Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Passion Struck Fragrance Mist er for alle du Flirty Fun Loving Girls! - KROPP 2023
Victoria's Secret Passion Struck Fragrance Mist er for alle du Flirty Fun Loving Girls! - KROPP 2023
Anonim

Victoria's Secret Passion Strukket Fragrance Mist

Hei søt,

Den største Victoria's Secret-fansen er tilbake med en duftstue. Jeg har allerede vist min kjærlighet til VS i mitt tidligere innlegg, men seriøst må folkene som gjør disse duftene være så store geni! Jeg mener et så stort utvalg av nydelige dufter å velge mellom, og hver enkelt er en fantastisk en på egen hånd. Jeg elsker bare deres duftkombinasjoner, de må ha tatt så mye tid på å eksperimentere, slike pasientfolk. Men seriøst hatter av til dem. Tåken jeg vurderer i dag er fra "Passion struck" -området. Utvalget er ikke veldig kjent i forhold til noe som rav romanse eller ren forførelse; men da jeg prøvde det, ble jeg overrasket med duften, og tenkte hvorfor denne duften ikke er kjent. La oss gå inn i dybden av denne kjæresten.

Image
Image

Pris: Rs 699 for 125 ml.

Produktbeskrivelse Av Victoria's Secret:

Forførende og forlokkende, den nye VS Fantasies Passion Struck Fragrance Mist tenner lidenskap og intensitet. Den perfekte etterbehandling med hudfordeler.

TIPS OG TRIKKS: For en langvarig duft, lag med Passion Struck Hydrating Body Lotion eller Passion Strukket Deep Softening Body Butter.

 • Fragrance type: Forførende varm
 • Merknader: Fuji eple og vanilje orkidé
 • 250 ml / 8,4 fl oz.
 • Innenlands

Min erfaring med Victoria's Secret Passion Struck Fragrance Mist:

VS-duftstoffområdet er noe jeg ikke kan leve uten. Så jeg fortsetter å prøve noe eller det andre fra disse fantastiske, alluring duftene. Snakker om emballasjen, du vet hvor attraktiv og fargerik disse flasker ser ut. Tåken kommer i sin signatur stilflaske som ser ut som en blomstervase. Den har en glitrende gullhett som komplementerer flasken veldig pent. Det er superhendig og flott å bære rundt, disse er mine beste venner når jeg går ut. Jeg elsker alltid lukter bra, og disse hjelper meg mye mens jeg reiser.

Tåken er ferskenorange i fargen som ligner fuji-eple. Duftblandingen for denne er fuji eple og vanilje orkidé. Kombinasjonen er stor; oppvarming og en innbydende. Jeg er en vanilje duft elsker så jeg elsket duften som lingered rundt. Duften er mer på den søte saftige siden og ikke mye av blomster. Det lukter faktisk som et saftig eple sammen med et snev av vanilje. Det parfymerte hintet til det er veldig mykt og ikke overstyrt. Men folk som ikke liker ekstremt søte lukt, vil ikke være komfortable med denne.

Det varer på meg i rundt 3 timer og rundt 5 timer når jeg bruker den med en kroppsrør fra samme utvalg. Mot slutten blir det en musky varm vanilje duft som jeg elsker. Sillage er kraftig i begynnelsen, men forsvinner etter en time, men du vil alltid luktes full av vanilje, så ingen bekymringer. Det varer mer på huden enn på klærne. Det er en duft laget bare for dages bruk jeg føler. Det ville lukte veldig lett for nattetid. Det er en morsom, frisk bubblig duft og gir deg en sensuell følelse helt sikkert. Duften er flørtende og skildrer et veldig morsomt bilde av jenta som bærer den. Det er flott for folk under 30 fordi det er en veldig ung, latterlig duft som ikke passer til de modne menneskene. Brødet av søthet er hoveddelen av dette.

Jeg visste aldri at dette eksisterte før jeg prøvde dette ut. Dette er en så god duft, og jeg vet ikke hvorfor dette ikke er kjent. Dette er helt perfekt for noen som elsker søte dufter. Og det beste for meg var, jeg fant denne en å være veldig lik min favoritt parfyme, Viva La Juicy av Juicy Couture. Notatene er sterkere for viva la saftig, men dette er et fint og billigere alternativ til det når jeg er på et budsjett. Prøv dette ut, jeg føler for meg det er en av de beste duftene jeg har prøvd fra VS.

Image
Image

Fordeler med Victoria's Secret Passion Struck Fragrance Mist:

 • Handy flaske så bra for å reise
 • Rimelig også da flasken varer god tid
 • Et godt billigere alternativ til viva la saftig av saftig couture når jeg er på et budsjett
 • Duften er veldig frisk, saftig og full av sødme, derfor flott for dagtid
 • Det lukter saftige epler sammen med en varm vaniljehint til det som er vakkert
 • Duften er flørtende og gir et veldig morsomt bilde av den som bærer den
 • Det holder seg mer på huden enn klær og varer i en periode på 3-4 timer og 5 timer eller mer når jeg bruker den med lidenskapsslaget kroppskrem
 • Sillage er kraftig i begynnelsen, men forsvinner etter en stund fordi duften ikke er så overveldende
 • Jeg føler meg aldri kjedelig fordi duften er så frisk at den alltid holder meg frisk og vekket

Ulemper med Victoria's Secret Passion Strukket Fragrance Mist:

 • Det er en søppelskifte, derfor vil folk som liker modne dufter ikke like dette
 • Kan gi hodepine til noen
Image
Image

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Victoria's Secret Passion Struck Fragrance Mist?

Ja, helt klart. Gutter snuse dette og det første ordet vil være fantastisk for alle de som elsker søte dufter. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke oppdaget dette tidligere, men jeg er glad jeg kom over denne. Dette vil alltid være en av must-haves for meg.

IMBB Rating: 4.9 / 5.

Konklusjon: VS er det beste merket hvis du vil eksperimentere med forskjellige dufter. Jeg mister alltid ord når jeg snuser dem! De er mine beste venner, og jeg kunne ikke ha forestilt meg livet mitt uten disse.

Jeg har vedlagt et bilde av min siste VS-haul også! Så fornøyd med disse godbitene. 🙂

Image
Image

Prøv Victoria's Secret Passion Stoppet Deep - Softening Body Butter for Skin som føles glatt og berøringsbar Victoria's Secret Beauty Rush Jeg elsker Coconut Body Double Mist Victoria's Secret Body Mist - Kokospassion Victoria's Secret Sweet Temptation Body Mist Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Naturens Co Passion Frukt og Ananas Kropp Mist Politiets Passion Eau De Toilette Fabindia Body Spray Passion Flower Bath and Body Works Moonlight Path Fragrance Mist Reveal Passion av Halle Berry Eau De Parfum

Populært emne