Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

VLCC Strawberry og Kakao Lip Shield Lip Balm Review - KROPP 2023
VLCC Strawberry og Kakao Lip Shield Lip Balm Review - KROPP 2023
Anonim

VLCC Jordbær og Kakao Lip Shield Lip Balm

Hellooooooooooo alle du vakre damer på IMBB, og stor takk til Rati for å akseptere artikkelen min, jeg er veldig spent! 😀

Jeg er Keirti, en makeup-nybegynner, virkelig inspirert av IMBB for ulike skjønnhets tips og triks. I disse dager har jeg spenningen om å lese IMBB og vil dele mine ærlige meninger om de produktene jeg kjøper, slik at alle jentene som leser denne bloggen, vil ha nytte av hvordan du hjelper meg med å løse mine spørsmål.

Dette er min første anmeldelse for dere alle på en VLCC Lip Shield Lip Balm.

Vel, jeg kom over dette mens jeg lette etter et nytt leppeklappprodukt. Som jeg hadde hørt navnet på dette merket tidligere, hadde jeg ikke nøle med å kjøpe 2 krukker (en jordbær og annet kakaosmør) av produktet med en fantastisk rabatt på Rs. 119 (10 ml / 0,34 fl.oz) X 2 krukker. Faktisk, Tapaswini fortalte oss om dette tilbudet for noen dager siden på IMBB og gjennomgått to andre varianter.

Individuelt ville det ha kostet meg Rs. 95 (jordbær) og Rs. 80 (kakaosmør). Jeg var så glad for å sjekke ut mine nye kjøp at det tok lang tid å dekke min reise hjem. 😉

Image
Image

Hva produktkravene gjelder: Denne unike leppeskjoldet er beriket med rike emollients, låses i fuktighet og helbreder tøffe lepper. Dens aktive ingredienser forsterker NMF (Natural Moisturizing Factor) av leppene som gir dem glatt og smidig. SPF 10 beskytter mot skadelige solstråler. Ingredienser av Strawberry Lip Balm:

Jordbær ekstrakter, ricinusolje, oktylmetoksy cinnamate, shea smør, di-methicon, vitamin E, kakao smør Lip Shield. Beriket med godhet av kakaosmør og vitamin E, hjelper helbrede lepper og holder dem glatte, mens SPF 10 beskytter mot skadelige solstråler.

Ingredienser av kakao leppebalsam:

Veibeskrivelse:

Påfør leppene så ofte som ønsket, kan påføres under leppefarge.

Kjemikalier brukt i jordbær leppeskjoldet (jeg googled det ut bare for å sjekke som jeg hater stingy kjemisk lukt).

1. Octyl metoksy cinnamate eller oktinoxat:

  • En organisk sammensetning som er en ingrediens i noen solkrem og leppebalmer for å absorbere UV-B og UV-stråler fra solen og i behandling av arr.
  • En studie utført i 2000 hevet sikkerhetsproblemer om oktylmetoksykinnamat ved å demonstrere toksisitet for musceller ved konsentrasjoner lavere enn typiske nivåer i solkrem. En nyere undersøkelse konkluderte imidlertid med at oktylmetoksykinnamat og andre solskjermmidler ikke trenger inn i den ytre huden i tilstrekkelig konsentrasjon for å forårsake noen signifikant toksisitet for de underliggende humane keratinocytter. Så jeg antar at en slik ingrediens ikke skal brukes i lip balms minst !!!
  • Estrogene effekter ble observert i laboratoriedyr i konsentrasjoner nær de som oppleves av solkrembrukere.

2. Di-methicon:

  • Denne medisinen brukes som fuktighetskrem for å behandle eller forhindre tørr, grov, skjellete kløe og kløe i huden og mindre hudirritasjoner (f.eks bleputslett, hudforbrenning fra strålebehandling).

Fargeprøver:

Min erfaring med VLCC Strawberry og Kakao Lip Shield Lip Balm gjennomgang, bilder og fargeprøver:

I utgangspunktet bestemte jeg meg for å bruke kakao smør først (jeg elsker jordbær, så holdt den velsmakende til bruk senere). Produktet er ekstremt fuktighetsgivende og fuktighet i 2-3 timer (munching er ikke inkludert, men du kan snakke så mye som du kan 😛 😛: P). Ved påføring forlater det en kakao lukt, som varer i omtrent en halv time. Jeg liker chocolately lukten som jeg ikke har brukt noen sjokolade-flavored kosmetisk produkt før! Samlet sett er kakaosmør for meg et bra produkt.

