Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

6 Maybelline Colorshow Nail Paints Review, fargeprøver - SMINKE 2023
6 Maybelline Colorshow Nail Paints Review, fargeprøver - SMINKE 2023
Anonim

Maybelline Colorshow 6 Nail Maler

Hei skjønnheter … !!

Det var min bursdag den 30. og jeg kjøpte mange Maybelline Colorshow neglelakk når jeg gikk på å handle for det. I det øyeblikket jeg fikk dem, var det første som kom til å tenke på det her. Alle fargene jeg fikk er veldig fine. De som jeg skal gjennomgå i dag er:

• Crazy Berry • Choco Sin • Tenacious Teal • Hold opp flammen • Fiesty Fuschia • Orange Fix

Alle nyanser er veldig lyse og har ingen glimmer i det hele tatt.
Alle nyanser er veldig lyse og har ingen glimmer i det hele tatt.

Hva selskapet hevder:

Hold deg oppdatert fra tipsene dine til tærne med nye Maybelline Color Show. Vår gelbaserte formel med fargepoppende pigmenter, leveres i 40 dristige, superstilfulle nyanser som ser flott ut på negler. Så fortsett, mikse, matche og få mest mulig ut av fargen.

Pris:

75 INR for 6 ml

Bruksanvisning:

Til å begynne med, bruk et klart underlag, for å forhindre neglene i å gulte. Det hjelper også neglelakken din lenger. Mal den første linjen med neglelakk fra midten av neglen din, fra basen til spissen. Legg igjen en liten plass ved nålens underlag for å få et rent utseende. Påfør deretter neglelakk til resten av neglen.

Image
Image

Min ta på Maybelline Colorshow Nail Maling:

Nail malingene kommer i søte glassflasker med en svart hue. Flasken er sylindrisk i form. Fargen er tydelig synlig fra flasken og skyggenummeret og fargen er skrevet på toppen av lokket. Kommer på penselen, det er veldig enkelt å bruke. Det tar bare ut riktig mengde som kreves og gir ingen merker.

Til denne prisen piggeres nagelmalingene veldig godt og har den perfekte tekstur. Når jeg har det travelt, bruker jeg bare en enkelt kappe og jeg er klar til å gå. Den andre kappen bringer ut den perfekte fargen. Det har blitt anbefalt å påføre et grunnlag, men jeg hopper over det ofte, og jeg har fortsatt ikke sett noen negler. Du må riste dem før du bruker det ellers kan det vise seg å være litt tykt for bruk. Spikermalingene tørker raskt ut. Den holder seg i god 5-6 dager. Jeg ser noen chipping etter 3-4 dager, men til denne prisen er det ikke et problem.

Kommer på nyanser:

Crazy Berry: Det er en dyp lilla skygge. Det er en må ha skygge for hver lilla elsker som meg. Skyggen ville passe folk med rettferdige hender mye. Det er en nyanse perfekt for nattetid sminke.

Image
Image

Choco Sin: Det er den lone brune skyggen jeg har til nå. Det ser flott ut på våre negler. Jeg elsker det til kjernen fordi det kan brukes som en daglig skygge. Navnet er egnet for skyggen, og noen ganger gjør det at vi vil drikke varm sjokolade.

Image
Image

Tenacious Teal: Det er en subtil grønn nyanse med en blå nyanse. Du trenger bare å bruke et enkelt lag for å få den ugjennomsiktige skyggen. Det har blitt min siste favoritt nyanse og selv mine negler elsker det også.

Image
Image

Hold opp flammen: Utvalget har ikke mange røde å velge mellom. Denne skyggen er en lys rød skygge. Det er ikke for dypt, men bare perfekt. Det er en passende nyanse for dagens bryllupsår.

Image
Image

Fiesty Fuschia: Det er en neonrosa skygge. Det er en rosa nyanse hver jente ønsker å ha i sin samling. Den kan brukes til daglig bruk, da det bare lyser dagen din og hvilken jente ikke elsker rosa.

Image
Image

Orange Fix: Det er en lys oransje nyanse. Den har liten rennende konsistens enn andre nyanser, og du må bruke to strøk på den for å få den perfekte, ugjennomsiktig finish.

Image
Image

Pros av Maybelline Colorshow Nail Maling:

• Pretty nyanser og bredt utvalg å velge mellom. • Rimelig. • Søt emballasje • Applicator er bare perfekt. • Oppholdsstyrken er god. • Godt pigmentert.

Ulemper med Maybelline Colorshow Nail Maling:

Til denne prisen finner jeg ikke noen ulempe med disse neglelakkene.

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg anbefale Maybelline Colorshow Nail Maler?

YEAH. Tydeligvis ja. Jeg har rundt 20 nyanser fra dette området, og jeg vil kjøpe mer.

Maybelline Express Finish Nail Polishes Review og fargeprøver Maybelline Colorama neglelakk 3 The Body Shop Color Crush neglelakker Review, stryker 5 Streetwear Color Rich Nagelpolisher Review, fargeprøver Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion

Populært emne