Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Color Show leppestift i Cream Caramel For karamelliserte lepper! - MOTE 2023
Maybelline Color Show leppestift i Cream Caramel For karamelliserte lepper! - MOTE 2023
Anonim

Maybelline Color Show leppestift i Cream Caramel

Hei kjære,

Hvordan har du det? Vinteren er i sitt fulle potensial, og det har også økt chill og tørrhet i luften, jeg elsker bare det varme vannet dusjen og tørker håret under ettermiddagsolen, ahhh! Det føles så fantastisk. Jeg er her med min andre nyanse fra Colorshow-serien, faktisk har jeg bare fire av dem, vil snart bli gjennomgått Mauve Power, Violet Vibe og Varm sjokolade. Maybelline gjorde en god jobb ved å lansere disse ganske levende nyanser. La oss se hvordan denne fargen gikk på meg.

Image
Image

Produkt detaljer:

 • Intense Fasjonable Lip Color
 • Maybelline Color Show Lipstick er en fasjonabel intens leppestift, som kommer i elegante til levende nyanser. Maybelline Color Show Leppestift er svært pigmentert og gir dristige lepper.
 • Den holder seg opptil fire til fem timer.
 • Den kremete tekstur er ikke tung på leppene.
 • Det smøres ikke eller smusses.
 • Det avgjør ikke i linjer.
 • Da det er svært fuktighetsgivende, trenger du ikke å bære en leppebalm.

Pris: INR 299 for 3,9 g.

emballasje: Lippestiften kommer i en klassisk svart og sølv kule kropp. Den eneste vridningen er en farget kant rundt kroppen som indikerer fargegruppen som skyggen tilhører også; og Cream karamell er fra den brune familien. Luken slår av med et klikk og forblir stengt tett. Det er et skyggeindikatorklistremerke på bunnen som også bærer skyggenavnet. Emballasjen er enkel, men elegant og reisevennlig.

Image
Image

Jeg tar på Maybelline Color Show Leppestift i Cream Caramel:

Skygge: Kulen ser ut til å være en brent oransje farge, men på lepper Kremkaramell er en subtil oransje korallskygge, med noe snev av rosa til det; skyggen har meget mikro fine gyllene shimmers til den, noe som gir skyggen en varm glød. Skyggen er nesten veldig nær skyggen Oransje ikon, men det er mer en subtil oransje farge. Det er ikke en lys oransje skygge, den har noe rosa hint på den, en passende korallskygge for mørke hudtoner. Fargen vil lyse opp hver hudtone og kan brukes hver dag.

Tekstur og finish: Tekstilens tekstur er super kremaktig og glatt, den glir lett på leppene. Det føles veldig hydratiserende og ganske behagelig på leppene, leppestiftet vil ikke overdrive tørre lepper, men det er sjanser for at det legger seg ned på fine linjer med lepper. Lippestiften bløder ikke litt; selv om den er bygget i lag. Det er en liten fruktig lukt i leppestiftet, som er yummy og er ikke overpowering. Målet er hverken matt eller altfor skinnende; men slags vises kremaktig matte på leppene, sannsynligvis mer på den matte siden enn skinnende.

Image
Image

pigmentering: Lippestiften har veldig anstendig pigmentering, men fortsatt på den rene siden, er dekning ikke super tykk og ugjennomsiktig. En sveipe vil gi jevn farge på leppene uten å bli ujevn eller ujevn, men likevel vil leppens feil bli synlig med en nærmere titt. Ekstremt pigmenterte lepper må lagre den på for god dekning.

Oppholdsstyrke: Lippestiften holdt seg på meg i 3 timer helt, uten å spise noe. Denne fargen er en flekker, og flekken varer igjen i 1 time etter fading. Jeg vil ikke vurdere oppholdsstyrken veldig dårlig, men den ekstremt kremete finishen begynner å falme etter 2,5 timer, men blir ikke for tørr. Du må røre opp etter å ha spist noe. Fargen overfører enkelt og glimmer pinner på lepper mens fading som jeg egentlig ikke likte.

Image
Image

Fordeler med Maybelline Color Show Leppestift i Cream Caramel:

 • Fargen er en fin oransje korallrosa farge, som passer til enhver hudtone, jeg synes en perfekt korallskygge for mørke hudtoner.
 • Skyggen vil øyeblikkelig lyse opp hver hudtone.
 • Tekstur er veldig buttery glatt og kremaktig, men ikke veldig balmy eller matt heller.
 • Pigmentering er veldig bra, men på den rene siden gir 1 swipe 80% farge på leppene.
 • Emballasje er ganske praktisk og attraktivt.
 • Lippestiften er veldig fuktighetsgivende.
 • Finish er fin kremaktig matte slag.
 • Fornuftig priset.

Ulemper med Maybelline Color Show Leppestift i Cream Caramel:

 • Hvis du ikke liker skinnende leppestifter, kan du ikke like skyggen.
 • Shimmers vil holde seg bak og blir ganske merkbar mens leppestiften falmer.
 • Lippestiften er ganske på den rene siden, så jeg kan ikke klage på opaciteten.
 • Å ha makt ville vært bedre, da det vil vare på lepper i 3 timer uten å spise noe. Hvis du spiser noe, må du bruke det på nytt.
 • Lippestiften legger seg på leppe linjer.
Image
Image

Vil jeg anbefale Maybelline Color Show leppestift i Cream Caramel?

Ja, selvfølgelig, har vi endelig fått vite at nesten alle nyanser i dette området er på den rene siden, og ulempene er egentlig ikke virkningsfulle. Så du kan virkelig gå for denne nyansen, det er en ganske subtil oransje korallskygge, som passer for hver hudtone, og du kan bruke den hver dag.

IMBB Rating: 4.4 / 5.

Image
Image

Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Maybelline Moisture Extreme leppestift karamellkrem Maybelline Moisture Extreme Lipstick i Bonbon Caramel Toffee Cream Maybelline Moisture Extreme Lipstick: 08 Chocolate Temptation Maybelline Color Sensational Lipsticks Bilder og fargeprøver Streetwear Color Rich Ultramoist leppestift - Skarp karamell Ansikter Glam på farge Perfekt leppestift karamell og sukker L'Oreal Paris Infallible Lipcolour i smeltet karamell LA Farger Leppestift i Matte Karamellkrem Lakme Absolute Creme Lipsticks Glamour Daze, Carmel Kiss, Plum Forever 51 Lipstick Lip Swatches Du kan ha gått glipp av!

Populært emne