Men, jordbær leppeskjold for meg er en TOTAL SLUK AV! og nå bruker jeg dette kakao smør til side. For det første lukter det ikke som vanlig jordbærsmakket produkter, men lukten er en blanding av bringebær, jordbær i et bitter luktende kjemisk stoff, noe som gir en totalt bitter, ikke så god syntetisk lukt til den. Dessuten forsvinner denne fruktige lukten så snart du tar produktet ut av krukken, og etterlater bare en bitteraktig kjemisk duft som forblir på lepper, og det er YUKKK!

For det andre fant jeg noen plastråd som små tråder mens du brukte dette produktet, trodde jeg det kan skyldes å åpne glasset for aller første gang, men det er veldig ekkelt å finne mange slike plastbiter nå og da. Så jeg bruker ikke dette produktet på mine lepper, men på tørre områder som hæl, albue og ankel 😛).
For det andre fant jeg noen plastråd som små tråder mens du brukte dette produktet, trodde jeg det kan skyldes å åpne glasset for aller første gang, men det er veldig ekkelt å finne mange slike plastbiter nå og da. Så jeg bruker ikke dette produktet på mine lepper, men på tørre områder som hæl, albue og ankel 😛).

Jeg festet på disse strengene, men det er ikke veldig klart, og det er virkelig veldig irriterende å finne plast i et produkt spesielt formulert for lepper !!! (ikke disse menneskene vet hvordan skadelig plastinntak er!

For det tredje er produktet klebrig og blir ikke vasket av med såpe på en gang. Jeg må bruke såpe to ganger for å helt fjerne produktet fra hendene og leppene. Så for meg passer det perfekt til å fukte ekstreme tørre områder som hæl, albue og ankler, og de kjemikaliene kan ikke trenge gjennom huden på disse kroppsdelene.

To plastplater i jordbær leppeskjold merket separat omkranset. Produktet er vegetarisk, resirkulerbart og testet på dyr.
To plastplater i jordbær leppeskjold merket separat omkranset. Produktet er vegetarisk, resirkulerbart og testet på dyr.
Image
Image

Fordeler med VLCC Kakao Lip Shield og Strawberry Lip Shield:

Ekstremt fuktighetsgivende og varer i 2-3 timer. Produktet hevder å inneholde SPF 10. Vegeatarian og resirkulerbar. Kan være en god fuktighetskrem for hæl, albue og ankel skjøter 😛

Ulemper med VLCC Kakao Lip Shield og Strawberry Lip Shield:

  • Jordbær en er en avslag, jeg kan lukte kjemikalier så snart jeg bruker det på leppene mine og INGEN STRAWBERRY !!! : '(:' (
  • Uvanlig oiliness som ikke går av med såpe i en enkel vask.
  • Sannsynlige bivirkninger av kjemiske ingredienser fordi det er veldig tydelig om vi bruker noe på leppene. Det går ofte inn i munnen bevisst eller ubevisst (jeg kan ikke sette noen restriksjoner på matvaner for å bruke dette produktet, etter alt det er en leppebalm og ikke mehendi at jeg skal sitte stille og ikke gjøre noe).
  • Hvordan kan jeg glemme de små plastbitlignende stykkene (fant ikke i kakaosmør ennå!) Som jeg fikk MUFT MUFT MUFT !!!

Kakao leppe skjold er et bra produkt i forhold til jordbær. Kan inneholde lignende kjemikalier, men jeg er ikke sikker på at det ikke er nevnt på ingredienslisten. Kan brukes under tørrmatte leppestifter på grunn av sin sterke fuktighetskraft.

Vil jeg kjøpe igjen:

Aldri, jeg vil heller ikke foreslå dette, spesielt jordbærvarianter, selv om hver annen variant av VLCC-leppeskjoldet har en annen liste over ingredienser. Så, du kan gå for andre varianter hvis du vil.

Vurdering:

Jeg vil gi 1 merke for fuktighet som den gir.

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem LipIce Sheer Farge Strawberry Lip Balm Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Victoria's Secret Strawberry & Champagne Stimulerende Body Scrub MAX Glow Herbals Strawberry Face Wash med Jojoba Oil Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Vaselin kakao smør dyp kondisjon kroppen lotion Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør Fuktighetsgivende Lotion VLCC Mint Lip Shield & Mandarin Lip Shield Oriflame Beauty Urban Shield Gloss Lotus Herbals Lip Balm - Jordbær Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate Lotus Herbals Vanilla Lip Therapy Jovees Lip Balm Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Biotique Bio Fruit Lightening Lip Balm Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Marks and Spencer Kakaobønne Kroppsmørk Kropps butikken Kakaosmør Fuktighetsgivende pinne

Populært emne