Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lakme Absolutt Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint Review, fargeprøver - VEKTTAP 2023
Lakme Absolutt Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint Review, fargeprøver - VEKTTAP 2023
Anonim

Lakme Absolutt Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint

Hei damer…!!

Vinteren har endelig kommet og jeg nyter hver bit av det. Da ferien begynte, bestemte jeg meg for å gå på jogge om morgenen, og det har vært 2 uker, men jeg går ikke ut av sengen min til 10. Min mor må ta meg mye smerte for å vekke meg opp. Jeg føler en lust av latskap i atmosfæren, og jeg er veldig rammet av det. Kommer til dagens produkt, er det neglelakk fra Lakme Gel Stylist-serien. I utgangspunktet hadde de lansert 8 nyanser og lagt til litt mer senere. Mystic Hue var en del av nyanser som ble lansert etterpå.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Nails er raskt blitt det neste store skjønnhetsutstyret til dagens fasjonable kvinne som søker profesjonell og salongbasert kompetanse for å oppnå sterkt stylte negler. Inspirert av dette innsiktet, pakker gjennombruddene Lakme Absolute Gel Stylist-serien prestasjonen av en gelmanikyr i en flaske for å sikre glatte og klumpete negler i et enkelt slag. Dette gjennombruddsproduktet tar sikte på å introdusere den globale trenden av gelbaserte manikyr i landet. Den leveres med en svært pigmentert fargestoffformel for å sikre superblanke og klumpete negler. En enkel enkel stroke gir rik farge og en høyglansfinish som holder for lenge. Den Absolute Gel Stylist kommer i spennende nyanser som spenner fra tomat tang, koral flush til n * des som n * de glød og karamell smelte. Utvalget er din egen manicurist i en flaske som gir deg en enestående glans og de perfekt stylte neglene.

• Profesjonell finish gel negler. • Hi-shine. • Høy dekning. • Rik farge. • Anbefalt av Lakmés sminkeeksperter.

Image
Image
Image
Image

Pris:

360 INR

Min ta på Lakme Absolutt Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint:

Spikermalen kommer i en gjennomsiktig glassflaske med en svart hette. Flasken er ganske stor og tung. Navnet på skyggen er skrevet på toppen av hatten. Påføringsbørsten er flatt og passer perfekt til neglelakken. Det er ingen knusing av børsten, så vel som ingen penselmerker. Kommer på skyggen, det er faktisk en veldig mystisk nyanse, og dermed er navnet "Mystic Hue" egnet for det. Det er en mørk marine skygge som har lilla og grå undertoner til den. Hvis det ses fra en avstand, kan det også se svart ut. I flasken ser det ut til å være marinblå med litt lilla fargetone, men når den påføres på neglene, viser den seg å være ekstremt mørk skygge av blå med grå undertoner. Skyggen er en mørk men ikke veldig ugjennomsiktig. Konsistensen er ganske rennende, og du må være forsiktig når du søker, slik at kun den nødvendige mengden produkt kommer ut av flasken. Du må bruke minst 2 strøk for å få en god nyanse på neglene dine. Spikeren maling forblir i rundt 5 dager uten chipping. Etter 6-7 dager begynner det å falme. Jeg lar aldri neglene mine falle bort helt, så jeg kan ikke kommentere dens faktiske oppholdsstyrke.

Image
Image

Pros av Lakme Absolutt Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint:

• kommer fra en kjent merkevare • Skyggen er et godt alternativ hvis du vil ha litt forandring fra røde eller pinks. • Penselen er av god kvalitet. • Oppholdsstyrken er tilfredsstillende.

Image
Image

Cons av Lakme Absolutt Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint:

• Veldig dyrt med tanke på at vi får neglelakk fra annet merke av samme kvalitet til en lavere prislapp. • Tekstur er rennende og ikke veldig ugjennomsiktig.

Image
Image

IMBB rating:

3.5/5

Vil jeg anbefale Lakme Absolute Mystic Hue Gel Stylist Nail Paint?

Nei. Denne serien har mange andre fantastiske nyanser å velge mellom. Denne skyggen kan tydeligvis hoppes over med tanke på den høye prisen du må betale.

Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Rosa Champagne Lakme Absolute Gel Addict Liner i Grey Ash Lakme Absolute Gel Stylist - karamell smelte Lakme Absolute Gel Addict Gel Eyeliner må-ha Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crem Lakme Absolute Gel Addict Deep Sea 22 Colorbar Quick Finish Nail Paint NOTDs, Photos Alle Chanel neglelakk, bilder, fargeprøver

Populært emne