Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Bath and Body Works Liplicious Berry Bellini Lip Gloss Review - UTSEENDE 2023
Bath and Body Works Liplicious Berry Bellini Lip Gloss Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Bath and Body Works Liplicious Berry Bellini Lip Gloss Review

Av Mimosa B.

Hei flotte damer,

Vi kan ikke få nok av USAs nummer 1 duftprodukter - Bath and Body Works, kan vi? Når du kobler den følelsen med kunnskapen om å få rimelige priser, men fantastiske lipglosser fra dem, er du på cloud nine. Født i 1990 var Bath and Body Work oppdrag å bringe dufter til hvert hjem og dermed overkommelighet. Det er et navn som har blitt synonymt med mange av oss indiske innbyggere også. Når du normalt skiller ut rundt 1000 - 2000 rupees for leppeplaster, får du en god merkevare som er forpliktet til kvalitet for bare mindre enn 500 rupees. Nå er det ikke verdt å kaste bort! Jeg har allerede brukt Fruit Punch og ble forelsket i det. Jeg kjenner mange mennesker som ikke liker sterke duftende leppeplaster, så hvis du er en av dem, bør du styre bort. Bath and Body Works handler om duften og det Liplicious utvalg av glosser personifiserer forsterket aroma. Når jeg bærer min mens du kjører, lukker hele bilen min av det, så vær så snill!

Image
Image

Pris:

$ 7,50 for 14 ml.

Produktbeskrivelse:

Den ultimate skjønnhetspleie for leppene dine i en uimotståelig morsom, fasjonabel og flørtende glans. Vår fuktighetsgivende formel, nå med condition B2, leverer den perfekte kombinasjonen av farger med middels dekning, munnvann og glansglans. En gjennomsiktig dyp berry vin farge og en søt og forfriskende berry blanding smak.

emballasje:

Denne glansen kommer i et plast gjennomsiktig rør der du kan se den intense bæren nyanse belagt med fine glitterpartikler. Den har en sølvfarget skrue på hetten. Munnen på røret ligner Lancôme Juicy-rørene, og du kan enkelt sveipe den over leppene dine uten problemer.

Image
Image

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Liplicious Berry Bellini Lip Gloss:

Til tross for den sterke fargen som er synlig fra utsiden av røret, når den påføres, er den bare litt pigmentert og mer av en leppeflekk. For meg var det perfekt fordi jeg ikke er tilbøyelig til tungt pigmenterte glosser og foretrekker de mer gjennomsiktige. Som produktet hevder, det gir en farge med middels dekning, ville jeg definitivt være uenig, da berthet er mer av en subtil tint når det brukes. Så hvis du vil kjøpe dette, nå vet du hva du kan forvente. Du kan bruke alene eller over en leppestift for en dypere farge.

Image
Image

Når det er sagt, glir glansen helt og jeg elsker hvordan gnisten legger seg på leppene og oppholdet. Det er super nærende for leppene og superglanset. Selv om ikke en leppe plumper, men på grunn av iridescence, det fremhever og gjør leppene litt tynnere, hvilket er et pluss riktig! Heldigvis smaker det rett og slett uimotståelig og har smaker av en samling av deilige bær, men ulempen er at den er så delectable, jeg fortsetter å slikke den, så jeg trenger flere programmer 😛 Ellers er oppholdskraften lovverdig med mindre du har ekstra tørre lepper eller slikke den av.

Image
Image

Fordeler med bad og kroppsarbeid Liplicious Berry Bellini Lip Gloss:

  • Plastklemmer sikrer uanstrengt bruk.
  • Opphold setter med mindre du spiser det.
  • Lukter guddommelig.
  • Smaker av deilige blandede bær.
  • Den fine shimmer legger til det ekstra subtile hintet av glitz og glamour.
  • Super fuktighetsgivende som inneholder sheasmør, jojoba frøolje og vitamin B2 (også kjent som riboflavin).
  • Ikke testet på dyr.
  • Valuta for pengene.
Image
Image

Ulemper med bad og kroppsarbeid Liplicious Berry Bellini Lip Gloss:

  • Hvis du foretrekker mørkere farget leppelegg, er dette en lysere tonet, så ikke gå av fargen i røret.
  • Den fine glitteren kommer ikke ut lett, så advarsel mannen din på forhånd, ellers vil han få pinlige glittende lepper 😛

Ville jeg tilbakekjøre Bath and Body Works Liplicious Berry Bellini Lip Gloss?

Å ja! Stor verdi for pengene og ideell til gave venner / kolleger, etc. spesielt når du må kjøpe mange gaver på ferien.

IMBB Rating:

5/5

Konklusjon:

Flott kjøp og gir deg helt kyssbare lepper som gir glans, gnist, fuktighet og god smak (en bonus hvis mannen din liker det også) 😛 Glade shoppingdamer! xoxo

Bad og kroppsarbeid Liplicious Lip Gloss Sheer (Black Cherry) Bath and Body Works Liplicious Fruit Punch Bath & Body Works Liplicious Velsmakende Lip Color-Passion Fruit Guava Bath and Body Works Liplicious Velsmakende Lip Color Sheer - Almond Cacao Bath and Body Works Liplicious Velsmakende Lip Color Banana Split Bad og kroppsarbeid Liplicious Bing Cherry Lip Gloss Lotus Herbals Seduction Botanisk Tonet Lip Gloss Berry Smoothie Lotus Herbals Seduction Botanisk Tonet Lipgloss Berry Blush Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss-Berry Shine Kropps Shop Født Lippy Passion Berry Lip Balm NYX Round Lipsticks i Fig, Peach Bellini og Rose Revlon Colorburst Lip Gloss Bellini Shiseido Luminizing Lip Gloss i PK303 Bellini

Populært emne