Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Prøv Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i Shade Blutopia For Bubbly Blue Eyes! - VEKTTAP 2023
Prøv Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i Shade Blutopia For Bubbly Blue Eyes! - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Med begynnelsen av vintrene i India begynner en årstid "The Big Fat Indian Wedding Season". Kom i desember, og du må lage en liste over bryllup som skal deles. Så du må være klar med tunge Anarkali-drakter og sminke, og i Makeup spiller øyenskygge en svært viktig rolle. I dag deler jeg med deg min erfaring på Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i skygge Blutopia.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Øyenskyggen kommer i en søt sølvblå flaske. Hver nyanse i dette sortimentet har fargespesifikk emballasje som gjør det rolig enkelt å velge og velge skyggen du vil ha. Den lille flasken med lang hette har en svampapplikator, noe som gjør øyeskyggen super duper enkel å bruke. Flasken er veldig lett og viser merkenavnet på forsiden og skyggenavnet på undersiden.

Mengde: 1GM.

Min erfaring med Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i Shade Blutopia:

Eye makeup er en kunst. Du kan ikke mestre det bare noen dager. Det trenger en full praksis før du faktisk får komplimenter fra andre. Slike lett peasy skygger hjelper deg med å bedre dine ferdigheter med tiden i denne kunsten.

Skygge: Begynn med skyggen av øyeskyggen, det er super, ganske lyseblå nyanse med et snev av grønt og litt skimmer. Glitterpartiklene er så fine at du aldri vil klage på det glitrende utseendet. Det er en så fin skygge som en gang ble brukt, det ville gjøre dine kjedelige kjedelige øyne til sjarmerende, brune øyne som bare vil si noe.

Image
Image

Tekstur: Øyenskyggen er veldig glatt og myk, noe som gjør det veldig enkelt å bruke. Den innebygde svampapplikatoren er enda et brownie-punkt som gjør applikasjonen rask og ren.

pigmentering: Siden fargen er lys, vil du kanskje legge til på et annet lag etter den første swipe. Jeg vil ikke si at fargepengene ikke er gode i første taktslag, men ja, du må bruke på nytt et lag for å få full farge. Og den lille glimmer det har, legger til eleganse til fargen.

Oppholdsstyrke: Øyenskyggen forblir på lenge, uten fading som er den beste delen av dette produktet. Du trenger ikke å gjenta eller røre opp igjen og igjen på øynene dine.

Dette er mitt første produkt fra Victoria's Secret, og jeg er ganske fornøyd med resultatene.

Image
Image

Pros av Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i Shade Blutopia:

  • Det er en vakker nyanse som kan brukes enten ved spesielle anledninger for bare å legge litt sjarm til øynene dine under vanlige arbeidsdager.
  • Shimmer partikler er super fine og dermed gir de deg ikke en følelse som om øyet sminke er over toppen.
  • Den innebygde svampapplikatoren er fantastisk og gjør applikasjonen av den løse pulverens øyeskygge enklere.
  • Pigmentering og oppholdskraft er fantastisk. Du vil ikke klage noensinne på begge disse aspektene

Cons av Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i Shade Blutopia:

  • Selv om øyeskyggen kan fjernes fra øyelokket med en enkel bomullsrulle, men det etterlater seg de fine glitterpartiklene. Også da jeg fjernet den ved hjelp av min Maybelline makeup remover, klarte glitterpartiklene fortsatt å kle seg på øyelokk.
  • Mens du påfører et annet lag eller når du smelter i øyeskyggen, må du være litt forsiktig da de skinnende små partiklene begynner å sprede seg på de uønskede områdene av øyet.
  • Til slutt er tilgjengeligheten i India et stort problem. Ikke så lett tilgjengelig over tellerne i kjøpesentre eller butikker. 🙂
Image
Image

Vil jeg anbefale Victoria's Secret Luminous Eyeshadow i Shade Blutopia?

Ja, for nybegynnere som er i læringsfasen med øye sminke, dette er en enkel ting å håndtere.

IMBB Rating: 3.5 / 5.

Victoria's Secret Beauty Rush Sparkling Shadow i Flashback Victoria's Secret Eyeshadow Quads: Øyekontakt og Mystisk Victoria's Secret Ultimate Shimmer Holiday Shadow Trio Victoria's Secret Beauty Rush Våt / Dry Shadow Violet Femme og Gold Rush Victoria's Secret Brilliant Shimmer Shadow i Gold Dust Coloressence Pearl Effect Eyeshadow Pencil i elektrisk blå L'oreal Infalliable Eyeshadow All Night Blue Indisk bryllup Golden Blue Eye Makeup Look Colorbar Cool Eyeshadow Palette Silver Blue Smokey Eyes Tutorial Påfuglfarger Eye Makeup-Tutorial

Populært emne