Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Såpe og Glory Heel Genius Foot Cream - Dud eller Smart? - VEKTTAP 2023
Såpe og Glory Heel Genius Foot Cream - Dud eller Smart? - VEKTTAP 2023
Anonim

Såpe & Glory Heel Genius Foot Cream

Av Megha Sharma

Hei damer,

Jeg kom over merket Soap & Glory over internett under en av mine vanlige surfing økter for å oppdage nye merker. Så jeg fikk meg Heel Genius sammen med noen andre produkter fra samme merke. Jeg er en sucker for kremer og dermed fortsett å prøve nye ting. La oss se om Heel Genius egentlig er et geni eller ikke.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Bedre enn en pedikyr? Det renoverer tøffe føtter i en enkelt overnattingssesjon, dobler som en fotkrem, og gir selv de tøffeste kutikene en løp for pengene sine.

emballasje:

De fleste av Soap & Glory-produktene er pakket i en vakker skygge av rosa med noen vittige, funky og søte navn som "hælgeni".

Image
Image

Pris:

£ 5,50 for 125 ml

Min erfaring med såpe og herlighet Heel Genius Foot Cream:

Mine føtter er veldig tørre i forhold til resten av huden min, men de har aldri hatt noen sprekker. Kremet har noen interessante ingredienser som mentol, appelsin og sitron frukt syre smoothers som gir en litt kul følelse når påført. Kremet lukter frisk, hverken for sterk eller for lys og kommer i en nydelig turkis farge. Konsistensen er tykk og veldig lett å blande. Røret er problemfritt og klemmer ut akkurat det riktige beløpet som kreves. Når jeg gjør en pedikyr hjemme (som jeg prøver å gjøre to ganger i en måned fordi jeg elsker å skjemme bort føttene mine og jeg er ganske koselig om kremer) setter jeg på dette, ruller opp sokkene mine og neste morgen, tadaa, føttene er himmelsk. Føttene føles super myk, fuktet og har en liten glød. Ellers bruker jeg det etter badet mitt hver morgen. Jeg er dypt og veldig alvorlig forelsket i Heel Genius. Samlet er dette min eneste Holy Grail-oppdagelse til dato. Dette er det eneste produktet jeg noensinne har brukt som viser fantastiske resultater fra sin aller første bruk. For meg er det ikke den beste fotkrem noensinne, men den eneste fotkrem og det eneste produktet jeg kunne bruke hele livet mitt og aldri kjede seg ut av det. Det er fantastisk og blir enda mer fantastisk når det virker på føttene mine som magi. La meg stoppe her, min kjærlighet mot denne vil bare føre meg til å skrive mer.

Image
Image

Hva jeg liker om Såpe & Glory Heel Genius Foot Cream:

• Hydrerende og ikke-fettete. • Blander lett. • Effekten forblir på i mer enn 24 timer, med mindre føttene vaskes. • Gjør hva det hevder. • Blade føttene veldig myke og glatte. • Fungerer bedre enn noen fotskrubbe eller vanlige skrubbe. • Nydelig turkis farge. • Ikke testet på dyr. • Fungerer som en god kutikalkrem for hånden også. • Ett rør holdt meg i mer enn 6 måneder mens jeg brukte det nesten hver dag, så for min pengelige vise tilfredshet, gjorde jeg litt matte og det kommer opp til Rs. 3 om dagen som er en ganske god avtale.

Image
Image

Hva jeg ikke liker om Såpe & Glory Heel Genius Foot Cream:

• Tilgjengelighet. • Inneholder parabener.

Vil jeg anbefale Såpe & Glory Heel Genius Foot Cream? Er det tvil? Helt ja. Dette er mitt andre rør og panikken begynner å sette inn nå som det ville komme over i noen dager, og jeg har ingen kilde til å legge hendene mine på det igjen.
Vil jeg anbefale Såpe & Glory Heel Genius Foot Cream? Er det tvil? Helt ja. Dette er mitt andre rør og panikken begynner å sette inn nå som det ville komme over i noen dager, og jeg har ingen kilde til å legge hendene mine på det igjen.

Takk for at du leser!!!

Hvordan lage eksfolierende såpe hjemme - Gjør det selv Serie Lush Lemslip Smørkremsåpe Kroppspolsk: Såpe og herlighet Flake Away Kroppspolsk SkinFood Shea Butter Hand Lotion Hudmat God ettermiddag Honey Svart te BB Creme nr. 2 Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer FabIndia Avocado Foot Cream Ranbaxy Xerina fotkrem

Populært emne