Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss (645) For Classy Kissable Lips! - UTSEENDE 2023
Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss (645) For Classy Kissable Lips! - UTSEENDE 2023
Anonim

Lotus Herbals Pure Colours Leppestift i Orchid Kiss (645)

Hei vakre damer,

I dag vurderer jeg en leppestift fra Lotus Herbals Pure Colors og fargen er Orchid Kiss. Dette er min andre leppestift fra dette området, den jeg hadde tidligere ble kalt Caprice, og det var en vanskelig nyanse å bære. Denne gangen ønsket jeg å få en mer sliteskygge og så valgte jeg Orchid Kiss.

Image
Image

Produkt Antall: 4,2 GMS.

Pris: INR 245.

ingredienser: Ingen ingrediens er nevnt på leppestift, bare Aloe Vera er nevnt på stedet.

Produktbeskrivelse:Dette er en del av Lotus Herbals Pure Colours er en rekke fuktighetsgivende leppefarger

 • De er beriket med naturlige ekstrakter av Jojoba og Aloe Vera
 • Det gir deg jevn dispersjon av pigmenter
 • Rik utbetaling
 • Glatt applikasjon
 • 100% vegetarisk

emballasje: Lippestiften kommer i en skinnende beige farget emballasje, med en floral design trykt på den. Det er ikke noe for godt med emballasjen; Det er en enkel rektangulær formet emballasje som er litt klumpete. Den siste leppestift jeg hadde var litt bedre, men denne har ikke et veldig godt grep så langt som lokket er bekymret. (Etter å ha stakk det, kastet jeg ved et uhell fargene på sengen og lokket kom av, så dette er ikke en reisevennlig emballasje)

Image
Image

Ta på Lotus Herbals Pure Colors Lipstick i Orchid Kiss (645):

Farge: Da jeg først så navnet, antok jeg at det var en slags lilla, men da jeg sjekket fargen på Lotus Herbal sin side, syntes det å være en nyanse av rosa, men da jeg faktisk mottok det, var det heller ikke en lilla nyanse heller en rosa. Orchid kyss er en brun tonet maroon, som faktisk er en veldig klassisk farge som går bra med mange forskjellige utseende. Fargen er ikke helt fri for shimmers, den har liten størrelse silverskumpartikler, men de bryr seg ikke mye når leppestiftet påføres leppene.

pigmentering: Fargen er uten tvil meget pigmentert, en enkel en frakk er tilstrekkelig til å få helt ugjennomsiktige lepper, men hvis ønskelig, kan fargen legges opp for å få en mer intens farge.

Image
Image

Tekstur: Lippestiften er en godbit å søke på. Påføringen av denne fargen er uanstrengt. Den glir lett på leppene og gjør leppene fuktig selv uten leppebalm under. Selv om fargen er fuktighetsgivende og gjemmer de fine linjene først, men når det begynner å falme, blir de fine linjene enda mer fremtredende, og leppene begynner å føle seg veldig tørre.

Oppholdsstyrke: Fargen forblir godt i 2-3 timer, hvorpå den fades. Fargen kan ikke stå fullt måltid, men det kan lett tåle lette snacks. Fargen forsvinner ikke helt på en gang, det flekker faktisk leppene som gjør fargen synlig i en time. Sølvglimmerpartiklene blir faktisk sett når den faktiske fargen på leppestift går av.

Parfyme: Jeg er liksom fornøyd med den slags lukten denne leppestiften har. Lippestiften har en veldig sterk kunstig slags plast lukt som er ærlig uutholdelig for meg. Dessverre går lukten ikke bort etter søknad; i stedet forblir det i rundt en halv time av søknaden.

Image
Image

Pros av Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss (645):

 • rimelig
 • Vakker hverdagsfarge (ikke la deg lure av fargen på nettstedet)
 • Fuktighets
 • 100% vegetarisk
 • Shimmers føler seg ikke tungt på leppene
 • Glatt tekstur og enkel å bruke
 • Flekker leppene litt, noe som øker oppholdskraften

Ulemper med Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss (645):

 • Har en kunstig plast slags lukt som holder seg lenge selv etter påføring
 • De fine linjene blir fremtredende når leppefargen begynner å falme.
 • Gjennomsnittlig oppholdskraft
 • Emballasjen er ikke reisevennlig
Image
Image

Ville jeg kjøpe Lotus Herbals Pure Colour Lipstick i Orchid Kiss (645) igjen?

Jeg kan prøve en annen av disse leppestifterne, og jeg vil definitivt ønske å utforske noen mer leppefarger fra merkevaren.

Anbefaler jeg Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss (645)?

Ja! Dette er en rimelig lett å bruke farge, med en anstendig kvalitet.

IMBB Rating: 3.8 / 5. Lotus Herbals Pure Color Lipstick - Min Peach Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Lotus Herbals Pure Colours Lipstick - Coral Rose Lotus Herbals Pure Colour Lipsticks Bilder, fargeprøver Lotus Herbals PURESTAY Makeup Range First Impressions, Priser, Fargeprøver MAC Show Orchid Lipstick Review, Swatch, Look Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid Faces Go Chic Lipstick Glazy Orchid Colorbar Creme Touch Lipstick - Orchid Petal Chambor Moisture Plus leppestift - Orchid Plus

Populært emne