Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Pureology Color Stylist Radiance Forsterker er bare et annet hår detangler - VEKTTAP 2023
Pureology Color Stylist Radiance Forsterker er bare et annet hår detangler - VEKTTAP 2023
Anonim

Pureology Color Stylist Radiance Forsterker

Hei alle sammen!!

Frysningstemperaturer med vindende vind … det er værmeldingen for denne uken hvor jeg blir. Jeg nyter ikke kaldt i det hele tatt, og bortsett fra det er jeg en veldig bekymret mamma, ettersom barna blir tatt ut for resesjon i ekstrem kaldtemperatur og i kaldt regnvær, ikke bare en gang, men to ganger i løpet av dagen. Jeg blir engstelig fordi barnet mitt glemmer å ha på seg hatten, eller mitten eller glidelås på jakken hennes på et eller annet tidspunkt: "Jeg kan ikke klage som hun bare er en 6 år gammel, men jeg prøver mitt beste for å få henne til å huske at det er veldig viktig å dekke seg i under-null temperaturer. Jeg håper dere alle har det bra, jeg prøver bare nye strategier hver dag slik at jeg kan få henne til å huske. Hun hadde en dårlig fase av hoste i forrige uke og fortsatt gjenopprette.

I dag vurderer jeg en anti-frizz skinn spray fra Pureology. Når vinteren setter inn, inviterer det kjedelige livløse hårdager. Les videre om dette virker.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Hva det er: Pureology Color Stylist Radiance Forsterker anti frizz shine spray tetninger og glatter håret med intens glans. Nå i reisestørrelse.

Hva det gjør: Konsentrert spray forsterker skinn og farge med flerviktige lipider.

Hva annet trenger du å vite: Kontrollnivå: Mild Konsentrert spray forsterker skinn og farge med multi-lipid. Camelina ekstrakt danner en fuktighetsbestandig barriere, styrer frizz og beskytter mot miljøskader.

Pris og antall: $ 29 for 3,2 fl. Oz. fra salongen.

ingredienser: Forsterkning av fargekompleks med Keravis Reflekterende lipidekstrakter: Oliven-, koriander- og kamilleoljer. Naturlige ekstrakter: Oransje oljesignatur Aromaterapi-blanding: Vanilje, Rose og Mandarinolje.

Image
Image

Veibeskrivelse: Hold 10-12 tommer fra hår og lett tåke 1-2 sprøyter fra midtlengder til ender. For ytterligere glans, tåke inn i palmer og distribuere gjennom hår.

emballasje: Utstrålingsforsterkeren er en væske som kommer i en halv gjennomsiktig sprøyteflaske med beskyttelsesdeksel. Personlig finner jeg Pureology-emballasjen å være litt kjedelig og ikke attraktiv.

Min erfaring med Pureology Color Stylist Radiance Forsterker:

Jeg var mektig imponert av Color Fanatic fra Pureology, så da jeg så dette på hyllen, følte jeg behovet for å legge til litt glans i mine tresses. Stylisten fortalte meg ikke å sprøyte den direkte på hårene mine fordi den distribuerer mer produkt enn nødvendig, og sluttresultatet er klissete hår. Jeg brukte den på mitt nyvasket hår rett før det ble tørket og sprøytet litt på håndflatene, påført det som jeg ville ha noe serum i håret. Sluttresultatet var litt ok, jeg kunne ikke se noen synlige forskjeller.

Bruken av denne sprayen gjør det vanskelig å håndtere håret, og jeg vil gjerne tro at det også beskytter. Jeg har innsett at jeg har blitt solgt til mye snakk av stylisten, fordi Color Fanatic-sprayen gjør en bedre jobb enn dette, slik at denne bare ikke var nødvendig. Jeg vil anbefale dette til jenter som ikke har farget håret da dette kan være et bedre valg.

Image
Image

Pros av Pureology Color Stylist Radiance Forsterker:

  • Lett.
  • Fargeløs.
  • Mild duft.
  • Detangles veldig bra.
  • Veganer.

Cons of Pureology Color Stylist Radiance Forsterker:

  • Ikke mye synlig forskjell.
  • Dyrt.
Image
Image

IMBB Rating: 3/5.

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Pureology Color Stylist Radiance Amplifier?

Jeg har dette, så jeg kan prøve noe annet neste gang som jeg ikke har sett stor forskjell i hårene mine etter å ha brukt dette. Du kan prøve det som en spyling og varmebeskyttelse.

Pureology Pure Volume Shampoo Pureology Farge Fanatic Multitasking Hair Beautifier L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold Oriflame HairX Styling Super Style Hair Spray Gatsby sett og hold super hardt hårspray Schwarzkopf Supersoft Maksimal Hold Hårspray TRESemme Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray Wella Professionals Finish Shimmer Delight Shine Spray Streax Perfect Shine Hair Serum 15 Best Heat Protection Hair Sprayer Tilgjengelig i India

Populært emne