Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Er Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel svaret på alle våre anti-acne bønner? - MOTE 2023
Er Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel svaret på alle våre anti-acne bønner? - MOTE 2023
Anonim

Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel

Hei kjærester,

Dette er min første anmeldelse for IMBB. Siden dette er en gjennomgang av et hudpleieprodukt, tror jeg det er best hvis du vet litt om hudtype og hudproblemer som jeg står overfor.

Jeg er i min tidlige 20-årige og har kombinasjons-oljeaktig (det vil si veldig fet på min T-Zone) hud som er svært følsom og akne-utsatt. Min akne oppstår vanligvis i den tiden av måneden eller når jeg konsekvent spiser junk food.

Siden jeg har hatt å håndtere kviser regelmessig, trengte jeg en rask rydningsbehandling. My Lush Grease Lightning hadde sluttet å jobbe for huden min. Så etter mye forskning om merkevaren og produktet bestemte jeg meg endelig for å få Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel.

Jeg har brukt denne gelen konsekvent (takket være mine breakouts) i mer enn 2 måneder nå, og jeg har forstått hvordan det fungerer, og det er fordeler og ulemper. Les videre for å vite mer!

Image
Image

Påstander: Resultatene er like gode som en ledende aktuell resept for å fjerne akne. Vår daglige behandlingsgel begynner å fjerne flekker ved bruk. Hjelper med å forhindre at nye kommer fra et uvelkoment utseende. Lag synlig klarere hud en livsstil.

Bruksanvisning: Påfør et tynt lag til hele ansiktet to ganger om dagen etter rensing. Eller spot-søk hvis du bruker en annen permisjon på blemish behandling.

Pris: 1300 INR.

Image
Image

Mengde: 15 ml. (Produktet er også tilgjengelig i en 30 ml størrelse. Siden jeg prøvde det for første gang, fikk jeg den minste størrelsen for meg selv)

ingredienser: Alcohol Denat, Water Aqua Eau, akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Laminaria Saccharina Extract, Sea Whip Extract, Butylenglykol, Benzalkoniumklorid Aktiv ingrediens: Salisylsyre 1,00%

Image
Image

Min erfaring med Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel:

Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel kommer i en liten blå flaske. Du må klemme produktet ut gjennom et lite hull for å bruke det med fingrene eller en Q-tip (Bruk de rene fingrene da Q-spissen absorberer det meste av produktet). Produktet har ikke en komplett gel som konsistens, faktisk er det veldig klart, tynt og nesten flytende-y gel. Den inneholder salicylsyre, som er et pluss for meg! Jeg føler at salicylsyreprodukter ikke etterlater arr på huden min så mye et benzoylperoksidprodukt gjør. Men kanskje det er bare meg; alles hud er annerledes. Det lukter typisk aknemedisinering, men ingenting er for sterkt og lukten svimmer om noen sekunder.

Første gang jeg brukte dette var sammen med min natts rutine, så brukte jeg det så snart jeg renset ansiktet mitt, brukte litt fuktighetskrem og sovnet (jeg gjorde det til et poeng å klappe fuktighetskrem på huden min og ikke gni alt over). Neste morgen våknet jeg, så på ansiktet mitt og jeg grinte som et barn som nettopp åpnet sin julegave!

Den store smertefulle pimple jeg hadde på haken min, var helt flatt! De på sidene av kinnet min hadde i stor grad blitt redusert, og jeg kunne dekke dem med ett lag med grunnlag. Den lille whiteheads jeg hadde fordi jeg fikk min overleppe ferdig - helt borte! Jeg vasket hendene mine, vasket ansiktet mitt og rørte på huden min der jeg hadde pimples for å se om de var virkelig helbredet.
Den store smertefulle pimple jeg hadde på haken min, var helt flatt! De på sidene av kinnet min hadde i stor grad blitt redusert, og jeg kunne dekke dem med ett lag med grunnlag. Den lille whiteheads jeg hadde fordi jeg fikk min overleppe ferdig - helt borte! Jeg vasket hendene mine, vasket ansiktet mitt og rørte på huden min der jeg hadde pimples for å se om de var virkelig helbredet.

Jeg bruker denne gelen som en spotbehandling hver gang jeg har breakouts, både am og pm. Men SA sa også til meg at jeg kunne bruke det hele ansiktet mitt, etterfulgt av en fuktighetsgivende fuktighetskrem. Mine mest stædige pimples helbrede i maksimum 3 dager. Dette er mitt hellige gralprodukt!

Imidlertid, når du bruker dette produktet, uansett hva din hudtype er, må du følge opp med fuktighetskrem (med SPF om dagen). Produktet kan tørke huden din litt ut, noe som får huden til å produsere flere oljer og tette porene dine. Produktet tørker klart og veldig raskt på applikasjonen (kanskje 10 sekunder), slik at du kan fortsette med resten av rutinen uten å vente for lenge og også bruke sminke på toppen av det.

Litt går langt hvis du bruker dette som en spotbehandling. Jeg har brukt det hver dag i 2 måneder, og jeg har ikke engang ferdig med halvparten av denne lille flasken ennå! Det irriterte ikke huden min eller forårsaket noen dårlig reaksjon.

Image
Image

Pros av Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel:

  • Rydder stiv acne veldig raskt.
  • Irriterer ikke huden.
  • Litt går langt - dette gjør det også rimelig for meg.
  • Enkel å bruke og lagre.
  • Reise vennlig emballasje.
  • Klar gel, så går usynlig under fundament, concealer eller annen sminke.
  • Produktet har en holdbarhet på 2 år.

Ulemper med Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel:

Kan tørke huden din litt (ingenting drastisk), så følge opp med fuktighetskrem er et must.

IMBB Rating: Jeg vurderer dette produktet a 4.8/5.

Vil jeg anbefale Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel?

Mest definitivt Ja. Jeg vil anbefale det til vennene mine.

Image
Image

Clinique Anti-Blemish Spot Treatment Gel Clinique Workshop og 3-trinns Anti Blemish Solutions Clinique Anti-Blemish Solutions Oljestyring Rengjøringsmaske Clinique Acne Solutions Liquid Makeup Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation Clinique Redness Solutions Soothing Cleanser The Body Shop Tea Tree Blemish Gelpinne The Body Shop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion Biotique Bio Clove Rensende Anti-Blemish Face Pack Beste salicylsyrebaserte produkter for akne-utsatt hud Hjemmelaget Aloe Vera Anti Blemish Serum

Populært emne