Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Nars Fathom Shimmer Eyeshadow gjør deg skinnende eller ikke? - SMINKE 2023
Nars Fathom Shimmer Eyeshadow gjør deg skinnende eller ikke? - SMINKE 2023
Anonim

Nars Fathom Shimmer Eyeshadow

Av Cidra K.

Hei dukker! Hvordan går det med alle ?! 😀

I dag skal jeg gjennomgå det eneste NARS-produktet jeg eier, som er NARS-glans øyenskygge i FATHOM! La oss se om det var en hit eller en glipp!

Påstander:

Lysende, lysreflekterende pulver for skyggelegging, fremhevning og lining øyne. Meget pigmenterte, slitesterke, fargebestandige farger glir jevnt og jevnt og blander uten problemer. Kan påføres ren eller lagret for en mer dramatisk effekt.

• Truefarge-applikasjon • Kan påføres tørr eller med fuktet børste for økt intensitet • Multifunksjonsbruk for skygging, fremheving og lining av øynene. • Sofistikert, lysende nyanser

Image
Image

Pris:

Det er priset til $ 25 som er ca 1500 INR. Jeg fikk min som en gave fra min Rogerss.

emballasje:

Øyenskyggen kommer i en solid svart emballasje, med et lite speil på innsiden. Det er den vanlige NARS-emballasjen, ikke noe bra med det. Den har NARS skrevet på toppen mens skyggenavnet er skrevet på baksiden. Det dristig skrevne merket gjør det enklere å identifisere produktet i sminkehåndlaget.

Farge:

Fathom er en pen baby-rosa skygge med sølv glimmer i den. Shimmer ser veldig fremtredende ut i pannen og blir strewed jevnt på dekslene uten å se over toppen. Shimmeren er ikke så merkbar når du har den på lokket ditt; du må se nærmere så du kan se. Shimmer er ikke så glitrende og glitrende som det ser ut i pannen. Det er ganske ren, som det er knapt der. Det vises på rettferdige hudtoner litt. Hvis du bare vil ha en fargevask, foreslår jeg at du bruker denne øyenskyggen. Denne skyggen er bare ikke for deg, spesielt hvis du vil ha intensitet og drama på lokket ditt. Dette fungerer godt som en høylys, men du kan bruke den på de høye punktene i ansiktet ditt og for å sette opp twinkles langs pannebeinet og det fotograferer også bra.

Image
Image
Image
Image

pigmentering:

Det er NARS vi snakker om, og vi har åpenbart våre forventninger når det gjelder high-end merkevarer. Fargen ser nydelig ut i pannen, men fargebetaling på lokket er forferdelig. Fargen som jeg nevnte er ganske ren og du trenger minst 5-6 swipes for å se babyens rosa farge på øyet. Det mangler pigmenteringsfaktoren som high-end merkevarer pleier å ha, eller kanskje er det bare denne nyansen som har problemer! Jeg kan ikke dømme uten å teste dem ut, men dette var sikkert en stor skuffelse.

Tekstur:

Tekstur er heller ikke veldig bra, det er for kalkaktig og tørr og det forårsaker mye fallout, noe som er en stor NO-NO. Sølvskimmeren går over hele ansiktet, det blander seg heller ikke bra. Sikkert ikke den type tekstur du forventer fra et high-end produkt. Jeg elsker tekstur av MAC øyenskygger, og i all ærlighet ventet jeg noe lignende, eller i det minste i nærheten av det.

Oppholdsstyrke:

Selv om jeg egentlig ikke er en fan av dette produktet, har den en god varig kraft i omtrent fem til seks timer uten en primer. Men det har en tendens til å aldre øynene mine og få meg til å se, hvis den brukes i seg selv, derfor foretrekker jeg å bruke det som et høydepunkt og ikke en øyenskygge.

Image
Image

Pros av Nars Fathom Shimmer Eyeshadow:

1. Oppholdsstyrken er god. 2. Robust emballasje. 3. Fungerer bra som et høydepunkt.

Ulemper av Nars Fathom Shimmer Eyeshadow:

1. For dyrt. 2. Skuffende tekstur og pigmentering. 3. Har fall-outs 4. Gjør deg ser kjedelig ut. 5. vanskelig å blande

Image
Image

Nars Fathom Shimmer Eyeshadow gjør deg skinnende eller ikke?

NEI!! Helt klart..!! Å være merket som det er, hadde høye forventninger. Dette er det aller første produktet fra NARS som jeg har brukt, og jeg er grundig skuffet!

Anbefaler jeg Nars Fathom Shimmer Eyeshadow?

Absolutt ikke! Det fungerer bra som et høydepunkt, men jeg tror ikke det er verdt å investere i en øyenskygge, når du kan få en god highlighter.

Image
Image
Image
Image

Vil jeg tilbakekjøpe Nars Fathom Shimmer Eyeshadow?

Nei, jeg vil heller investere i andre produkter fra merkevaren.

IMBB Rating:

2/5

NARS Night Clubbing Eyeshadow Review, Swatch, EOTD NARS Kypros Eyeshadow Review NARS Orgasm Blush Nars Blush Highlighter Duo i orgasme og albatross NARS Dolce Vita Blush Review, Swatch, FOTD NARS Taj Mahal Blush NARS The Multiple Orgasm for kinn, lepper, øyne og kropp Nars Portofino The Multiple Nars Mata Hari Blush NARS Night Clubbing Eyeshadow Review, Swatch, EOTD NARS Powder Blush - Torrid

Populært emne