Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Estee Lauder Nektarin Shimmer Pure Color Lipstick Review - SMINKE 2023
Estee Lauder Nektarin Shimmer Pure Color Lipstick Review - SMINKE 2023
Anonim

Estee Lauder Nectarine Shimmer Lipstick

Av Arpita S.

Dette kommer fra hele sminke settet av Estee Lauder min svigerinne kom fra USA for mitt bryllup. Vel, rødt er et must for hvert indisk bryllup, og jeg hadde allerede et sett rødt (Ruby woo var min favoritt som mange av dere), men dette var annerledes, og jeg har lykkelig brukt det i en stund nå. Jeg åpnet ikke det i flere måneder og nå som vintrene er her, har jeg vært på jakt etter flere nyanser i rød og vin, og det var da jeg la hendene mine på denne herlige. Jeg hadde pakket de fleste av mine bryllupsgaver og ventet på den rette tiden som kommer over dette mens du leter etter dem. Estee Lauder Nectarine Shimmer (Pure Color in Shade 26) er en levende og langvarig farge som ser ganske ren ut, er en enkelt sveipe, men kan omdannes til en intens farge med tyngre belegg, og derfor ser det bra ut til både dag og natt. Det er et must for folk som elsker kremete leppestifter med glimmer. Emballasjen er ganske solid og leveres med fine glimmerpott på forsiden som gir et svært sofistikert utseende, vel det sørger for at du vet hva du kan forvente i det;)

Image
Image

Produktkrav:

Storslått farge, forstørret glans. Ren farge Langvarig leppestift gir deg farge som ser ut og føles så utrolig, det etterlater leppene dine som ønsker mer. Eksklusiv True Vision ™ -teknologi gir maksimal fargepåvirkning, dimensjon og slitasje. Lippestiften er også beriket med lip-loving ingredienser som aprikoskjerne, shea smør og murumuru smør som lar leppene myke og kremete glatte. Den er tilgjengelig i et spektrum av nyanser, fra sublime til levende.

Pris:

Tilgjengelig for 25 USD på Estee Lauder nettsted, men igjen fant jeg noen veldig billige tilbud på andre online shoppingfora.

Image
Image

Min erfaring med Estee Lauder Nectarine Shimmer Pure Color Lipstick:

Fargen, pigmenteringen og den unike kombinasjonen av rød, oransje og vin er vanskelig å finne. Det er veldig slitesterkt og lett, derfor velg også min neste liste. Det forlater ikke en flekk og må brukes igjen og igjen så lenge du vil. Uansett, jeg har ikke noe imot det så lenge det gir deg den fantastiske fargen på leppene. Fargen minner om en moden nektarin, ikke sant? Jeg anser dette som en god erstatning til de matte røde som jeg vurderer, dette tørker ikke opp leppene, men klarer å gi det røde utseende som er perfekt for vintre. Som bryllupsåret er begynt, skal jeg definitivt lage noen veldig god bruk av det i de neste 3 månedene.

Image
Image

Pros av Estee Lauder Nektarin Shimmer Pure Color Lipstick:

 • Fin tekstur og glider veldig godt på leppene.
 • Sikrer jevn og jevn applikasjon i et par swipes.
 • Fuktes leppene.
 • Fin nyanse med en blanding av rød, lysebrun og vin.
 • Lyser ansiktet.
 • Ville passe alle hudtoner og veldig smigrende på indiske toner spesielt.
 • Varer veldig lenge, men overlever ikke måltider.
 • Den har små gnister til den som gir en god glans til leppene.
 • Middels til full intensitet med riktig oppbygging.
 • Ikke fjær.
Image
Image

Cons av Estee Lauder Nektarin Shimmer Pure Color Lipstick:

 • Prisen er definitivt på den bratte siden, selv om det er sammenlignbart litt billigere i USA.
 • Det fremhever de fine linjene på leppene, til tross for at de ikke er en matt finish leppestift.
 • Duft er ikke så bra, en kjemisk lukt som linger lenge.

IMBB Rating:

4/5 (1 negativt merke fordi jeg er en matt fan)

Image
Image

Vil jeg tilbakekjøpe Estee Lauder Nectarine Shimmer Pure Color Lipstick?

Ja, jeg vil. Jeg føler at denne skyggen ikke er dykkbar.

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Scarlet Siren Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick - Firelight Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Estee Lauder Kissable Lip Shine Venice Kiss Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy Estee Lauder Double Wear Hold deg i Place Lipstick Laura Mercier Second Skin Cheek Color Blush - Lush Nectarine Review Faces Canada Glam På Leppestift - Nektarin

Populært emne