Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple er en prefekt nybegynner øyenskygge palett! - SMINKE 2023
e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple er en prefekt nybegynner øyenskygge palett! - SMINKE 2023
Anonim

e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple

Årets Halloween var en total sprengning. Jeg dro på en biltur med vennene mine til Louisiana og lang historie kort vi partied hardt; utsmykket i funky kostymer og skummelt sminke. På hver tur får jeg alltid en souvenir for minne skyld og lokal Walmart er det beste stedet å få dem.

På min vanlige suvenirjakt kom jeg over en e.l.f. kosmetisk skjerm står med fantastiske tilbud og uten videre ado tok jeg en haug med kosmetikk (øyenskygge, rødme, lip gloss og så videre) men dessverre ikke alle av dem var en hit, men for pengene jeg shelled ut de var bare bra. Følgende er gjennomgangen av en av de 2 øyeskyggene jeg kjøpte.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Lag feilfri øyne med strålende øyenskygge og en enkel, trinnløs applikasjonsguide. Disse vakkert samordnede skyggene gir deg et profesjonelt konturert og definert øye som lar deg gå så fet eller naturlig som du vil. Den silkeblanke formelen glir lett på huden for langvarig farge.

ingredienser:Talc, Glimmer, Magnesiumstearat, Mineralolje (Paraffinum Liquidum), Dimetikon, Polyisobuten, PVM / MA Decadiene Krypolymer. Kan inneholde: jernoksidider (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Tinnoksid (CI 77861), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Blå No.1 Lake (CI 42090).

Pris: $ 2 for 6 gms.

Image
Image

My Take on e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple:

En titt på øyeskyggen saken, og du vil vite at det er skreddersydd for nybegynnere. Enhver som er ny i kunsten å øye skygge blander eller er en dilettant innen sminkeområdet, bør helt gripe denne og forbedre sin ferdighet før de begynner å dabble med dyrere merker. Hver farge er plassert i en liten separat del med bruken gravert på overflaten av fargen, som vist på figuren under. Man kan følge disse trinnene for å blande fargene og oppnå et feilfritt, men uanstrengt utseende som er ideelt for fest eller kontor.

Det er mye faller ut, men hvis det brukes med en lett fuktig børste, kan man overvinne denne mindre feilen. Fargene kan også lagres på og ønsket intensitet kan oppnås.

Image
Image

Pros av e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple:

  • Søt emballasje med et innebygd speil og børste
  • Mørke nyanser med mild glimmer, ideell for en natt ute
  • Anstendig oppholdskraft
  • Perfekt for nybegynnere
  • Lommevennlig
  • Lett tilgjengelig online eller i butikker
  • Definitivt verdt pengene

Ulemper med e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple:

  • Ubehagelig lukt (alle nedre ende elleve produkter har stygg lukt 🙂)
  • Pensel det følger med er svært ubrukelig (men vanligvis er det samme sak med alle produkter)
  • Mye faller ut
Image
Image

Ville jeg tilbakekjøp e.l.f Flawless Eye Shadow i Party Purple?

Kanskje ikke, men jeg anbefaler det til alle nybegynnere eller folk som liker sminke, men kan ikke fiske ut en stor del av penger. Også for folk som fester en gang i blåmåne, er denne øyenskyggen gud sendt, så ta tak i en.

IMBB Rating: 3.5 / 5.

Bildekilde: 1
Bildekilde: 1

Alv. Flawless Eyeshadow i vakre Browns ELF Essential Flawless Eyeshadow - Tantalizing Taupe ELF Essential Flawless Eyeshadow of Golden Goddess Alv. Essential Flawless Eyeshadow Happy Hour Alv. Essential Flawless Eyeshadow Happy Hour (4) ELF Studio Single Eyeshadow i Lilla Passion e.l.f Plomme og Lilla Eyeliner og Shadow Stick L'Oreal Paris Farge Infallible Eyeshadow - Lilla Obsession Øyne: Hvordan velge øyeskyggefarge Turkis blå og lilla øye sminke

Populært emne