Hei søt,

Jeg ble nettopp 21 november 22. november, og jeg tror tiden er kommet. Jeg skjønner at jeg ikke er en liten baby lenger. Barnetidene var så gode med ingenting å bekymre seg i livet. Bare å leke med de lekene og små Barbie dukker og spise de yummy sjokolade ga oss all glede i livet. Jeg skulle ønske jeg hadde aldri blitt stor! Men det er ikke mulig riktig. Så jeg pleier å akseptere hva livet gir meg med all den optimistiske holdningen jeg kan. Så her er jeg med det jeg hadde på bursdagen min.

Ok, hva fikk meg til å kjøpe denne kjole? Å avsløre noe om dette, inneholder denne kjolen ingen stoff. Sjokkert riktig? Dette er bare laget av elastiske stropper for å gi deg den kramme følelsen. De har laget en utskrift på de elastiske stroppene. Kjolen er en bodycon som stikker vakkert til kroppen og jeg elsker bare de tettsittende klærne. Men det var litt vanskelig å puste inn i det fordi du vet hvor store stropper på deg ville føle. Men så etter en stund begynte jeg å føle seg komfortabel.

Jeg parret det med mine hvite hæler som er veldig behagelig å gå inn. Og for å bryte det monotone utseendet jazzet jeg antrekket med røde aksenter. Jeg hadde et uttalelse rødt kjede som jeg elsker helt. Og så brukte jeg en lys rød leppestift for å bære den røde aksentutseendet. Jeg bar en rød veske for å sette inn nødvendighetene som en kam, kortene mine og litt penger.

Det var alt om antrekket, for sminke brukte jeg Maybelline klar glød bb krem, loreal paris mineralen sant match mineral pulver fundament, Maybelline fresk glød rødme i frisk koral, essens øye liner penn og ulta silkemyke leppe farge i romantisk rød. Jeg rettet håret mitt rett som vanlig.

Og kirsebær på kaken for min bursdag (merk at sarkasmen) var filmen Happy Ending! Dude hva var historien? Noe annet? Alt å kaste bort 3 timer på det? Vanligvis ikke. Hvis du ikke har sett, vennligst ikke se, kjøp en eyeliner i stedet for billetten, i det minste ville det være verdt det. Håper du likte min bursdagskjole .. 🙂

Outfit detaljer:

Kjole: N-mer, borivali Hæl: Dubai Veske: En gave fra min tante Halskjede: Bandra forbinder vei

Takk for at du ser på peeps! 🙂

OOTD: Brown Leather Jacket OOTD: Blå Trykt Nøkkelhullskjole OOTD: Grønn topp med hvite bukser OOTD: Polka Dot Dress og Silky Jacket OOTD: Hale Hem Vero Moda Dress OOTD: Laks Jeans, Pink Lulu Guinness Lip Clutch OOTD: Mint Tribal Bukser med hvit skjorte OOTD: Floral Tube Dress med Lace Shrug OOTD: Pastellblå Khaki bukser OOTD: Neon Tank Top med rutete bukser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: