Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Ja til grapefrukt naturlig jevn leppebalm: Er det virkelig verdt å si en ja til? - KROPP 2023
Ja til grapefrukt naturlig jevn leppebalm: Er det virkelig verdt å si en ja til? - KROPP 2023
Anonim

Ja Til Grapefrukt Naturlig Glatt Lip Balm

Hei vakre,

Hvordan går det med alle? Jeg er super sliten og vil bare fortsette å nippe på varme kupper med te og kaffe og holde meg i sengen hele tiden. Hva mer vil du ha når det snør ute! Dette var vår første takknemlighet i USA. De har gode tilbud, spesielt på elektronikk på denne tiden av året. Men crazzzzzy lange køer, super kaldt vær gjorde det ikke lett å handle. Selv etter at jeg hadde tatt 4 lag med klær, var jeg iskaldt! Og folk hadde camped utenfor butikken fra siste 1 uke bare for å være først i køen for å ta tak i dørene. HERREGUD!!! Hva et engasjement for å sikre din fav-gadget i under-null temperaturer. 😛

Anyways kommer tilbake til dagens gjennomgang. Det er en leppebalsam som er 99% naturlig - Ja til Grapefrukt, naturlig jevn leppebalsam.

Image
Image

Hva gjør ja for å si om deres grapefrukt naturlig jevn leppe balm:

Glatt leppebalsam på leppene dine. Legg merke til hvordan formen stemmer overens med kurven på leppene dine. Gjenta etter behov. Hvorfor var leppebalmer noen gang runde, uansett? Formelen: En blanding av fuktighetsgivende Aloe, Kakao og Shea Butter leverer intens fuktighet og fuktighet (snakk om en trippel trussel!) Smaken: En deilig grapefruktbehandler for å vekke deg og dine vakre lepper opp. Pakken: Forbrukerne foretrukket denne slanke, ovale formen, fordi den passer lett overalt, og gjelder pent rundt leppene. Ja til … en fantastisk ny leppebalsam med en forfriskende smak som passer omtrent hvor som helst!

 • 99% naturlig
 • Petroleum, SLS, og Parabenfri
 • Grusomhet-fri

Pris: $2.99.

emballasje: Forpakningen til Ja til Grapefrukt Naturlig Glatt Lip Balm er ganske unik og forskjellig fra andre leppebalmer. Den kommer i en oval formbeholder i motsetning til vanlig runde og har et lite hjul nederst på beholderen for å vri produktet opp.

Image
Image

Mitt Say På Ja Til Grapefrukt Naturlig Glatt Lip Balm:

Da jeg først så dette røret, var jeg villig til å kjøpe den bare på grunn av sin form. Emballasjen var stor, og jeg elsket den ovale formede beholderen for leppebalmen. Også, listen over naturlige ingredienser fascinerte meg for å kjøpe dette. Den ovale formen glir lett langs konturene av leppene dine.

Produktet har ingen farge og gjelder tydelig på leppene. Leppebalmen lukter akkurat som grapefrukt som er veldig fremtredende, men forfriskende og lett og forsvinner i noen tid etter påføring. Det smaker også litt som grapefrukt (eller kan det være, det har ingen smak, det er duften som gjør kunsten!).

Men bortsett fra det faktum at den ovale formen gjør det enkelt å passe i jeanlommen eller ikke la den rulle av fra skrivebordene dine. det leverer ikke hva det er ment å gjøre. Dens fuktighetsgivende egenskaper er ikke nok til mine behov. Det gjelder litt voksaktig og det er lite tungt på leppene. Også, det slites av ganske raskt, og jeg føler at det er nødvendig å bruke det på nytt umiddelbart. Det holder leppene mine fuktig bare til det sitter på leppene. Så jeg snakker om på nytt innen en time eller så. Også, etter vanlig søknad fra de siste par dagene, la jeg merke til at det gjør leppene myke i stedet for å gjøre dem glatte og smidige. Kan være det fungerer ikke på tørre lepper. Også vridhjulet sluttet å virke, slik at det ikke kan trekkes tilbake. Jeg kan vri den opp, men kan ikke vri den tilbake i saken. 🙁

Image
Image

Pros av Ja til Grapefrukt Naturlig Glatt Lip Balm:

 • 99% naturlig
 • SLS, og Parabenfri
 • Grusomhet Gratis
 • Unik oval form
 • Frisk Grapefrukt Fragrance

Cons av Ja til Grapefrukt Naturlig Glatt Lip Balm:

 • Ingen SPF
 • Tekstur er voksaktig
 • Fukter ikke leppene for lenge
 • Føler seg tungt på leppene
 • Må på nytt etter hver time
 • Gjør leppene myke i stedet for glatt
Image
Image

IMBB Rating: 2.5 / 5.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Ja til Grapefrukt Naturlig Glatt Lip Balm?

Nei, mine tørre lepper trenger mer næring enn denne leppebalmen gir. Men hvis du ikke har tørre lepper som jeg, kan du prøve.

Image
Image

ELF Essential Lip Balm Tint - Grapefrukt Kropps butikken Pink Grapefrukt Lip Butter Burt's Bees Forfriskende Lip Balm med Pink Grapefrukt Khadi Herbal Wine og Grapefrukt Lip Balm Labello Star Fruits Rosa Grapefrukt Lip Balm Himalaya Herbals Naturlig Solbeskyttelse Lip Balm Nivea Hydro Care Lip Balm Ja til Agurker Beroligende ansiktsmaske Ja til agurker daglig kalmerende ansikts fuktighetskrem

Populært emne