørens konsistens er helt myk og glatt.
 • Lippene ble myke og glatte umiddelbart etter påføring.
 • Duften er virkelig yum.
 • Potpakken vil vare mer enn en halv og en halv.
 • Lett tilgjengelig hos TBS butikker.

Ulemper med kroppshandelen Dragon Fruit Lip Butter:

 • Selv om det gjør leppene glatte og myke, men denne effekten varer ikke lenge.
 • Gir leppene en elastisk følelse av at du automatisk har lyst til å bruke på leppens smør igjen.
 • Jeg er sikker på at leppene ikke kan overleve med dette leppesmør alene, så du kan ende opp med å kjøpe en annen leppebalsam sammen med den.
 • Det er faktisk sant å ha krav på at du må glatte på leppens smør hele dagen. 😛

Vil jeg anbefale Body Shop Dragon Fruit Lip Butter?

Jeg antar at du bør hoppe til og med mindre du er en super duper fan av TBS produkter.

Ville jeg tilbakekjøre Body Shop Dragon Fruit Lip Butter?

Nei. Ikke i det hele tatt.

IMBB Rating: 3/5.

Image
Image

Kroppshandelen Mango Lip Butter Kroppshandelen Shea Lip Butter Kroppsbutikken Coconut Lip Butter Kroppshandelen Chocomania Lip Butter Kroppshandelen Sweet Citron Lip Butter Kropps butikken Pink Grapefrukt Lip Butter Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie Nivea Lip Butter Raspberry Rose Kiss FabIndia Plum Passion Lip Butter

Populært emne