Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist - Feminin og forfriskende duft - SMINKE 2023
Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist - Feminin og forfriskende duft - SMINKE 2023
Anonim

Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist - Feminin og forfriskende duft

Hei kjære damer,

I dag deler jeg med deg all min erfaring med "Victoria's Secret Pink Wild på Heart Red Passion Fruit og Sheer Musk Body Mist." Som navnet antyder, har Pink Wild at Heart virkelig rørt hjertet mitt. Denne forfriskende kroppståken viser huden litt kjærlighet med kondisjonering av aloe og et subtilt lukt av duft. Denne kroppståken gir en mer avslappet følelse, perfekt for dagtid eller kveld.

Image
Image

Pris:

USD 18,00

emballasje:

Den kommer i en høy, rosa rund flaske som ser veldig attraktiv ut. Flasken er gjennomsiktig med en fin hette som ser pen ut. Rosa er pen.

Mengde:

250 ml / 8,4 fl oz.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist:

Jeg fikk denne fantastiske gaven fra min kjære søster fra USA. Øyeblikket sprakte jeg bare litt, det føltes bare bra. Jeg ble forelsket i denne fantastiske kroppståken, enten det er emballasje eller den fantastiske duften. Det lukter så rent, friskt og feminint. Jeg gjør det et poeng å sprøyte det alltid når jeg går ut og får komplimenter fra selv fremmede. Dessuten har kroppens tåke aloe balsam, som er veldig bra for huden. Den beste delen er at den har en veldig delikat berøring av duft som ikke er i det hele tatt sterk, det er veldig delikat og beroligende. Jeg ville tilbakekjøpe denne kroppsdosen igjen og igjen for den rike og forfriskte følelsen jeg får når jeg sprayer den på.

Pakken på flasken er også pen og attraktiv. Kroppens tåke er ikke i det hele tatt overveldende. Følelsen av kroppståken er virkelig klassisk, feminin og forfriskende. Alt jeg kunne ønske mer for var bedre å holde makt.
Pakken på flasken er også pen og attraktiv. Kroppens tåke er ikke i det hele tatt overveldende. Følelsen av kroppståken er virkelig klassisk, feminin og forfriskende. Alt jeg kunne ønske mer for var bedre å holde makt.
Image
Image

Fordeler med Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist:

  • Fin flaskeemballasje.
  • Fantastisk duft.
  • Kan brukes uansett når som helst.
  • God kvantitet.
  • Øyeblikkelig forfriskende.
  • Inkluderer condition aloe og et subtelt hint av duft.
  • Gjennomgående flaske gjør det enkelt å finne ut mengden igjen.
  • Bra for huden.

Ulemper med Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist:

  • Noen kan finne det dyrt.
  • Kan ikke vare for hele dagen.

Ville jeg tilbakekjøp Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist?

Ja, definitivt. Jeg ville også prøve noen annen duft.

IMBB Rating:

4.5/5

Victoria's Secret Wild Scarlet Juicy Apple og Lily Fragrance Mist Victoria's Secret Pink Fresh og Clean Body Mist og Lotion Victoria's Secret Forever Pink-Pink Tuberose & Pear Body Mist Victoria's Secret Pink Med En Splash All Over Body Mist Essence Mono Øyeskygge 11 Wild at Heart Clinique Ulike leppestift - Tender Heart Clinique Happy Heart Parfyme Info Colorbar Crème Touch Lipstick - Rød Hjerte MAC Pro Longwear Lip Creme - Heart Hangover Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Forest Essentials Body Mist i Rose and Cardamom Kroppsbutikken Moringa Body Mist Kroppsbutikken Marokkansk Rose Body Mist

Populært emne