Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Loose Powder Black Pearl Eyeshadow Review - MOTE 2023
NYX Loose Powder Black Pearl Eyeshadow Review - MOTE 2023
Anonim

NYX løs pulver svart perle øyenskygge

Av Pallavi Bhat

Hei girlies,

Jeg er så spent på å skrive artikler for IMBB. Det er som en søt liten drøm som går i oppfyllelse. 🙂 Ohh jeg elsker det så mye..

Historien begynner. "Hvordan jeg møtte svart perle". Jeg var veldig fascinert av "smoky eye" sminke etter å ha lest noen av innleggene på IMBB. Jeg var nødt til å kjøpe en svart øyenskygge. Svart i den forstand en skikkelig dyp svart. 😀 Jeg kunne ikke finne den i noen av butikkene. Så jeg bestemte meg for å kjøpe en online. 🙂 Da jeg satte filtrene for svart øyenskygge, kom jeg over denne skjønnheten. 🙂

Image
Image

Påstander:

Det er ikke vanskelig å glitre med et av våre ultra-glitrende, løs skyggepulver som kan brukes på øyne og kinn. Disse finmalte mineralske øyenskyggene har stor innvirkning, langvarig og litt vanedannende. Med 30 livlige nyanser å prøve, klander vi deg ikke hvis du trenger dem alle

ingredienser:

Glimmer, fenoksyetanol. Kan inneholde / PEUT CONTENIR (+/-): Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Ultramarines (CI 77007), Carmine (CI 75470), Manganviolet (CI 77742), kromoksid Green (CI 77288), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 5 Lake (CI 19140)

Pris:

300 INR for 5 ml.

Jeg så prisen, det var 300 INR. Uten å se på mengden, klikkte jeg "legg til i handlekurven". Jeg var veldig glad og ventet ivrig etter at produktene nå meg som alltid. 🙂 Da jeg fikk boksen / pakken, var jeg ganske spent på å åpne den. Da jeg åpnet, så jeg fakturabrevet i den. 😮 Jeg kan fortsatt føle den følelsen jeg hadde da jeg hadde åpnet den. * sjokkert * Jeg ble knust som jeg trodde det var noe problem med pakken.: p Men jeg kikket inn i boksen bare for å være sikker. Hehe denne lille søte øyenskyggen var inne i boksen. Det var så lite …!

Image
Image

Lekse lært: Vennligst se på mengden før du kjøper / forestiller deg det. 🙂

Jeg tar på NYX løs pulver svart perle øyenskygge

Til slutt fikk jeg en svart øyenskygge. Som jeg stadig nevner det, er det en liten plastflaske. Det er solid og ja reisevennlig. Men jeg skulle ønske at dette kom i et lite badekar med en bred munn, slik at det blir lettere å ta det direkte på børsten. Jeg sliter litt for å bruke den på grunn av denne flaskepakningen. 🙁 Det er dypt svart. En skikkelig svart. 🙂 Tekstur er pulveraktig og virkelig fantastisk. Det smelter veldig bra. Jeg må si at oppholdskraften er veldig bra. (6 + timer).

Det er vannavstøtende. Det vil ikke gå ned hvis du bare spruter vannet på øynene dine, men hvis du gni litt, vil fargen forsvinne. Mine øyelokk er ikke veldig fet. Også de fleste øyenskygger slår seg ikke generelt på meg. Så, jeg er ikke sikker på om det ville passe de som har veldig oljede lokk. En liten mengde av produktet er nødvendig, så litt går langt.

Image
Image

Det gjør at øynene ser veldig bra ut. Smokey utseende som det gir er nydelig. Jeg er veryyy fornøyd med denne svarte øyenskygge.. 🙂 Det viste meg at det er verdt prisen. 🙂

Så ja, det er en glad slutt.. 😀

Fordeler med NYX løs pulver svart perle øyenskygge:

1. Dyp svart. 2. Blander godt. 3. Tekstur er nydelig. 4. Oppholdsstyrke er virkelig veldig bra. 5. Vannbestandig. 6. Reise-vennlig. Det kan passe i vesken også.. 😀 7. Liten mengde av produktet er nødvendig. 8. Verdt prisen.

Image
Image
Image
Image

Cons av NYX løs pulver svart perle øyenskygge:

1. Flaskepakning. Det er vanskelig å ta det på penselen uten å spyle det. 2. Ikke vanntett.

IMBB-vurdering: 4.5/5

Fortsett å ta vare på deg selv..

NYX Ultra Pearl Mania Løs Pulver Øyenskygge Sølv Pearl Powder Blush Dusty Rose Review, Swatch Jumbo Lip Pencil: Deep Red, Iced Coffee, Soft Fuchsia Jumbo Eye Pencil Yoghurt Review, fargeprøver Round Lipgloss Review, fargeprøver Jumbo Eye Pencil Milk Review, fargeprøver NYX Liquid Eye Liner

Populært emne