Khadi Jojoba Oil

Hei damer

I fjor begynte jeg å eksperimentere med essensielle oljer og la jojobaolje til katten min. Jeg var ikke sikker på om det ville passe på huden min, men tok en sjanse og gikk videre for å bestille den på nettet.

Produktbeskrivelse og bruksanvisning:

Kun til ekstern bruk, kan blandes med andre bæreroljer, bidrar til å kontrollere akne, kan brukes i massasje, med antioksidanter, har også Emmenagogue egenskaper Veibeskrivelse: Ta tilstrekkelig mengde av denne oljen og fortynn den med bæreroljen din.

Pris:

252 etter rabatt for 15 ml

Min erfaring med Khadi Jojoba olje:

Jeg har en kombinasjonshud som fører til breakouts av og på, men ingenting stort. Mens jeg behandlet akne med medisinerte kremer som anbefalt av leger som hovedsakelig inkluderte benzoylperoksid, var huden min ikke myk lenger og ble veldig følsom og rød. Jeg har brukt mye kremer for å gjøre huden myk og det nærmeste som kom til det var Clinique. Men på en eller annen måte var jeg ikke så imponert over resultatene samlet og fortsatte søket mitt. Jeg har over tid redusert mengden kjemikalier som går inn i huden min, og jeg beveger meg langsomt til mer naturlige hudpleieprodukter. Følgende måter jeg bruker jojoba olje i min hudpleie regime:

• For å ta av sminke min, spesielt vanntett øye sminke, helles jeg noen dråper på bomullet. Det fungerer lett å ta av sminke. • For mitt hår, varme jeg litt jojobaolje og påfør den på enden. Jeg vasker den av neste dag og endene ser frisk ut nå. • Jeg legger til noen dråper i kaldt vann og bruker det som det siste skyllet for håret mitt. Samlet sett holder det frizz i sjakk, etterlater en glans og gjør det ikke greit i det hele tatt. • I løpet av vinteren har jeg brukt det til å kurere lekkede lepper, og det viste resultater etter 2 bruksområder. Chapped lepper er kurert i stor grad. • Jeg legger det til i nattkremer, og det virket best med Forest Essentials nattbehandlingskrem. Jeg kunne føle seg myk hud i løpet av de neste dagene, huden er klarere, ser frisk ut nå, og gløden er så vakker. Jeg har eksperimentert med DIY masker og kremer som hevder å bringe ut en glød, men ingenting har arbeidet dette briljant. Gløden forblir kontinuerlig. • Min albuer var grov tidligere, og jeg fortsatte å bruke en loofah og kokosnøttolje for å kurere det, men resultatene var ikke synlige. Jeg begynte å massere noen dråper hver kveld, og i løpet av en uke kunne jeg føle mine myke albuer. • Disse dager legger jeg det til badvannet mitt og holder bort tørr hud om vinteren. • Oljen er veldig lett, luktfri, lett å spre og gjør ikke huden fet i det hele tatt. • Egnet for alle hudtyper, billig og ingen kjemikalier.

Det jeg ikke liker om Khadi Jojoba Oil:

• Det er 2 dyser for oljen som skal løses, en stor og en liten. Det er ingen måte man kan bruke og den andre kan lukkes. Hvis ikke veldig forsiktig, vil jeg ende opp med å ta ekstra dråper som fører til sløsing.

Vil jeg anbefale Khadi Jojoba Oil?

Ja! For sunn og glødende hud, ville jeg definitivt fortsette å bruke dette.

Ville jeg kjøpe igjen Khadi Jojoba Oil?

Ja!

Aroma Magic Jojoba Oil Review Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Khadi Neem Tulsi Face Pack Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Amla Hair Oil Khadi Strawberry Soap Fordeler med lavendelolje Aroma Magic Lavendel Face Wash Review Aroma Magic Ta ansiktsvask Aroma Magic Grape Fruit Face Wash Aroma Magic Strawberry Facewash Aromamagic Beautiful Skin Oil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020