Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash En Real Treat For Apple Lovers? - KROPP 2023
Er Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash En Real Treat For Apple Lovers? - KROPP 2023
Anonim

Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash

Hei, herlige mennesker!

Håper alle gjør det bra! I dag blir det en gjennomgang av en annen Victoria's Secret Body Splash i fortryllet Apple! Jeg er sikker på at dette ikke kommer som en overraskelse for deg! 😛 Viser hvor besatt jeg er med dufter! 😉 Uansett, la oss gå videre.

Image
Image

Pris:

Det er priset til $ 12 omtrent, i India er de priset rundt INR 1200-1300!

emballasje: Sprøyten kommer i en tynn gjennomsiktig sprøyteflaske, med den rosa fargen på parfymen som vises gjennom! Jeg elsker virkelig fargen, det er en veldig pen rosa! Flasken har en gyllen sprøytehett, med et gjennomsiktig deksel. Jeg er alltid veldig imponert over emballasjen, når det gjelder holdbarhet! Emballasjen er ikke så tiltalende skjønt, bare ren med et eple og noen få detaljer. VS har endret flasken pacakging selv om jeg eier den eldre versjonen!

Parfyme: I sammenligning med alle andre Victoria's Secret mistene jeg eier, synes dette å være den sterkeste! Det er fruktig og fortryllende, men sterk !! Min søster har en sensitiv nese og denne parfymen avviser bare henne, hun vil bare ikke ha meg rundt når jeg har på seg det! Jeg finner det ikke plagsom, bare sterk, men det kan irritere nesen din, hvis du er følsom overfor sterke dufter. Jeg foretrekker ikke å ha på seg dette utenfor, men jeg liker det etter en dusj, bare gir en forfriskende følelse, og hvis du er en eple elsker, er denne for deg! Det er definitivt ikke det beste fra VS-linjen, det er andre som er bedre enn dette, men dette er ikke forferdelig skjønt!

Image
Image

Merknader: Det er den perfekte blandingen av musk, røde epler og vannaktig hyacinth.

Varig kraft: Den varige kraften er anstendig, jeg sier ikke at den er så god som vaniljebladet en, fordi den duften bare dirigerer rundt i lang tid. Jeg kan ikke si det samme om dette, men den varige kraften er ikke så god som de andre, men det er greit! Du kan ikke forvente at VS skal være perfekt hele tiden! 😀 😀

Endelig dom: Victoria's Secret Enchanted Apple er en helt fortryllende duft! Lukter virkelig yummy, som epler! Det er mine mødre, og jeg stjeler det ofte fra henne fordi jeg bare elsker den fruktige duften på meg selv, spesielt etter en dusj, som du kan se, er flasken nesten ferdig! Det er faktisk en skikkelig godbit for eple elskere! Selv om det ikke er så bra som de andre duftene fra VS-linjen, gjør det ikke vondt å prøve!

Image
Image

Fordeler av Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash:

  • Har en sterk fruktig duft.
  • Emballasjen er ganske solid.
  • Føles forfriskende når den brukes etter en dusj.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Lukt av epler.
  • Elsker den rosa fargen.
Image
Image

Ulemper med Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash:

  • Ikke vare så lenge som de andre VS duftene.
  • Kan avvise folk med følsomme neser.
  • Ikke bra for bruk i offentlig 😛.
  • VS tilbyr bedre dufter.

Anbefaler jeg Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash?

Kanskje..Jeg fordi det er en god duft for eple elskere! Men hvis du er ute etter en lengre varig duft, så er dette ikke for deg!

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Enchanted Apple Body Splash?

Kan være,! * Diplomacy * !!! (Jeg kan ikke hate VS noensinne) hehe.. Jeg liker den fruktige duften, men jeg liker ikke at det ikke varer lenger! Jeg foretrekker alltid lenger varige dufter, men jeg kan bare få det hvis jeg er i humør til å lukte av epler!

IMBB-vurdering:

3.2/5

Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Victoria's Secret Jordbær og Champagne Fragrance Mist Victoria's Secret Sheer Vannlilje Fragrance Mist Victoria's Secret Amber Romance Fragrance Mist Victoria's Secret Amber Romance Body Mist Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Victoria's Secret Pure Seduction Fragrance Mist Bath og Body Works Sweet Pea Body Splash Review

Victoria's Secret Pure Seduction Fragrance Mist

Populært emne