Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Støvler nr. 7 Bli perfekte øyeskygge-trio - Skogen er en bestemt Nei-Nei - SMINKE 2023
Støvler nr. 7 Bli perfekte øyeskygge-trio - Skogen er en bestemt Nei-Nei - SMINKE 2023
Anonim

Støvler nr. 7 Bo perfekt øyeskygge trio - skog

Hei,

Jeg er mer inn i hudpleieprodukter og neppe inn i sminke. Bortsett fra kohl, lette nyanser av leppestifter og kompakt brukte jeg aldri noe annet. Jeg liker øye sminke og har begynt å lære å gjøre det i år. Jeg var begavet Boots No 7 Hold perfekt øyenskygge Trio Forest av min svigerinne.

Produktbeskrivelse: Eye Shadow Compact som inneholder tre høyeffektfarger. Høyeffektfarger, langvarig, hypoallergenisk.

Image
Image

Pris: $ 7,99 for 3 gms.

ingredienser: Talc, Ethylhexyl Palmitate, Nylon-12, Zea Mays Stivelse / Corn Stivelse, Soyabønne Glyserider, Butyrospermum Parkii Smør (Shea Butter), Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Tocopheryl Acetate, Zink Stearate, Ascorbyl Palmitate, Sitronsyre, Kan inneholde (+ / -):, Glimmer, Polyetylentereftalat, Polyuretan-11, CI 77891 (Titandioxid), CI 77499 (jernoksid), CI 77007 (Ultramarines), CI 77000 (Aluminiumpulver).

Veibeskrivelse: Klargjør øyelokket for påføring med nr. 7 Hold perfekt glattning og lysende øyebase. Bruk en børste til å bruke Skygge 1 (topp skygge) som høylys over hele lokket fra lash linje til panne. Påfør Skygge 2 (midtskygge) på nedre lokk, fra lasklinjen til øyenkransen. Påfør skyggen 3 (nederste skygge) på lashlinjen som en øyefôr. Ved å bruke en fuktig børste forsterkes fargen som gir et mer dramatisk utseende.

Image
Image

Min erfaring med støvler nr. 7 Hold deg perfekt Øyenskygge Trio - Skog:

Fargene ser nydelig ut i tilfelle, men hvis du vil se disse fargene på øynene, kan du ikke. Det tar noen lag med produkt for å få ekte farge som vist i bildene. Fargevalget er veldig fint, men den lette fargen (på toppen) trenger lag etter lag til å bli sett. Det har dårlig nedfall og glitteren er over hele ansiktet og glitteren gjør det vanskelig å blande. Det er veldig krittete i tekstur og pigmenteringsnivået er trist. Jeg ville ha foretrukket shimmer i stedet for hard glitter.

Jeg liker den midtre skyggen, den er lysegrønn og etter 3 applikasjoner var fargen synlig på dekslene mine. Den nederste skyggen passer bare ikke meg og fikk meg til å se mørkere og eldre … huh … Jeg har faktisk forstått mørkegrønn linjers look seriøst på meg. Jeg brukte den med en primer, og den ble værende i 4 timer og uten den ble i 3 timer. Da jeg så inn i speilet, var bare den nederste skyggen som jeg brukte som eyeliner intakt på ett øye og på den andre halvdelen borte. Jeg så ut som en total psykotisk skurk og tørket det straks bort med vått vev. En swipe og det var alt borte.

Image
Image

Hva jeg likte om støvler nr. 7 Hold deg perfekt øye skygge trio - skog:

  • Emballasje er enkel, ren, slank og enkel å bære rundt
  • Jeg liker den midtre skyggen av lysegrønn og vil bare bruke det

Hva jeg ikke likte om støvler nr. 7 Hold deg perfekt øye skygge trio - skog:

  • Glitter er over hele ansiktet
  • Dårlig pigmentering
  • Lav oppeffekt
  • Det bærer av øyet herfra og der
  • Hard tekstur
  • Mange lag av produktet som kreves for å se fargen
Image
Image

Vil jeg anbefale støvler nr. 7 Bli perfekt øyenskygge trio - skog?

Nei! Jeg lurer på om dette er en øyenskygge og fant det veldig underwhelming.

Skal jeg kjøpe Støvler Nei 7 Hold deg perfekt Øyenskygge Trio - Skog?

Hvis noe ikke passer meg, sender jeg det videre til venner og familie. Denne er så fryktelig at jeg ville skamme meg for å overføre den

Takk for at du leser!

Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Støvler 17 Starry Eyes Trio Eyeshadow - Moondust Støvler 17 Solo Eye Shadow - Statuesque Støvler Naturlig samling Øyenskygge: Aqua Shimmer Støvler nr. 7 Opphold perfekt leppestift Støvler nr. 7 Oppladbart manikyrsett Ansikter Glam On Eye Shadow Duo - Forest Mauve skogsgrønn øyeskygge NYX Single Eyeshadow - Mermaid Green Lakme Fairy Dust Eye Shadow Photos, stikkord

Populært emne