Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Blistex Herbal Answer SPF 15 Review, Swatch - SMINKE 2023
Blistex Herbal Answer SPF 15 Review, Swatch - SMINKE 2023
Anonim

Blistex Herbal Svar SPF 15

Hei lovelies!

Noen innlegg tidligere, jeg raved om hvor fantastisk Aquaphor Lip Repairreally er. Jeg har kanskje stoppet søket etter det beste leppeproduktet rett der, men jeg er alltid kløe for å fortsette å prøve nye produkter. Hvis jeg tror hardt, husker jeg faktisk ikke tilbakekjøp de fleste av mine favorittprodukter, for det meste fordi jeg ikke liker å være begrenset i en komfortsone. De fleste produkter varer i flere måneder, og jeg blir for kjedelig med det på slutten. Jeg fikk noen leppepleieprodukter sendt fra USA til mitt land, og denne perlen var en av dem!

Image
Image

Påstander:

Herbal Answer er en lett, behagelig smaksprøvebalsam som beroliger, komfort og beskytter tørre leppede lepper med næringsmiddelrediensene naturen har å tilby:

Aloe: Med fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper for å tilnærme og nære lepper. Kamille: En essensiell olje med bisabolol. Hjelper til å berolige og trøste tørre, sprukne lepper. Avokado: Beriket med vitamin A, C og E. Hjelper til å forynge lepper. Jojoba: Rich frø ekstrakt som hjelper myke og myke tørre lepper. Shea Butter: Inneholder naturlige antioksidanter. Moisturizes og hjelper opprettholder hudens elastisitet.

Solbeskyttelse: PABA-fri Herbal Answer gir SPF 15 beskyttelse, som er anbefalt selv for folk som brenner lett og bruner minimalt. Husk at LIPS IKKE TAN, MEN DE BURN®.

Solvarsel: Begrensende soleksponering, bruk av beskyttende klær og bruk av solkrem kan redusere risikoen for hudalder, hudkreft og andre skadelige effekter av solen.

Image
Image

Pris:

$ 2,69 ca.

Hovedinnhold:

Image
Image

Min erfaring med Blistex Herbal Svar SPF 15:

Den leveres i en solid, lysegrønn, rørbeholder. Det blekgule produktspinnet fukter mine tørre lepper i løpet av noen få minutter. Den glir komfortabelt på mine lepper, uten å gi noen farge eller uten å være tung. Den har en sitrusy lukt til den, som faktisk er ganske fin. Men for de som ikke liker at produktene deres lukter, sover det ikke for lenge. Vanligvis før jeg bruker sminke, liker jeg å bruke dette til å prep min lepper. Jeg tuller ikke, det gir en illusjon at man alltid har vært velsignet med feilfrie lepper! Den har en imponerende liste over ingredienser, kun ment for alvorlig fuktighetsgivende og ingenting annet. Jeg foretrekker dette noen dag over Vaseline, siden det heler leppene sammen med å gi et lag av beskyttelse. Med en ekstra SPF, er dette mitt go-to-lip-omsorgsprodukt, i betraktning at jeg bor i Gulfen. Jeg trenger å bruke på nytt etter hvert 4-5 timer, men hvilket leppeprodukt trenger ikke å være: s. Jeg har satt inn min leppeprøve i Bourjois Contour Edition-blyantpenningen, for å vektlegge hvor fantastisk dette er.

Det ville være urettferdig å sammenligne dette med Aquaphor Lip Repair, siden begge er på nivå. Men hvis jeg måtte velge på en pistol punkt (selvfølgelig vannpistol yaar: p), tror jeg jeg ville plukke denne, bare fordi det er litt tøffere å bruke. Også, jeg har ikke funnet den på en rekke apotek i min by, så jeg er usikker på om den er tilgjengelig i India. Jenter, her er en sann vinner! Ta tak i denne en gang, mens jeg starter en massiv jakt i min by!

Image
Image

Pros av Blistex Herbal Svar SPF 15:

 Ekstremt fuktighetsgivende.  Har SPF 15.  Importerer ingen farge.  Imponerende ingredienser.  Har helbredende egenskaper.  Vil ikke la leppene føle seg tung.  gjør at leppene ser feilfri ut

Jeg har satt inn min leppeprøve i Bourjois Contour Edition-blyantpenningen, for å vektlegge hvor fantastisk dette er.

Image
Image

Ulemper med Blistex Herbal Svar SPF 15:

 Tilgjengelighet (-0.1).

IMBB Rating: 4.9/5

Vil jeg kjøpe eller anbefale Blistex Herbal Answer SPF 15?

Etter at anmeldelsen må jeg si mer? Helt anbefalt 😀

Blistex Medicated Lip Balm Review Blistex Daily Conditioning behandling for lepper med SPF 20 Review Blistex Lip Balm Review Naturens Co Chocolate Mint Lip Balm Review Lotus Herbals Lip Therapy Fresh Mint-Review VLCC Mint Lip Shield & Mandarin Lip Shield tilbud og gjennomgang Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm

Populært emne