Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

VLCC Hair Smoothening Shampoo Review - SMINKE 2023
VLCC Hair Smoothening Shampoo Review - SMINKE 2023
Anonim

VLCC Hår Glattende Sjampo

Av Monomita

Hei alle skjønnheter!

Så jeg søkte på nettet for litt god sjampo og balsam for å temme dette dumme, tørre og krøllete håret av meg. Plutselig tok denne VLCC hårglattende sjampoen øynene mine. Jeg bestemte meg for å lese noen anmeldelser av dette produktet før du kjøpte en, men kunne ikke finne noen! Jeg gikk videre og bestemte meg for å prøve hell og kjøpe dette produktet og se det for meg selv. La oss begynne med anmeldelsen nå for å se om det er verdt å kjøpe!

Image
Image

Hva det hevder:

Nå får du fordelene med sjampo og balsam i ett produkt med en sjelden kombinasjon av hvetekjemisk ekstrakter og honning. Dens Insta smoothening-formel gir dyp rensing og forlater håret ditt glatt umiddelbart. Honning, med vannholdingsegenskapen, opprettholder fuktighet under hårvaskingen. Hydrolysert hveteprotein er rik på vitamin E, det gir volum, sprett og håndterbarhet til krusete hår.

Pris og volum:

Rs.170 for 200ml.

(Jeg fikk den til 140 / - siden de ga rabatter på den tiden)

Ingredienser og hvordan du skal bruke:

Image
Image

Min erfaring med VLCC Hair Smoothening Shampoo:

Så snart pakken min ble levert (siden jeg kjøpte den på nettet), åpnet jeg den umiddelbart for å finne denne robuste og flotte hvite flasken inni. Flasken ser bra ut og det er lett å holde. Den har en silvery-grå farget flip-open cap. Både flasken og hetten er reisevennlig og lekkasikker. Lukten er veldig hyggelig og hyggelig, som jeg likte. Produktet er hvit i fargen. Konsistensen av produktet er litt tykk. Jeg vet på bildet det ser rennende eller silkeaktig ut, men stoler meg ikke på det. Det er så tykt at det ikke sprer seg på vått hår jevnt. Hver gang jeg bruker denne sjampoen, må jeg fortynne den i en halv kopp vann og spre det på det våte håret og hodebunnen * sukk *. Første gang jeg søkte på denne sjampoen, hadde jeg et smil på ansiktet mitt på grunn av lukten, og også på grunn av tanken på at denne sjampoen ville dypt rense håret mitt og la det glatt umiddelbart som det hevdet. Etter å ha forlatt det i 2-3 minutter og vaske det ut, føles håret mykt og silkeaktig, og jeg var super glad! Jeg brukte ingen balsam fordi denne sjampoen virker som både sjampo og balsam som det hevdet. Jeg var glad for at jeg ikke måtte kjøpe noen balsam separat. Så snart håret mitt ble tørket, ble jeg sjokkert. Håret mitt føltes som strå (du vet hva halm er riktig? Det som kua tygger hele dagen). Det føltes så grovt og tørt og krøllete at jeg følte meg som å gråte. Jeg leste et sted for lenge siden at det tar tid for håret ditt til å tilpasse seg den nye sjampoen og dens ingredienser, så jeg bestemte meg for å fortsette å bruke den i noen uker for å gi det riktig tid til å tilpasse seg de nye ingrediensene og håper resultatet skulle forandre seg en dag og håret mitt ville bli glatt. Det har vært en og et halvt år siden jeg begynte å bruke denne sjampoen, og jeg føler at jeg har blitt halve skallet allerede! Håret mitt har økt så mye, og det gjorde ikke håret mitt jevnt i enda en og en halv måned enn si å være umiddelbart.

Image
Image

Fordeler med VLCC Hair Glattende Sjampo:

o Stabil, reisevennlig, lekkasikker flaske. o fin duft o Rimelig pris. o Enkel tilgjengelighet.

Ulemper med VLCC Hair Glattende Sjampo:

o Tørket ut håret mitt helt. o Stripped av alle mine naturlige håroljer og gjorde det super fritt, selv etter å ha brukt det i over en måned. Ø Økende hårfallet mitt. o Tykk nok til ikke å spre på vått hår og hodebunn jevnt. o Har ikke håret mitt hoppet, håndterbart eller redusert sin frizziness. o det har SLES !!! o Det oppfylte ikke noe det hevdet.

Image
Image
Image
Image

IMBB Rating:

1/5

(-1 for SLES, -1 for det gjorde ikke noe det hevdet, -1 for å øke hårfallet mitt, -1 for å skade håret mitt enda mer)

Ville jeg kjøpe VLCC Hair Smoothening Shampoo Again?

En stor nei !!!!!! Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med denne gjenværende sjampoen i denne flasken. Jeg er redd for å bruke den videre fordi håret mitt nå er så skadet.

Jeg vil ikke anbefale denne sjampoen til noen. Ikke engang til min verste fiende.

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem VLCC Soya Protein Conditioning Shampoo Review VLCC Soya Protein Conditioning Shampoo Review VLCC Natural Sciences Hibiscus Anti Hair Fall Shampoo Review

Populært emne