Jesse's Girl Eyeliner

Hei alle sammen,

I dag gir jeg deg en anmeldelse av The Jesse's Girl Eyeliner. Jeg var ikke klar over dette merkeet før jeg oppdaget det min Ipsy bag som er som en versjon av Indias Fab bag. Og etter å ha blitt utsatt for å være svært imponert over dette merket, tenkte jeg på å prøve mer kosmetikk av dem, og det var da jeg fant ut at de er lett tilgjengelige i mange apotek i USA som Rite Aid osv. Jeg føler meg forelsket i dette produktet så mye at jeg har gått ut og kjøpt den igjen.

Om produktet:

Vår unike japanske kalligrafi-stil børste gir mulighet for presis, super fin applikasjon som lar deg lage linjer så små som en millimeter tykkelse! Kombinert med en formel som tørker superhurtig for en smussbeskyttet applikasjon, glir vår flytende eyeliner glatt uten å rive eller trekke.

ingredienser:

Vann, styren / akrylater kopolymer, CI 77266, butylenglykol, Laureth-21, PEG-40 hydrogenert Castololje, fenoloksyetanol, metylparaben, Dilaureth-10-fosfat, Polysorbat 80, Propylparaben, Natriumdehydroacetat, Etylparaben, Dinatrium EDTA

Pris : $ 7

Min erfaring med Isis Girl Eyeliner:

Vi trenger alle stift eyeliner i vår sminke samling. Selv om jeg liker flytende eyeliners i alt format generelt, er denne typen type spisspenne som eyeliners min favoritt å bruke. Ikke bare er de veldig praktiske å bruke med den spisse enden, det vil hjelpe deg med å lage den perfekte eyeliner-applikasjonen hele veien til det spisse kattøyet. Jeg elsker hvordan jeg kan dab denne pennen horisontalt over toppen av min lash line, og det gir meg den tynneste, mest subtile utseende definisjonen rundt øynene. Jeg elsker det skinnende speilfinish sammen med hetten som lukkes sikkert med et klikk. La oss nå komme til det beste. Før denne eyeliner var jeg en stor fan av Kat von D eyeliner i trooper som jeg har vurdert på IMBB. Men da jeg brukte denne jesis jentebriller jeg skjønte at dette er en eksakt dupe av KVD-tatoveringsforingen med mindre enn halvparten av kostnaden. Kat von D liner løper for $ 18.

Begge har samme nøyaktige matt overflate med en liten reflekterende glans. Begge er svært vanntette og lange slitasje og ærlig talt ser jeg ingen forskjell, selv om jeg vil sette begge øyelinsene på øynene mine samtidig og gå ut av huset. De knekker aldri, eller gnider ikke av eller skreller. Du trenger en sminkefjerner for å fjerne dem helt.

Så med bildene som tilbys av begge produktene side om side, er du dommeren hvis du ønsker å bruke penger på apoteket alternativet eller fortsatt gå med high end-merkevaren. Jeg vet for et faktum at jeg aldri går tilbake til den høyeste en og denne eyeliner vil ha et sikkert sted i min forfengelighet til jeg finner noe annet som vil blåse meg (som selvfølgelig vil jeg dele med alle dere fantastiske lesere)

Pros av Jesse's Girl Eyeliner:

• Meget rimelig og lett tilgjengelig i apotek i USA. • Eksakt dupe av KVD tatoveringsforing. • Lang slitasje. • Vanntett. • Sprøytetett.

Ulemper med Isai's Girl Eyeliner:

• Ingen!

Sammenligning Kat Von D og Jesse jente

Så til min neste anmeldelse Ciao Bellas.

IMBB Rating

5/5

NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød Winged Eye Liner Video Tutorial Double Winged Eye Liner Tutorial Grunnleggende Eye Liner Guide - Tips og triks NYX Liquid Eye Liner Review Kat Von D Autograph Pencil Liner i Por Amor Kat Von D Tattoo Liner - Shade Trooper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: