Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

ULTA Matte Lip Crayon In Shade Raspberry Rose For Warm Rosy Lips - VEKTTAP 2023
ULTA Matte Lip Crayon In Shade Raspberry Rose For Warm Rosy Lips - VEKTTAP 2023
Anonim

ULTA Matte Lip Crayon In Shade Raspberry Rose

Vinterferier er nesten her, men jeg vil være helt alene, siden de fleste av vennene mine drar til India for å tilbringe ferien med familien.

Men før de alle kunne forlate meg alene i min ensomhet, måtte de oppnå en stor shoppingtur for sine venner og familie hjemme igjen. Shopping opplevelse var enda mer morsom med gutta som måtte kjøpe alle kvinnelige ting som klær, sko og kosmetikk til sine søstre og jente venner, men var uklare om hvor de skulle kjøpe og hva de skulle kjøpe.

For kosmetikk shopping tok jeg dem mest til Ulta og Target, og mens jeg var på Ulta, kom jeg over disse Matte Lipcrayons i vakre nyanser av rosa og brunt som vanligvis går bra med huden min og siden det var ferie tid var det mange fristende avtaler, så jeg bestemte meg å prøve to av dem i skygge Raspberry Rose og Hazy Pink. Nedenfor har jeg gjennomgått Raspberry Rose-skyggen.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Kom ikke akkurat med noen beskrivelse, for det meste fordi det er en begrenset utgave, menes bare for ferier.

ingredienser: Vann (Aqua), Propylenglykol, Alkohol, PEG-30 Glycerylstearat, PVP, PEG / PPG-14/4 Dimetikon, Kapryllglykol, Fenoksyetanol, Kaliumsorbat, Panthenol, Parfyme, Benzylalkohol, Limonene, Citral, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Geraniol, Kanel. Kan inneholde: Rød 28 (CI 45410), Rød 33 (CI 17200), Rød 40 (CI 16035), Gul 5 (CI 19140), Gul 6 (CI 15985), Blå 1 (CI 42090).

Pris: $ 4 for 2,5gms men jeg fikk det for $ 1 🙂

Image
Image

Ta på ULTA Matte Lip Crayon I Shade Raspberry Rose:

Jeg foretrekker leppefargestifter og flekker da de dekker min pigmentering veldig bra. Jeg har prøvd leppepleie av Revlon og Loreal før, og de var veldig tilfredsstillende. Dette leppekriton er imidlertid ikke i samme liga. Vanligvis har leppeplekkene svært høy effekt, men dette avtar etter noen timer.

Fargeintensiteten er ikke så høy, men man kan lagre den opp for å oppnå ønsket nyanse. Det er ikke så fuktighetsgivende, men man kan bruke den på toppen av en leppebalsam og bruke en topp glans for å få en fin, glanset finish.

Kort sagt, man kan leke med matt leppeflett for å få flere utseende. Også denne skyggen ser veldig fin ut på brunbrun eller brun indisk hudtone. Et lag eller to vil gi et subtilt, anstendig utseende som er ideelt for kontoret, og ytterligere legging vil gi mer dramatisk utseende som er perfekt for en kveld ute, spesielt om vinteren.

Image
Image

Fordeler av ULTA Matte Lip Crayon In Shade Raspberry Rose:

  • Fin vri opp emballasje
  • Ideell nyanse for varme hudtoner
  • Lommevennlig
  • Lett tilgjengelig online eller i Ulta butikker
  • Verdt pengene betalt

Ulemper av ULTA Matte Lip Crayon In Shade Raspberry Rose:

  • Lav oppeffekt
  • Krever lagring for å oppnå ønsket fargeintensitet
Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe ULTA Matte Lip Crayon In Shade Raspberry Rose?

Nei, jeg vil bare bruke dette produktet og prøve andre merker, men jeg vil anbefale det til andre siden det er en total stjele for $ 4!

IMBB Rating: 3.5 / 5.

ULTA Lip Crayon i Bon Voyage Ulta Double Duty Lip Stain and Balm - Drama Ulta Lip Gloss Ulta Automatic Lip Liner - Spice Streetwear Satin Glatt Lip Color - Raspberry Bobbi Brown Rich Lip Farge Kosmisk Hindbær Støvler Naturlig samling Fukt skinn leppestift - Raspberry Lotus Herbals Fuktige Petals Leppestift Raspberry Punch L'Oreal Color Riche Intense 375 Deep Raspberry Beste Lip Crayons å velge mellom

Populært emne