Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Color Show Mauve Power Lipstick er den perfekte Mauve du leter etter - SKJøNNHET 2023
Maybelline Color Show Mauve Power Lipstick er den perfekte Mauve du leter etter - SKJøNNHET 2023
Anonim

Maybelline Color Show Mauve Power Lipstick er den perfekte Mauve du leter etter

Hei kjære,

Hvordan har du det? Jeg håper du liker den daglige dosen av mine anmeldelser 🙂 Jeg håper de er informative og hjelper deg med å velge de riktige produktene eller nyanser. Moren min lider av forkjølelse og feber de siste dagene, og jeg må ta vare på alt det daglige ansvaret for å drive hjem, dette gjør meg klar over hvor mye våre mødre gjør hver dag uten å klage litt. Dagens skygge er min femte hakke fra "Colorshow" -området Maybelline. Jeg vet at jeg bare har vurdert to av dem; men jeg savnet resten av de to 🙂 La oss fortsette med anmeldelsen.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Intense Fasjonable Lip Color. Maybelline Color Show Lipstick er en fasjonabel intens leppestift, som kommer i elegante til levende nyanser. Maybelline Color Show Leppestift er svært pigmentert og gir dristige lepper. Den holder seg opptil fire til fem timer. Den kremete tekstur er ikke tung på leppene. Det smøres ikke eller smusses. Det slår seg ikke i kø. Da det er svært fuktighet, trenger du ikke å bære en leppebalm.

Image
Image

Pris:

INR 299

emballasje:

Jeg vet ikke hvorfor noen finner emballasjen billig. Har du noen gang plassert 4 til 5 av disse sammen og ser på dem? De ser så pen ut. Den enkle sorte og sølvkule kroppen kaller ikke oppmerksomheten din, men den skinnende fargen passer til emballasjen. Det er også en tilsvarende fargekodet klistremerke på bunnen av røret. Hetten lukkes med et klikk og vil ikke komme seg av seg selv. Samlet sett er emballasjen berettiget til prisen.

Image
Image
Image
Image

Jeg tar på Maybelline fargeshow Mauve Power Lipstick:

Skygge:Mauve Power er en litt melkaktig dyp mauve-skygge uten skinn eller glans på den. Fargen vil passe hver hudtone, spesielt rettferdig til middels hudfarge vil skyggen skygge og melken i den gjør det til en svært slitesterk nyanse for hver dag. Jeg bærer ikke purples eller mauves hver dag, men jeg hadde på seg skyggen selv for ærend, og jeg likte det. Skyggen er på den mørke siden, men heller ikke veldig dristig eller gal.

Image
Image

Tekstur, pigmentering og finish: Tekstilens tekstur er noe du vil falle for, og denne skyggen blir helt glansfri, den er ekstremt kremaktig, myk og pigmentert. Skyggen går helt ugjennomsiktig; en sveipe avsetninger 95% av jevn farge på leppene, helt en passende nyanse for pigmenterte lepper. Lippestiften overdriver ikke overdrevet flippete lepper; det har heller ikke gjemt det veldig bra, så eksfolierende lepper på forhånd vil være et smart skritt. Lippestiften kan legges på for mer intensitet, og det vil ikke se kake i to swipes. Lippestiften bløder ikke litt, men på grunn av den ekstremt buttery tekstur, overfører den lett. Lippestiften er veldig fuktig på leppene; Formelen føles ekstremt behagelig uten å føle seg tung eller voksaktig. Lippestiften gir en helt kremaktig matt finish på leppene; det har ingen glansig glans på den.

Image
Image
Image
Image

Oppholdsstyrke: Skyggen varte på meg i 2,5 - 3 timer, etterpå ville kremaktig glans begynne å falme og være en mørk og pigmentert farge, det ville etterlate en sterk flekk som ville vare i mer 1-2 timer. Lippestiften vil ikke overleve måltider, og etter å ha spist noe, er det nødvendig med re-applikasjon.

Image
Image

Fordeler med Maybelline fargeshow Mauve Power Lipstick:

 • En veldig pen, slitesterk, glimmerfri dyp mauveskygge, sant til navnet "Mauve Power".
 • Passer alle hudtoner.
 • Tekstur er ekstremt buttery, myk og kremaktig, glir som en drøm på leppene.
 • Innskyver selv farge på leppene, uten å være ren eller strekende.
 • Vil ikke bosette seg i bøter av leppene.
 • Skyggen er ekstremt pigmentert, egnet til skygge for pigmenterte lepper.
 • I henhold til kravene er formelen ekstremt fuktighetsgivende og behagelig på leppene.
 • Lippestiften er ferdig halvmatt.
 • Oppholder seg i 3-4 timer, hvis vi ser på den smarte tekstur, veldig nær, men ikke helt sant til kravet om 4-5 timer.
Image
Image
Image
Image

Ulemper med Maybelline fargeshow Mauve Power Lipstick:

 • Noen kan finne emballasjen ikke så bra.
 • Lippestiften vil ikke overleve måltider på grunn av den smarte tekstur. Ellers finner jeg ingen andre con.

Vil jeg anbefale Maybelline Color Show Mauve Power Lipstick?

Ja, sikkert, hvis du likte skyggen i proppene (bildene er tatt under naturlig lys), kan du virkelig velge denne fargen. Og hvis du tenker på å prøve noen mørke mauve nyanser, bør du velge denne, da den heller ikke kommer til å skade lommen.

IMBB Rating:

4.5/5

Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline Colorshow Leppestift - Forever Mauve Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Maybelline Colorshow Leppestift - Røde Mine Lepper # 202 Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Maybelline ColorShow leppestift - Burgundy Blend Maybelline ColorShow Leppestift Rød Diva

Populært emne