Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Dabur Amla Jasmine Hair Oil kan gjøre underverk på håret ditt! - MOTE 2023
Dabur Amla Jasmine Hair Oil kan gjøre underverk på håret ditt! - MOTE 2023
Anonim

Dabur Amla Jasmine Hair Oil

Dabur har vært min mest tillitverdige merkevare for håroljer. Min chachu plukket opp og indisk hårolje kalt Indulekha fra Qatar et år tilbake, og jeg har ikke funnet noe bedre enn det så langt; men den ene er ikke tilgjengelig i Pakistan. Denne gangen fikk jeg muligheten til å prøve Dabur Amla Jasmine, Dabur Amla Cool og Dabur Vatika Black Seed Hair oljer. Jeg er fornøyd med denne varianten, så bare denne vil få æren til å bli vurdert (selv om jeg hadde høyere forventninger fra Dabur Vatika Black Seed enn dette): D. La oss lese videre for å se hvordan dette gikk for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse:Dabur Amla Jasmine Hair Oil, er en spesielt utviklet hårolje for farget hår. Denne svært duftende varianten av familien Amla Hair Oil, beskytter farget hår mot tidlig fading og forhindrer hårskade.

ingredienser:

Image
Image

Pris: QAR 11,25 for 200 ml; laget i UAE (De selger veldig dyrt i Europa, alt fra $ 6- $ 9)

emballasje: Emballasjen er konvensjonell gjennomsiktig plastflaske som alle andre Dabur Amla varianter har. Hetten er sitrongrønn og lukkes tett, men moseflasken er ikke reisevennlig. Du skal ideelt sett velge mindre størrelse hvis tilgjengelig og har tenkt å bære under reisen. I mellomtiden kan du forsegle lokket med pakning / fraktbånd for å gjøre det trygt å lekke.

Image
Image

Jeg tar på Dabur Amla Jasmine Hair Oil:

Dabur er et veldig tillit verdig merke definitivt, med en rekke håroljer med forskjellige ayurved ingredienser for å gi næring til hår på en naturlig måte. Produktbeskrivelsen sier at det er ideelt hårolje for både farget og normalt hår fordi oljen har kombinert ingredienser av amla og jasmin. Jasmine er bare for å legge til en frisk duft; faktisk ytelse for å gjenopprette hårets helse ligger hos amla. Kommer til utseendet av olje, er det lime grønn i fargen.

Med rennende konsistens bærer håroljen duften av Jasmine Zambak, kalt Motiya i urdu. Øyeblikket du hælder inn i din håndflate, vil du føle deg som omringet av hundre blomster eller stå i en jasminpark. Men for de med følsomme neser er duften over drivstoff. Oljen er faktisk ganske lett, ikke fettete og ikke klebrig på håret, akkurat som andre Dabur-oljer. Den er lett vaskbar med en runde med en god sjampo. Når den brukes, forlater den håret mykt og silkeaktig, og sørger for grovhet av tørt hår veldig effektivt, og styrer frizz samtidig. Dette er veldig effektiv hårolje og gjør jobben sin bra. Jeg har brukt den i to måneder og har observert at det reduserer hårbrudd i noen grad, men akselererer hårlengdeveksten spesielt.

Jeg har veldig svakt hår, de blir svakere dag for dag, ingenting fungerer mye, men med bruk av denne håroljen har jeg sett noen forbedringer i helhet og tekstur av mitt skadede hår. Det har restaurert skinnet, selv om jeg ikke ser noen ny hårvekst. Moren min har farget hår; hennes erfaring er at den øker lang levetiden til hårfargestoffet. Også, sier hun at det beskytter håret mot sløvhet på grunn av fargestoff og forhindrer tidlig fading av hår.

Image
Image

Pros av Dabur Amla Jasmine Hair Oil:

 • Veldig effektiv hårolje med jasmin duft.
 • Best for farget hår / farget hår.
 • Fremskynder hårvekst lengden klokt.
 • Gjør håret mykt og skinnende.
 • Reduserer hårbrudd.
 • Passer for grovhet og frizz i tørre statiske hår.
 • Lett å vaske.
 • Ikke klebrig, ikke fettete og lettvekt.
 • Forbedrer den generelle helsen til skadet hår med vanlig bruk.
 • Gjenoppretter glans av tørt skadet hår.
 • Gir næring av Amla.
 • Veldig rimelig.

Ulemper med Dabur Amla Jasmine Hair Oil:

 • Inneholder metan.
 • Duft er over kraftig for følsomme neser.
 • Ikke reduserer håret faller i stor grad.
 • Jeg har ikke observert noen ny hårvekst.
Image
Image

IMBB Rating: 3.75 / 5.

Vil jeg anbefale og tilbakekjøp Dabur Amla Jasmine Hair Oil?

De som har farget hår, kan elske denne. Så jeg vil ikke nøle med å anbefale denne, men jeg er veldig fornøyd med Dabur Vatika Olive Oil akkurat nå og motvillig til å bytte til noe annet.

Ha en fin uke framover.

Dabur Amla Hair Oil Dabur Amla Flower Magic Hair Oil Dabur Keora Vann Parachute Advansed Jasmine Hair Oil Forest Essentials Ayurvedic Head Massage Oil Khadi Herbal Aromatisk Boblebad med Jasmine og Lavendel Cantharidin Hair Oil Patanjali Amla Hair Oil Lag din egen Amla (Indian Gooseberry) Olje hjemme

Populært emne