Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eye Eye Liner - En Pleasant Change - SKJøNNHET 2023
Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eye Eye Liner - En Pleasant Change - SKJøNNHET 2023
Anonim

Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eye Eye Liner

Dette er et annet valg fra min Dubai tur, og igjen fra en butikk svært nær slektningens sted (jeg ville bare snike ut når som helst på dagen for å gjøre litt mer makeup shopping;)) Fant denne nydelige farge i hyllen, hadde jeg allerede en Maybelline og en MAC i svart og Inglot i lilla så jeg bestemte meg for denne intense brune og wow, jeg tror jeg gjorde det riktige valget! Jeg vet ikke om de hadde en tester, jeg tenkte bare at det ville være et flott produkt og løftet det fra hyllen. I det øyeblikket jeg kom hjem, åpnet jeg meg inn og klumpet på hånden min og Bingo! Det var en flott en. Les nettverket dette er fra Kate Moss-samlingen, jeg hadde ikke brukt noen tidligere, så det var min første. La oss se hvordan det messer på parametrene for å være en god gelforing.

Image
Image

emballasje:

Det er en veldig søt liten krukke med en likt som ligner på de fleste andre gel eyeliner krukker. Rimmel London-logoen er trykt på toppen av den svarte hetten. Lett i vekt og veldig reisevennlig. Leveres med en pensel pakket inn i papirpakken. Børsten er litt vinklet med de brune fargerne tynnere på toppen. Borstene er veldig myke og ideelle for påføring av en gelforing.

Pris - 5,99 $ for 2,4g

Produktkrav -

• Opptil 24 timer med rik, intens farge som ikke flager, flekker, smører eller kjører. • Lett å bruke, glir lett. • Profesjonell børste for full kontroll for å tegne linjene du vil ha.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eyeliner:

Gelen ser veldig jevnt ut i krukken og er veldig høy på pigmentering. Den har liten gullglimmer til den som gir en subtil skinne til liner på øyelokkene. Jeg elsker det fordi jeg kan bære den av med et nøytralt utseende for hverdagsbruk og bygge opp fargen for et dramatisk utseende. Jeg prøver generelt å bruke ikke-svarte farger for å markere mine øyne med svarte kjoler (for å bryte den monotone) og dette fungerer bra for slike anledninger. Sammenlignet med liners jeg har brukt før, finner jeg det sammenlignbart med Inglot som er så kremaktig som dette, selv om dette koster mye mindre enn Inglot. Jeg vil anbefale dette alle som er glad i å bruke ikke-svart liners. Ikke glem å skjule øynene dine riktig før du bruker dette, da dette ville forsvinne inn i huden for personer med mørke sirkler.

Image
Image
Image
Image

Pros av Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eye Eye Liner:

1. Stor tekstur og veldig høy på pigmentering. 2. Litt går en veldig lang vei (som også er en con siden geliner har en tendens til å tørke opp tidligere). 3. Meget kremaktig og gir en fløyelsaktig finish når den påføres som en tykk liner. 4. Finger ikke eller fjær. 5. Siste veldig lenge, lett 5 timer. 6. Vannbestandig. 7. Emballasje er flott, reisevennlig. 8. Glider veldig enkelt. 9. Det fjerner lett med oljer og sminkefjernere. 10. Det irriterer ikke øynene, selv om jeg ikke vil anbefale det å brukes på vannlinjen.

Image
Image
Image
Image

Cons av Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eye Eye Liner:

1. Kremet, dermed blir smeltet lett. Stor ulempe for oljede øyelokk som min. 2. Ønsk at børsten hadde en hette til den, jeg finner det vanskelig å vedlikeholde børster og de tar bakterier lett.

IMBB Rating – 4.7/5

Vil jeg tilbakekjøpe Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eyeliner?

Ja, jeg vil, og kanskje prøve andre nyanser i dette området også.

Rimmel Scandal Eyes Vanntett Kohl Kajal Eyeliner i Black Noir Review Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil # Lilla Passion Rimmel Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil Soft White Rimmel Scandal Eyes Show Off Mascara Rimmel London Scandal Eyes Flex Mascara i ekstreme svart Rimmel London Overdriver vanntett Eye Definer 230 - Deep Ocean Body Shop 4-Step Smoky Eyes Palette - Sølv Svart Clinique Alt om øye-øyegel Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Colorbar Precision Waterproof Eyeliner ELF Essential Vanntett Eyeliner Pen i Sort

Populært emne