Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Bo Matte Men Ikke Flat Pulver Foundation Glides Like Silk On Skin! - SMINKE 2023
NYX Bo Matte Men Ikke Flat Pulver Foundation Glides Like Silk On Skin! - SMINKE 2023
Anonim

NYX Stay Matte, men ikke Flat Powder Foundation

Av Tanya Sharma

Du bør ha lommen fylt med "moolah" når du tenker på å gå til Sephora, men NYX er et merke som er lett på lommen og på toppen av det leverer fantastiske kvalitetsprodukter. Jeg eier mer enn halvparten av produktene som er tilgjengelige på Sephora-butikkene på NYX-telleren, ut som i dag vil jeg gjennomgå Flat Powder Foundation fra Stay Matte, men ikke Flat-serien.

Jeg føler meg personlig at i et land som vår, bør det være et bredt spekter av nyanser tilgjengelig for alle oss jenter hvis hudtone varierer fra mørkt til rettferdig. Det er hva skjønnhet og sminke handler om riktig? Å være komfortabel i ens egen hud. NYX score en 10/10 i denne avdelingen på grunn av deres store utvalg av nyanser. Pulveret jeg eier er i skyggen myk beige.

Image
Image

Min erfaring med NYX Stay Matte, men ikke Flat Powder Foundation:

Emballasjen er ikke noe spesielt med det runde kompakte saken, sort i farger med produktdetaljer skrevet i hvitt. Imidlertid elsker jeg det lille hjertet under NYX-logoen; Det er søtt og føles så feminint.

Dette kan brukes som etterbehandling pulver eller i stedet for din vanlige flytende fundament, som navnet antyder. Imidlertid har jeg brukt det som etterbehandling pulver bare, men jeg er fristet til å prøve sistnevnte også. Snakker om dekning og du vil ikke bli skuffet her fordi det er drømmende! Ja du hørte (i dette tilfellet lese) det riktig. Den rene dekningen av dette pulveret er feilfri. Det går glatt uten å sitte tungt på ansiktet ditt. Det føles lett og ser naturlig ut, som i mitt tilfelle er de to viktigste punktene hvert sminkeprodukt bør følge. Det hevder å være svette og vanntett og ytelsen i denne avdelingen er ganske god.

Dette produktet passer godt sammen, men sørg for at du bruker litt mengde per applikasjon, fordi i sminke går det litt langt, ellers kan det virke litt for tydelig at du har sminke. Er oppholdskraften bra? Det er flott. Det vil holde seg på en god 4-5 timer, ettersom du kanskje trenger en touch-up på din t-sone. Den glir bokstavelig talt på ansiktet ditt jevnt og så lett uten å gjøre huden din kakete eller flekkete.

Det er absolutt ingen bivirkninger og ingen irritasjon etter påføring. Det er lett å sette på og lett å fjerne. Du kan enten bruke en sminkefjerning eller fuktighetskrem og tørke den av med bomullsputer og det kommer så enkelt ut uten å etterlate noen pigmentert rester på ansiktet ditt. Mengden av dette pulveret er bra. Jeg har brukt dette i over 2 måneder nå, og det er fortsatt så godt som nytt.

Image
Image

Yay poeng for NYX opphold mat, men ikke flatt pulver Foundation:

  • Feilfri dekning
  • Vel pigmentert og blander vakkert
  • Å holde strøm er stor
  • Lett på lommen
  • Vann og svettebestandig
  • Føles som silke på huden

Nøy poeng for NYX opphold mat, men ikke flat pulver Foundation:

Vær forsiktig så du ikke tar opp for mye produkt i en enkelt applikasjon, fordi sluttresultatet kan se ut for å være oppskåret.

Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe NYX Stay Matte, men ikke Flat Powder Foundation?

Ja, definitivt!

Vil jeg anbefale NYX Stay Matte, men ikke Flat Powder Foundation?

NYX har levd opp alle sine krav og har definitivt truffet en jackpot med dette produktet. Hvis du er på et budsjett og ser etter noe flott som ikke brenner et hull i lommen, så er dette produktet som vil løse alle dine elendigheter, vel, det kommer ikke til å gjøre matte lettere eller holde oss jenter fra å spise uten å bli fete men du får poenget. Det er et flott produkt etter min mening og verdt et forsøk.

IMBB Rating: 4.5 / 5.

Image
Image

NYX Bo Matte Men Ikke Flat Foundation NYX Powder Blush - Mauve NYX Løs Pulver Transparent Lys NYX Twin Cake Powder NYX Studio Perfekt Primer Rimmel London Stay Matte Foundation Rimmel London Stay Matte Pressed Powder Maybelline Dream Matte Pressed Powder Lancome Oscillation Power Foundation MAC Studio Fix Powder Plus Foundation

Populært emne