Gjøre opp Forever Kohl blyant 1K i Deep Black

Hei, nydelig .. 🙂

Hvordan har du det i dag? Jeg er tilbake igjen med mitt nye kjøp som er mitt første kjøp fra Make Up Forever. Jeg hørte mye og prøvde mange MUFE-prøver før, og da jeg la merke til deres kohlpennesamling, måtte jeg få det. Men jeg er ikke fornøyd med denne kohl blyanten. Så, la oss lese på vite mer om Make Up Forever Kohl Pencil 1 k ..

Pris: $ 17 for 0,04 oz (1,14 g), pris ekskluderer frakt og skatt.

ingredienser:

emballasje: Denne kremete, dype, svarte kohl kommer i blyantemballasje med gjennomsiktig hette, men ingen skjerf. Det er duftfritt og har reisevennlig emballasje.

Min erfaring med Make Up Forever Kohl blyant 1K i Deep Black:

Jeg foretrekker kohlblyanter over øye liners for det meste fordi jeg ennå ikke har mestret øye sminke. Dessuten er kohlpennene trygge og milde nok for vannlinjen, derfor ser jeg alltid etter kohl liners. Snakker om denne MUFE dype sorten kohl blyant, det er ikke den dypeste sorten jeg har brukt så langt, selv om den gir fin, dyp, svart, røykfylt flekk, se på øynene mine i en enkelt sveipe.

Teksten på kohl-blyant er ekstremt myk og mild. Det glir lett på min vannlinje og øvre øyelokk, men forblir nesten ikke intakt på mine oljede øyelokk og vanligvis flekker og overføringer etter noen timer, uavhengig av bruk av primer. Det holder seg for godt 4-5 timer på min vannlinje skjønt.

Jeg er litt skuffet over denne kohlforingen da den har en tendens til å falme fra mitt ytre hjørne av øyne raskt innen en time, og derfor trenger jeg hyppige touch-ups med denne kohlpenningen. Imidlertid liker jeg det faktum at det ikke smelter eller overfører fra min vannlinje for gode timer, deretter smudging og overføring litt, men det er håndterbart.

Det irriterer ikke eller fremhever noen problemer, derfor føler jeg at det er trygt nok for de mest følsomme øynene. Tatt i betraktning den generelle ytelsen jeg føler at det kan være et godt valg for gals med tørr, kombinasjonshud mens resten kan hoppe over det, med mindre du er ute etter eksklusiv vannlinje kohl liner som meg.

En annen ulempe er at den trenger sliping, men skjerpen er ikke inkludert i emballasjen. Jeg søker fortsatt etter en ideell skjerper siden denne blyanten ikke passer til min vanlige loreal, bobbi brown sharpeners til min skuffelse. Personlig er jeg ikke veldig imponert over å få denne kohl-liner eller noen nyanser fra dette området igjen, da jeg har mange flotte muligheter i Maybelline og Loreal for kohl-blyant, som er langvarig og nesten brøkdel av dette high end-merket.

La oss oppsummere fordeler og ulemper ..

Pros av Make Up Forever Kohl blyant 1K i Deep Black:

 • En myk og forsiktig kohlblyantforing uten shimmer og formulert med mangofrøolje, vitamin e, hydrogenert bomullsfrøolje etc
 • Det glir lett på våre følsomme øvre øyelokk og langs vannlinjen og gir dyp pigmentert svart farge i ett slag
 • Det slenger ikke eller trekker øynene våre
 • Det irriterer ikke eller fremhever andre problemer
 • Den holder seg bra i 4-5 timer på vannlinjen uten overføring og smussing
 • Hygienisk og brukervennlig blyantemballasje

Cons of Make Up Forever Kohl blyant 1K i Deep Black:

 • Emballasjen inneholder ikke skjerper, og derfor er det stor smerte å finne passende skjerp for denne slanke slanke blyanten
 • Kohl liner forblir ikke på mine oljede øyelokk uten hensyn til primer
 • Det kan smette og overføre etter noen timer, selv om det er håndterbart
 • Det har en tendens til å falme fra ytre hjørne av øynene innen en time som trenger hyppige touch ups
 • Det er ikke den svarte svarte kohlforingen jeg kom over
 • Virker dyr for kvalitet

Vil jeg anbefale å gjøre opp Forever Kohl blyant 1K i Deep Black?

Tatt i betraktning de store ulempene, kan du hoppe over denne, spesielt gals som er mer i dype svarte og langvarige liners. Men hvis du er ute etter en kohlforing for din følsomme vannlinje, kan dette imponere deg med sin milde tekstur.

IMBB Rating: 3.5 / 5!

Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner - Blacklast Chanel Le Crayon Khol Intense Eye Pencil Noir Inglot Kohl blyant 01 Revlon Kajal Kohl Pencil 11 Black NYC Kohl Brow / Eyeliner Pencil - Mørkbrun Ulta Kohl Eye Liner blyant i plomme Max Factor Kohl blyant i svart Maybelline Khol Express Eyeliner Pencil - Glam Black NYC Classic Kohl Brow / Eye Liner blyant i 921 Jet Black L'Oreal Paris Color Riche Le Kohl - Midnatts svart Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: