Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Olay Luscious Embrace Body Lotion - Oh Så Awesome! - HUDPLEIE 2023
Olay Luscious Embrace Body Lotion - Oh Så Awesome! - HUDPLEIE 2023
Anonim

Olay Luscious Embrace Body Lotion

Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg et produkt som jeg har eid i nesten et år nå. Det er Olay Luscious Orchid Embrace body lotion. Jeg kjøpte i fjor rundt samme tid og brukte det religiøst gjennom vintrene og da været endret seg, glemte jeg alt om det. Nå er vintersesongen endelig her, tenkte jeg på å se på den. Les videre for å finne ut mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Med Jojoba Butter & Crushed Orchid Extract • Designet for å gjenopprette og rehydrere huden din • Flasken inneholder mer fuktighetskrem enn en krukke med Olay® • Avanserte fuktighetsegenskaper som bidrar til å bryte syklusen av tørr hud

Dyp inn i denne rike emulsjonen med jojoba smør og knust orkide ekstrakt. Føle det omslutte kroppen din som en botanisk infundert dampbehandling. Oppdag Amazonas frodige, blomstrende skjønnhet når du drar inn i denne rike emulsjonen med jojoba-smør og knust orkidé ekstrakt. Føle det omslutte kroppen din som en botanisk infundert dampbehandling.

ingredienser:

Vann, glycerin, bensinatum, isopropylisostearat, kapryl / Capric Triglycerid, Orchis Morio Blomst Extract, Simmondsia Chinensis Smør (Jojoba), Dimetikon, Fragrance, Stearyl Alkohol, Cetyl Alkohol, Polyetylen, Natriumakrylater Kopolymer, Aluminium Stivelse Octenylsuksinat, Beenyl Alkohol, Benzyl Alkohol, Tocopherylacetat, Etylparaben, Metylparaben, Dimetikonol, Propylparaben, Cetearylglukosid, Stearinsyre, Cetearylalkohol, PEG 100 Stearat, Dinatrium EDTA, Natriumhydroksid, Rød 33, Grønn 3.

Image
Image
Image
Image

Produktpris: $ 5- $ 8, prisen varierer fra butikk til butikk.

Mine synspunkter på Olay Luscious Embrace Body Lotion:

emballasje: Lotionen kommer i en fin emballasje. Røret ser stor ut, men er faktisk lettvint, reisevennlig. Alle ingrediensene samt andre produktbeskrivelser er nevnt på baksiden av emballasjen. Hetten på røret er veldig sikker, derfor er det ingen lekkasje. Hetten har et lite hull for at lotionen kommer ut, noe som sikrer at det ikke er noe sløsing med produktet.

Image
Image

Parfyme: Lotionen lukter bare himmelsk. Den har en veldig søt og floral duft. Duften varer i rundt en og en halv til to timer. Jeg beklager ikke å kjøpe andre produkter fra samme utvalg av Olay som ville ha hjulpet duften til å bli enda lenger enn den faktisk gjør.

Tekstur: lotionen har en fin konsistens. Det er ikke rennende. Det føles veldig lett og absorberer om noen sekunder. Det er ikke fettete eller klissete på huden. Så mye, at hvis jeg vasker hendene mine etter bare et minutt med å bruke denne lotionen, vil lotionen ikke vaske seg ut som sjampo / olje (jeg har opplevd noen lotioner gjør det). Jeg har normal hud og jeg trenger vanligvis ikke mye fuktighet på huden min, slik at denne lotionen fungerer perfekt for meg. Selv om jeg føler at folk med tørr hud kan hoppe over dette; også folk med fet hud bør definitivt gi dette en prøve siden det absorberer veldig raskt inn i huden og gir akkurat den rette mengden fuktighet.

Image
Image

Fordeler med Olay Luscious Embrace Body Lotion:

• Rimelig. • Reise vennlig emballasje. • Emballasje sikrer at det er minst / ingen spild av lotionen. • Lukter fantastisk. • Lette lotion som føles veldig beroligende på huden. • Irriterer ikke huden min. • Perfekt lotion for personer med fet hud.

Image
Image
Image
Image

Cons av Olay Luscious Embrace Body Lotion:

• Personer med tørr hud kan hoppe over det. • Ikke lett tilgjengelig i India.

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Olay Luscious Embrace Body Lotion?

Ja, jeg vil tilbakekjøp det fordi det fungerer bra for huden min, og jeg anbefaler det.

IMBB Rating:

4.5/5

Konklusjon:

Det er en fin lotion med en himmelsk duft og en fantastisk tekstur. Må prøve!

Olay Gentle Foaming Face Wash: Anmeldelse Olay Silk Whimsy Body Lotion Review Olay White Radiance Intensive Brightening Serum Review Olay Complete Night Enriched Cream Review Olay Moisturizing Lotion Review Olay Total Effects 7-i-1 Anti Aging Cream Normal gjennomgang Kroppsbutikken Natrulift Firming Serum Review St Ives Softening Whipped Silk Body Lotion Review Enchanteur Fukt Silk Hand & Body Lotion (Romantisk) Anmeldelse

Populært emne