Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream er det perfekte vinterpleieproduktet for føttene dine - VEKTTAP 2023
Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream er det perfekte vinterpleieproduktet for føttene dine - VEKTTAP 2023
Anonim

Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream

Jeg har veldig tørr hud normalt og tørrere om vinteren, så føttene mine tar avgift med all tørrhet. Jeg brukte Scholl-produkter tilbake i India, men etter å ha flyttet tilbake, har jeg ikke sett dem på hyllene, men jeg antar at de er tilgjengelige online. I dag vurderer jeg min tryst med Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Rough, calloused føtter er en ting fra fortiden med Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream med Shea Butter. Pakket med 7 gjennomtrengende kremer og 3 vitaminer, kan denne daglige fuktighetskremet reparere selv den tøffeste huden. Når kremet påføres på harde, tørre, sprukne føtter, skaper det et beskyttende fuktlag, takket være en unik blanding av HYDRALAST ™ -lakkemidler og fuktighetsmidler som myker huden og bidrar til å opprettholde fuktighet i opptil 24 timer. Ikke-fettete Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream trer raskt inn mens du forlater en frisk myk duft. I tillegg er det ikke-irriterende, hypoallergen og dermatologistestet. Ikke la føttene vente lenger. Få Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream og få føttene jevnere enn noensinne.

ingredienser: Vann; urea; glycerin; petrolatum; dimetikon; Cetylalkohol; Cyclopentasiloxane; Distearyldimoniumklorid; Jojoba Esters; Cetyl Esters; Melkesyre; Stearyl Alkohol; Cetearylalkohol; Propylenglykol; Behentrimonium Methosulfate; Polysorbat-60; Kaliumhydroksyd; Stearamidopropyl PG-Dimoniumkloridfosfat; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Butyrospermum Parkii Butter Extract (Shea); Glycerylstearat; Steareth-21; Parfyme; Diazolidinyl urea; dimethiconolet; Metylgluket-20; Butylenglykol; Methylparaben; EDTA; Panthenol; Silke Aminosyrer; Hydrolyserte Jojoba Esters; Retinylpalmitat; Tokoferylacetat; propylparaben; Magnesium ascorbylfosfat; Lavandula Angustifolia Extract (Lavendel); Acacia Farnesiana Flower Extract; Chamomilla Recutita Flower Extract (Matricaria); Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosemary); Isopropylmyristat.

Image
Image

Veibeskrivelse: Påfør liberalt så ofte som nødvendig. Gjenta til ekstremt tørr, grov, ashy eller problem hudområder for å fremme healingens hastighet og øke nivået av fuktighet.

Pris og antall: $ 6,49 for 4 oz. (Mål)

emballasje: Fotkremet kommer i en typisk rørform som er pearly hvit i farge med en flip åpen cap. Krem inni er tykk hvit og det er ganske tykk … husk det !!!

Image
Image

Min erfaring med Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream:

Jeg var på utkikk etter en god fot fuktighetskrem på supermarkedet, men da jeg så på hyllene var det så mange alternativer jeg mistet. Jeg prøvde å finne den jeg brukte tidligere, men det var ikke der, så jeg måtte søke etter nytt alternativ ettersom jeg hadde ganske tørre / ubehagelige føtter. Jeg elsker å ta vare på hendene mine og føttene i løpet av mine gratis timer, og resultatene av vanlig omsorg er fantastisk, men som en opptatt mamma er det dager da jeg bokstavelig talt ikke har tid til meg selv, og derfor begynner hendene og føttene å vise seg forsømmelse.

Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream er veldig tykk i konsistens, nesten som petroleumsglass eller kanskje litt tykkere. Ved å se at jeg var litt bekymret for klistrethet eller fettete føtter etter påføring, men til min overraskelse er dette den mest fantastiske fotkrem jeg har brukt til dato fordi Scholl-kremet jeg brukte var mye lettere i konsistens, men klebrig og glatt.

Denne fotkrem har ingen lukt i det hele tatt, noe som er bra fordi noen fotkrem har ganske rare lukt. Nå kommer den virkelige jobben med fuktighet i foten, og den viser full brownie poeng, da den er veldig tykk på grunn av sheasmørken som er tilstede i den og raskt absorberer samtidig uten greasiness. Jeg er fornøyd med kjøpet som holder føttene myke og smidige.

Image
Image

Fordeler med Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream:

  • Tykk og super fuktighetsgivende.
  • Allergivennlig.
  • Dermatologist testet.
  • Raskt absorberende.
  • Ikke fettete.

Cons av Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream:

Jeg har ikke funnet noen con ennå. 🙂

Image
Image

IMBB Rating: 5/5.

Anbefaler jeg Gold Bond Ultimate Softening Foot Cream?

Ja, det gjør jeg. Dette er for alle kvinner som bryr seg om å se og føle seg godt fra hode til tær.

Gold Bond Ultimate Healing Foot Cream Gold Bond Ultimate Skin Therapy Lotion daglig fuktighetskrem med Vit E FabIndia Avocado Foot Cream Jergens fotkrem Aroma Magic Camphor Ice Foot Cream Oriflame beroligende fotkrem med kamille Biotique Costus Foot Cream Scholl Foot Cream Mousse Ranbaxy Xerina fotkrem Beste fotkrem tilgjengelig i India

Populært emne