Benetton Sport Women Eau De Toilette

Hei alle sammen,

Jeg håper dere alle har det bra. I dag skal jeg gjennomgå min favoritt EDT fra United Colors of Benetton som er Benetton sport - kvinner EDT. Vi elsker alle å lukte godt og er alltid på jakt etter noen av de best luktende parfymer som er tilgjengelige. Her tar jeg på dette parfymehåpet du finner det nyttig.

Pris:

INR 1000 for 100 ml

Påstander:

Bli forelsket i floral duft av Benetton Sport Women. Det er helt friskt og har en sitrus, treaktig duft som er sikker på å ta hjertet ditt bort. Den er grønn, frisk og grønn og er helt perfekt for sommerdager. Den kommer i en attraktiv rødfarget flaske som gir den den friske krydret følelsen. Laget av mandarin oransje, sandeltre og rav, Benetton Sport Women har en behagelig duft som du sikkert vil elske!

ingredienser:

mandarin oransje, sicilian bergamot, basilikum og cassis, lily of the valley, jasmin og rose; rav, sandeltre, virginia cedar og moskus.

Min erfaring med Benetton Sport Women Eau De Toilette:

Faren min kjøpte meg denne parfymen, og det har vært min favoritt parfyme. Jeg liker også Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist, men jeg bruker det bare ved spesielle anledninger. Jeg bruker Benetton sport parfyme daglig fordi det ikke er for sterk, og det føles som om du nettopp har kommet ut av dusjen og gjør at du lukter frisk. Emballasjen er lyse rød i fargen og sprøytedysen er sølv og rød med en liten del av den laget av glass. Emballasjen er veldig solid og du kan bære den rundt med deg. Jeg har reist med den og hatten forblir intakt, og en gang slenget det engang fra min hånd og ingenting skjedde med det.

Kommer til duften, duften er veldig frisk og ren med et lite snev av sitrus ingenting for sterkt. Jeg hater faktisk citrus parfymer, men tro meg, dette er bare for godt. Det gir også en blomstrende lukt som får meg til å føle at jeg er omgitt av blomster. Det lukter veldig naturlig som du ikke har parfyme på, men lukter fortsatt veldig bra. Duften varer i 4 til 5 timer etter at det er bare en mild duft som går på, det går ikke helt bort. Jeg føler at denne parfymen kan brukes når du går på treningsstudio eller for din daglige øvelse fordi det får deg til å føle deg frisk og rydder ut tankene dine. Det er rimelig og parfyme vil vare lenge siden du ikke trenger å bruke mye produkt. Bare to spray er mer enn nok hvis du ikke liker å ha parfymen din veldig sterk. Dette er bare min anmeldelse på produktet; forskjellige mennesker har forskjellige preferanser når det gjelder valg av parfyme.

Fordeler av Benetton Sport Women Eau De Toilette:

  • Fornuftig priset
  • Frisk og ren duft
  • Blomstret lukt.
  • 4 til 5 timer slitasje.
  • God mengde produkt.
  • Robust pakke.
  • Lett å bære rundt.

Ulemper med Benetton Sport Women Eau De Toilette:

Jeg personlig liker denne parfymen og har ikke funnet noen ulemper.

Konklusjon på Benetton Sport Women Eau De Toilette:

Denne duften er frisk og ren med hint av sitrus og blomstrende lukter. Det er lett å bære rundt. Den bærer i 4 til 5 timer, men går ikke helt bort. Det er også rimelig for mengden produkt du får, det kan vare lenge.

IMBB Rating:

Jeg vil rangere dette produktet en 5 av 5.

Ville jeg kjøpe Benetton Sport Women Eau De Toilette igjen?

Ja, etter at jeg er ferdig med denne flasken, skal jeg sikkert kjøpe en annen fordi dette har blitt min go-to duft.

Jeg håper du likte anmeldelsen takk for å lese: *

Hot av United Colors of Benetton For Women Burberry Sport for Women Review Bananbåt Sport UVA og UVB solkrem Lotion Benetton Playlife Deodorant Spray For Women United Colors of Benetton Hot Eau de Toilette Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Kroppshandelen Mandarin Orchid Eau De Toilette Avon Urban Flowers New York Eau De Toilette Oriflame Enigma Eau De Toilette Adidas Pure Lightness Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: