Ulta Automatic Lip Liner Kjøtt

Hei skjønnheter,

Hvordan går det med deg? Vintrene er her, og endringen i sesong fikk meg ned med hoste og kulde. Det verste ved å fange en forkjølelse er at du føler deg elendig, men du er fortsatt ikke syk nok til å ha luksusen av bedrest. Du gjør dine daglige gjøremål; gå på jobb til tross for ubehag. Uansett om vi snakker om vintre, er sesongen vi alle elsker å ha dristige mørke lepper, men nå eller naturlige lepper går aldri ut av mote. 😀 Så i dag er jeg her med en gjennomgang av en nåleblyant fra Ulta for dere alle. Ulta er et sminkeskjerms shoppingparadis, de har mange merker under ett tak og de har også sin egen sminke som bare selges i Ulta butikker. Under mitt besøk i USA var et besøk på Ulta butikk på min liste og under et slikt besøk kjøpte jeg denne leppepennen som denne var på en stor salg den gangen.

Pris:

$ 8 for 0.31gm (jeg var heldig å få det for bare $ 1 under det store salget 😀)

Produktkrav:

Glid rik, glitrende, vanntett farge over dine lepper med ULTAs automatiske lipliner. Aluminium pennekroppen er slitesterkt, mens applikatoren er designet for alltid å holde seg fuktig og levere silkeaktig, smudgeproof farge med hver applikasjon. Denne duftfrie liner kombinerer vitamin E, aloe og jojobaoljer for å myke og fukte lepper. Ingen skarphet kreves.

Min erfaring med Ulta Automatic Lip Liner Kjøtt:

Som navnet antyder, er denne leppeforingen i skygge kjøtt en rosa nåde skygge. Jeg er alltid litt nølende med å bruke rosa Nu * e nyanser da jeg har pigmenterte lepper, og hvis leppeproduktet ikke er helt ugjennomsiktig, har det en tendens til å se skittent ut på leppene mine. Da denne leppepennen er mye pigmentert, dekker det helt til leppene mine og gir dermed ekte, rosa nåle til meg som jeg elsker å flaunere med dristig øye sminke.

Den leveres i sterk aluminiumsemballasje, som har samme farge som skyggen på leppe linjen, noe som gjør det veldig enkelt å finne. Det er inntrekkbart, slik at det ikke er behov for sliping og dermed ikke produktspild. Denne leppepennen er veldig kremaktig i tekstur som skyldes at hvis mer kraft påføres på tidspunktet for påføringen, har den en tendens til å bryte lett. Det gir en matt tekstur når den påføres på leppene fullt. Så sørg for at du ikke har andre tørre lepper, denne matte finishen vil markere linjene mer. Jeg foretrekker å bruke en leppebalm under, men hvis leppene dine er godt hydrert, trenger du ikke å bruke lipbalm. Jeg bærer noen ganger dette med en klar glans på toppen, og denne nyansen ser bra ut på den måten også. Snakker om å holde strøm, forblir det i 4-5 timer og opprettholder ikke et måltid.

Til slutt elsker jeg denne skyggen og formelen. Prisen jeg fikk til dette var en total stjele. Jeg anbefaler dette til alle som leter etter en perfekt nå * e lip liner med god pigmentering og oppholdsstyrke. Og hvis du finner det i salgssesongen, så velg det, jeg er sikker på at du ikke vil angre 😛

Pros av Ulta Automatic Lip Liner Kjøtt:

• Vakker Pinkish Nu * e skygge. • Dekker pigmenterte lepper. • Flatterende på de fleste hudtonene. • Myk og lett å glide på lepper. • Mattefinish, så kan det brukes både med matte og glatte leppestifter. • Uttrekkbar, derfor ingen skarpering nødvendig. • God oppholdsstyrke. • Robust emballasje.

Ulemper med Ulta Automatic Lip Liner Kjøtt:

• Ikke tilgjengelig i India. • Veldig myk, så har en tendens til å bryte under påføring.

IMBB Rating:

4.8/5

Skal jeg kjøpes tilbake til Ulta Automatic Lip Liner Flesh?

Ja, jeg vil 😀

NYX Auto Lip Pencil i Plum Review Ulta Automatisk Lip Liner Bloom Review Ulta Automatic Eye Liner - Moss Ulta Eye Shadow i Sandstone Review ULTA Minerals Foundation 003 Fair Ulta Eye Shadow Quad i Glamour Girl Ulta Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: