Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Layerr Wottagirl Fresh Citrus Body Splash er for dem som elsker sterke citrusfrukter - SMINKE 2023
Layerr Wottagirl Fresh Citrus Body Splash er for dem som elsker sterke citrusfrukter - SMINKE 2023
Anonim

Layerr Wottagirl Fresh Citrus Body Splash

Hei alle sammen,

Hvordan har du det? Vintrene er kommet og jeg elsker dem helt, da dette er min favoritt sesong av året. Jeg elsker bare å ha de koselige jakker og gensere.

Uansett kommer til dagens gjennomgang, vil jeg dele med deg min erfaring med Layer Wottagirl Fresh Citrus Body Splash. Jeg var på jakt etter en ny parfyme, så tenkte jeg bare prøvde det.

Image
Image

Produktkrav: En forfriskende medley av eple, hvite grapefrukt og gule essenser, Fresh Citrus er en spennende utbrudd av skarpe, rene, urteaktige notater som holder deg perky og trygg hele dagen lang.

Produktbeskrivelse: Sprøytet kommer i en lett hvit hvit plastflaske, som i noen grad har blitt farget til gul. Skrevet på det er merkenavnet og andre spesifikasjoner.

Pris: 195 INR.

Mengde: 135 ml.

Image
Image

Min erfaring med Layerr Wottagirl Fresh Citrus Body Splash:

Jeg kjøpte denne splashen av nysgjerrighet på grunn av sin popularitet. Jeg ville så prøve det så snart som mulig. Så her er jeg. La meg først begynne med duften. Duften kan beskrives som en blanding av sanselige og sitrus notater. Det er en veldig frisk, men sterk duft som kan brukes til daglig bruk eller til spesielle anledninger. Jeg ville ikke beskrive det som en søt duft som enhver annen kroppssprut eller tåke, men det er en veldig dristig form for en duft som definitivt gjør deg trygg.

Jeg føler at to spritz er nok, som ut av min iver og dumhet sprøyte jeg litt mer første gang, og jeg måtte lide hodepine på grunn av sterk lukt. Så jenter vær forsiktig når du bruker den. Jeg vil si duften er litt over powering. Duften forblir på deg for en god 5-6 timer. Det vil ligge på klærne dine. Jeg søkte det klokka 7 om kvelden og til neste morgen var duften på døren min. Hvis du elsker sterke dufter, er jeg ganske sikker på at du ville elske det.

Selv om duften er sterk og sterk, er det ikke så sterk at det kan føles fra avstand. Bare hvis en person kommer i nærheten av deg eller sitter ved siden av deg, vet de at du har en duft på deg.

Image
Image

Fordeler av Layerr Wottagirl Fresh Citrus Body Splash:

  • Duft er sterk nok til å dekke kroppens lukt.
  • Lett tilgjengelig i butikkene
  • Lommevennlig
  • Ville vare mer enn en måned
  • Folk som kan bære sterke dufter, dette er for deg. Gi det en prøve.
  • Ville fungere godt for sen kveldsfester og spesielle anledninger. Du trenger ikke bruke en spesiell parfyme som det ville fungere på samme måte.

Cons av Layerr Wottagirl Fersk Citrus Body Splash:

  • Selv om duften er nydelig og sanselig, føler jeg det litt over powering. Det plager kontinuerlig nesen din og får deg til å føle sin nærvær for en god 5-6 timer.
  • Mer enn to spritz og det blir ekstremt over kraftig og irriterende. Du kan ende opp med hodepine som meg hvis nesen din er litt følsom. Så girlene ser ut.
Image
Image

IMBB Rating: 3.5 / 5.

Vil jeg anbefale Layerr Wottagirl Fresh Citrus Body Splash?

Sniff det, bruk det og streife omkring i en time og avgjør om du kan tolerere duften og deretter kjøpe den. Dette ville være mitt forslag til deg.

Layer'r Wottagirl Crimson Chic Body Splash Layer'r Wottagirl Vanilla Twist Body Splash - Kan du si nei til vanilje? Layer'r Wottagirl Mystic Island Body Splash Layer'r Wottagirl Secret Crush Body Splash Naturens Co Mango Mandarin Body Mist Victoria's Secret Sparkling Citrus Fragrance Mist Bath & Body Works Hvit Sitrus Body Splash Bad og Kroppsarbeid Søt ert Kroppsplast Økologisk Surge Citrus Mint Dusj Gel Fabindia Citrus Lemon Body Wash

Populært emne