Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist en av de beste vaniljesprøytene? - UTSEENDE 2023
Er Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist en av de beste vaniljesprøytene? - UTSEENDE 2023
Anonim

Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist

Hei darlings !!

Håper du har alle en flott dag!

I dag blir det en annen anmeldelse av et Victoria's Secret-produkt! Ikke en body lotion, ikke sminke, men en kroppstråd! Jeg elsker Victoria's Secret, og jeg er sikker på at alle gjør det! Jeg elsker hvordan hver parfyme er unik på sin egen måte og hvordan de klarer å stjele hjerter! Jeg er en komplett duftfreak, og hvis du har lest mine tidligere innlegg, vet du sikkert om min "lukt gode" besettelse! 😀 Så, fortsett med anmeldelsen !!

Her er noen gode nyheter for Vanilla elskere! Du kan ikke bare spise den nå; du kan ha det hele kroppen din! Fordi dette kommer til å bli en gjennomgang av mine favoritt dufter fra VS-linjen kalt Vanilla Lace! 😀 Vel, jeg kommer nok til å si at for hver duft jeg vurderer! 😛 Så, vær så snill å ignorere min idioti! 😛

Image
Image

Pris:

Det er priset til $ 12 for en 236ml flaske!

emballasje:

Vanilje Lace tåken kommer i en virkelig solid gjennomsiktig emballasje med den gule fargen på tåken som vises gjennom! Jeg har alltid vært imponert over holdbarhet av disse flasker skjønt. Den har Vanilje Lace skrevet foran med litt floral bakgrunn og ingredienslisten er nevnt på baksiden av flasken. I sammenligning med de andre VS-produktene tror jeg at emballasjen kunne ha vært bedre, men likevel er det duften som betyr noe! 😀

Merknader:

Det lukter vanilje med et lite snev av muskus. Det har fuktighetsgivende ingredienser som inkluderer aloe Vera og kamille, som er ment å nærme og fukte huden, lukten av disse er ikke så fremtredende selv om nesen plukker opp!

Image
Image

Parfyme:

Jeg graver helt denne duften! Jeg kan ikke fortelle deg hvor mye jeg elsker det! Det er mer av en koppekake vanilje å være presis! Det er morsomt og veldig søtt og er et ideelt valg for den perfekte "Girly Girl"! Den er ikke overstyrt, har en mild touch som tar bort fra den syntetiske kanten av den. Det er fantastisk for en daglig bruk!

Varig kraft:

IKKE SPØR! 😛 Fordi det forblir på evig tid, som bokstavelig talt for alltid! Duften svimmer til en viss grad, men ikke så mye at du trenger re-application. Jeg bruker det bare en gang om dagen, og det er nok til å få meg gjennom hele dagen! Jeg har folk som kommer og spør meg hva jeg har på meg, fordi det lukter veldig bra!

Endelig dom:

Det er en veldig behagelig duft å eie. Det er mye bedre enn standard dufter som er tilgjengelige i markedet. Det varer en god tid uten å være for overveldende eller gjør nesen din krøll! Absolutt en god duft fra Victoria's Secret, og nå at de er lett tilgjengelige i India, gjør dem til et enda bedre valg! Hvis jeg måtte beskrive min mening i bare en setning ville jeg si "Jeg elsker det" og det sier alt!

Image
Image

Fordeler av Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist:

1. Koppekake vanilje duft. 2. Langvarig. 3. Robust emballasje. 4. Ideell for Girly Girls. 5. Er ikke plagsom for nesen. 6. Mengden er stor for prisen. 7. Har aloe og kamille. 8. Er hudvennlig.

Ulemper med Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist:

Jeg ser egentlig ikke noen ulemper i denne babyen, men hvis det må være noe, vil jeg si emballasjen, det ligner Amber Romance, som får meg til å forvirre hele tiden! Men det er greit med meg!

Anbefaler jeg Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist?

Ja, gå for det jentene! Hvis du er en duftfreak og ser etter det langvarige kravet, er dette for deg!

W Jeg kjøper Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist?

Jeg vil, sammen med back-ups, så jeg løper aldri ut av det! 😀

IMBB Rating:

5/5

Bad og Kroppsarbeid Varm Vaniljesocker Fragrance Mist Review Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Mist Victoria's Secret Spa: Body Wash, Scrub, Lotion Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Sweet Temptation Body Mist Victoria's Secret Strawberry & Champagne Body Wash Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum Victoria's Secret Romantic Wish Body Scrub Victoria's Secret Romantic Wish, spennende BodyWash Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum

Populært emne