Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

15 beste Lakme leppestifter - KROPP 2023
15 beste Lakme leppestifter - KROPP 2023
Anonim

Hei alle, 🙂

Jeg startet denne bloggen noen år tilbake fordi det ikke var noen Lakme leppestift vurderinger online. Jeg trodde det kunne være folk som meg som ønsker å lese anmeldelser på indiske sminkeprodukter. Så i dag tenkte jeg på å gjenopplive de gamle minner. Jeg trodde jeg skulle poste om 10 beste Lakme leppestifter. Men 10 viste seg å være for lite et tall. Så der har du 15 Best Lakme Lipsticks. Alle titlene er knyttet til de opprinnelige anmeldelsene. Sjekk dem ut. Ha en flott helg alle sammen. 🙂

1. Lakme Runway Red : Det forblir på og uten måltider, det forblir nesten seks timer uten måltider, og med måltider ville det være litt usammenhengende, men fortsatt rødt er det veldig mye der i 3 pluss timer. Jeg likte det fordi det ser matt ut og tekstur gjør det enkelt å forme leppene.

Image
Image

2. Lakme Absolute Creme Lipstick - Royal Rouge Jeg tror medium og rett hud kan bære denne nyansen, dette er virkelig en ansiktslysende nyanse, og jeg elsker hvordan det er en kombinasjon av rosa og fersken. Jeg tror at den slags tekstur den har, noen kan finne den tørr, og med tiden blir tørr, det er god tid, 3 + timer, og shimmer holder seg tilbake og kan være litt kjedelig, men ellers veldig fin nyanse, matti-sh tekstur, rosa peachy farge til lysere hudtone, vil dekke pigmenterte lepper og kan være bra for vanlige lepper, hvis du har tørre lepper, bruk litt glans på toppen kanskje.

Image
Image

3 & 4 Lakme Absolutt Lip Tint - Pink Sorbet & Candy Kiss: Rosa sorbet er en lys rosa farge som hver jente vil ha i sminkepakken, mens Candy Kiss er en blanding av oransje og fersken. Lippefotene er stille fuktighetsgivende og glir på glatt på leppene. Mine tynne tørre lepper blir umiddelbart fuktet.

Image
Image

5. Lakme Absolute Lip Tint i Berry Pink : Berry Pink er en vakker rosa farge med et snev av mauve og bær til det. Den har noen neon effekt som legger seg noen minutter etter å ha brukt det. Denne rosa passer til de fleste indiske hudtoner. Det er ikke en veldig dristig farge, det er faktisk en farge som jeg elsker å ha på når jeg må gå ut tilfeldig for å vandre her og der eller når jeg ikke vil ha en dristig sminke.

Image
Image

6. Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Bureau : Denne er en korallrosa med gullflett, gullet blinker og er knapt synlig, stol på meg, leppestiftet er kremaktig å påføre, det har en fjær lett finish og gullet viser knapt, det setter, men ikke til en tørr finish , du kan gni den av hvis du trenger det, men det går helt matt!

Image
Image

7. Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Colar Uten måltider vil det holde seg i 4 timer lett, kan slå seg i fine linjer, men det er greit, med måltider 2 timer pluss, og det kan hende du må fjerne litt patchiness, generelt bedre enn noen matt leppestift du kanskje har prøvd.

Image
Image

8.Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick : Skyggen er en oransje rød med et snev av rosa til det. Det tok meg 10 minutter å skrive den forrige setningen, som meget godt beskriver hvor unik fargen er. Å være gulfarget, jeg foretrekker alltid oransje / koraller over rosa, men når jeg får den perfekte blandingen blir det en øyeblikkelig kjærlighet. Du kan referere til fargeprøver for bedre forståelse.

Image
Image

9. Lakme Absolute Lip Tint - Orange Tease Lippefarge overlevde snacking, noe som var veldig overraskende siden det var så kremaktig, jeg trodde at fargen ville gni av med mine småkaker (okay, slik at informasjonskapsler høres lammende, skal jeg si min McVities Digestives, jeg er så halt).

Image
Image

10. Lakme Enrich Satins Lipstick # 140 Denne er en pinky plomme, ikke en veldig blå plomme, men jeg elsker slike plommer, de virkelig lyser ansiktet opp. skyggen er en fantastisk rosa plomme, og den har ingen glitrende eller frost, den har en smøraktig kremaktig finish med en liten glans på den, og gjør det ikke til en kremaktig matte.

Image
Image

11.Lakme Enrich Satins Lipstick # 149 Denne fargen kommer over som en lys bringebærrosa med en myk, kremaktig finish. Først trodde jeg at det var absolutt ingen glimmer tilstede, men da jeg så veldig tynt på, så jeg litt rosa glimmerpartikler, så jeg vil si at glitringen i denne leppestiften kan beskrives som skjult glimmer, som nesten ikke oppstår, men i stedet bare legger lys og skinner til skyggen, uten å være overbærende.

Image
Image

12.Lakme Enrich Satin Lipcolor # 552 Fig : Fargen er veldig fin nåde mauve. Den er perfekt for hverdags- og kontorbruk. Det gir en fin kremaktig og blank overflate. Med enkelt sveipe gir den en veldig ren dekning. Hvis fargen skal vises riktig, må jeg sveipe den flere ganger over leppene mine. Det tørker ikke ut lepper, og jeg føler at det er fuktighetsgivende.

Image
Image

13. Lakme Enrich Satin Lipstick No. 141 Leppestiftet selv er kremaktig og pigmentert, akkurat som jeg hadde forventet å være. Jeg tror jeg ville beskrive fargen som en blek peachy naken med fin / subtile golden shimmer i den. Det er definitivt en leppestift av kremfarge. Jeg finner det på min hudtone (NC 41), det vasker meg ut med mindre jeg bærer den med tilstrekkelig base makeup som concealer og fundament.

Image
Image

14. Lakme Enrich Satin Lipstick # 352 Kirsebær: Dette er utrolig pigmentert og er ugjennomtrengelig med en enkelt sveipe, oppholdskraften er fantastisk. For meg ble det i 5 timer og så bleknet bort med en lys fargetone bak. For denne farge vil jeg gjerne bruke en leppebørste og dab vev før du går ut fordi det er så kremaktig, det bløder. Jeg er veldig imponert over denne sexy babyen.

Image
Image

15. Lakme Lip Love Lipstick - Love Haze: Disse lakme love leppestifter er fantastisk !!!!! De gjør alt de sier … de er kremete og de hydrerer og glatter leppene.Dette produktet har vært en stift i posen min siden jeg fikk den. Kommer i skyggen, vel jeg elsker naken leppefarger, og denne er en naken brunaktig farge når du ser på pinnen, men på leppene kommer den som en myk ferskenbrun farge som ser nydelig ut.

Image
Image

Populært emne